Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Geoświry FC CHAMPION TEAM
Nowy Ład Tactiek at
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
52.3 gemiddelde waardering 58.5
solide Schieten uitstekend
goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Peštek heeft problemen om de bal te vangen. Peštek passt de bal zonder na te denken. Kutzop rent richting de bal. Kutzop probeert naar een medespeler te passen. Molina rent richting de bal. Piconeri bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Geoświry FC - CHAMPION TEAM 0:1

12e minuut.
Marian rent richting de bal. Marian passt de bal in één keer door. Chlebowski speelt de bal door. Vardas rent richting de bal. Vardas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Dzięgielewski probeert naar een medespeler te passen. Jiskříčka is nu in balbezit. Glück tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Glück krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Dzięgielewski geeft de bal voor. Marian kopt de bal weg. Kutzop probeert naar een medespeler te passen. Molina is nu in balbezit. Molina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Jiskříčka rent richting de bal. Grygoruk is nu in balbezit. Grygoruk geeft een lange en hoge pass. Silva geeft een lange en hoge pass. Molina maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Dzięgielewski speelt de bal door. Kutzop rent richting de bal. Kutzop met een sublieme pass. Makulec is nu in balbezit. Makulec schiet op doel. Piconeri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Sahnehäubchen geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kutzop zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Makulec rent richting de bal. Makulec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geoświry FC 60%, CHAMPION TEAM 40%.
Geoświry FC - CHAMPION TEAM 0:1

47e minuut.
Sieradzki met een sublieme pass. Jiskříčka rent richting de bal. Grygoruk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jiskříčka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kutzop wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat. Makulec maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Molina is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Geoświry FC - CHAMPION TEAM 0:2

49e minuut.
Lincar rent richting de bal. Sieradzki is nu in balbezit. Sieradzki passt de bal met de wreef. Lincar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lincar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Dzięgielewski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kutzop de bal. Kutzop passt de bal zonder na te denken. Molina is nu in balbezit. Molina draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Geoświry FC - CHAMPION TEAM 0:3

54e minuut.
Dzięgielewski passt de bal met de wreef. Molina is nu in balbezit. Molina passt de bal in één keer door. Makulec is nu in balbezit. Makulec haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Piconeri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Chlebowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Peštek verovert de bal door een tackle van achteren. Hinteregger begaat een overtreding. Hinteregger krijgt een gele kaart.

69e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lincar neemt de hoekschop. Hasu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinteregger verovert de bal door een tackle van achteren. Hinteregger draait met de bal, schiet en ... Tello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Silva is nu in balbezit. Silva probeert naar een medespeler te passen. Makulec rent richting de bal. Makulec schiet op doel. Piconeri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Geoświry FC - CHAMPION TEAM 0:4

80e minuut.
Dzięgielewski probeert de bal met de borst te controleren. Cohen is nu in balbezit. Cohen passt de bal in één keer door. Vardas is nu in balbezit. Vardas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Daar is Flocea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vardas rent richting de bal. Flocea rent richting de bal. Lincar onderschept slim de pass. Lincar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Kutzop rent richting de bal. Dzięgielewski met een sublieme pass. Makulec rent richting de bal. Makulec haalt uit met een fantastische trap. Piconeri probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geoświry FC 49%, CHAMPION TEAM 51%.
Geoświry FC - CHAMPION TEAM 0:4