Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester Of Miszczu United Pyrusy Poznan
miszcza 3x08 Tactiek Łukaszewska
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
16 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
56.8 gemiddelde waardering 49.3
uitstekend Schieten solide
goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


20e minuut.
Quilo e Meio geeft een hoge lob. Śmigło bereikt de bal nog maar net als eerste. Pestano onderschept slim de pass. Pestano heeft problemen om de bal te vangen. Pestano schiet op doel. Borubar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Śmigło met een sublieme pass. Moioli is nu in balbezit. Moioli geeft de bal voor. Pestano is nu in balbezit. Pestano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Syska maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Lato kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kuńdzia de bal onder controle te krijgen. Carol bereikt de bal nog maar net als eerste. Carol schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Markopoulos speelt de bal door. Rnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rnić passt de bal met de wreef. Pestano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pestano draait met de bal, schiet en ... Borubar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Kuńdzia geeft een lange en hoge pass. Śmigło speelt de bal door. Popielarz heeft problemen om de bal te vangen. Pestano is nu in balbezit. Pestano draait met de bal, schiet en ... Borubar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Shilkov verovert de bal door een tackle van achteren. Shilkov probeert naar een medespeler te passen. Popielarz rent richting de bal. Rnić rent richting de bal. Rnić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Śmigło is nu in balbezit. Śmigło geeft een hoge lob. Daar is Cristache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rnić rent richting de bal. Rnić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Syska bereikt de bal nog maar net als eerste. Syska passt de bal zonder na te denken. Rnić rent richting de bal. Pestano is nu in balbezit. Pestano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester Of Miszczu United 47%, Pyrusy Poznan 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Manchester Of Miszczu United - Pyrusy Poznan 0:0

49e minuut.
Borubar trapt de bal weg. Cristache kopt de bal weg. Józefiak heeft problemen om de bal te vangen. Zgrzęda onderschept slim de pass. Zgrzęda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Agüero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Pestano probeert naar een medespeler te passen. Rnić is nu in balbezit. Popielarz begaat een overtreding. Popielarz krijgt een gele kaart. Rnić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rosabal komt het veld opgelopen. Nemere met een snel genomen vrije trap. Shilkov maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Of Miszczu United - Pyrusy Poznan 1:0

61e minuut.
Carol passt de bal zonder na te denken. Rosabal is nu in balbezit. Zgrzęda verovert de bal door een tackle van achteren. Rnić verovert de bal door een tackle van achteren. Rnić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Józefiak passt de bal met de wreef. Panchev heeft problemen om de bal te vangen. Panchev speelt de bal door. Zgrzęda is nu in balbezit. Zgrzęda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Nemere is nu in balbezit. Nemere geeft een hoge lob. Popielarz probeert de bal aan de voet te houden. Rosabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosabal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Of Miszczu United - Pyrusy Poznan 2:0

70e minuut.
Inworp. Majearu komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Quilo e Meio met een sublieme pass. Nemere met een sublieme pass. Shilkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shilkov schiet op doel. Borubar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Rosabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosabal passt de bal zonder na te denken. Rnić is nu in balbezit. Rnić haalt uit met een fantastische trap. Borubar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Rosabal draait met de bal, schiet en ... Daar is Śmigło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rnić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Of Miszczu United - Pyrusy Poznan 3:0

81e minuut.
Popielarz verovert de bal door een tackle van achteren. Popielarz geeft de bal voor. Klungelig pakt Kuńdzia de bal. Carol bereikt de bal nog maar net als eerste. Carol haalt uit met een fantastische trap. Agüero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Elalmaz met de inworp. Panchev is nu in balbezit. Panchev passt de bal zonder na te denken. Zgrzęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzęda geeft een hoge lob. Agüero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Józefiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Józefiak geeft de bal voor. Nemere rent richting de bal. Panchev verovert de bal door een tackle van achteren. Panchev geeft een lange en hoge pass. Agüero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester Of Miszczu United 50%, Pyrusy Poznan 50%.
Manchester Of Miszczu United - Pyrusy Poznan 3:0