Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHAMPION TEAM Geoświry FC
at Tactiek Nowy Ład
46% Balbezit 54%
47% Spel op eigen helft 53%
17 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
58 gemiddelde waardering 49.7
uitstekend Schieten goed
uitstekend Passen goed
solide Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Peštek probeert naar een medespeler te passen. Sieradzki met een sublieme pass. Daar is Makulec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sahnehäubchen onderschept slim de pass. Sieradzki geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Kutzop geeft een hoge lob. Makulec kopt de bal weg. Molina is nu in balbezit. Molina haalt uit met een fantastische trap. Piconeri werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAMPION TEAM - Geoświry FC 1:0

14e minuut.
Cohen met een sublieme pass. Paracini bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kutzop zijn tegenspeler op de grond. Kutzop krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Dzięgielewski passt de bal met de wreef. Molina rent richting de bal. Molina passt de bal zonder na te denken. Makulec is nu in balbezit. Makulec draait met de bal, schiet en ... Piconeri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Marian geeft een hoge lob. Inworp. Sieradzki met de inworp. Makulec is nu in balbezit. Makulec geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Hinteregger met een sublieme pass. Paracini rent richting de bal. Paracini geeft de bal voor. Sieradzki speelt de bal door. Makulec rent richting de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHAMPION TEAM 50%, Geoświry FC 50%.
CHAMPION TEAM - Geoświry FC 1:0

51e minuut.
Kutzop bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutzop passt de bal in één keer door. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina draait met de bal, schiet en ... Piconeri werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Daar is Makulec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marian speelt de bal door. Makulec probeert naar een medespeler te passen. Dzięgielewski geeft de bal voor. Molina springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Peštek geeft een hoge lob. Ottaviano kopt de bal weg. Daar is Molina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molina draait met de bal, schiet en ... Piconeri werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Cohen passt de bal zonder na te denken. Grygoruk is nu in balbezit. Grygoruk passt de bal met de wreef. Vardas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Berlea probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CHAMPION TEAM - Geoświry FC 1:1

63e minuut.
Haktanır rent richting de bal. Haktanır passt de bal met de wreef. Sieradzki met een sublieme pass. Makulec rent richting de bal. Makulec haalt uit met een fantastische trap. Piconeri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Kutzop passt de bal in één keer door. Dzięgielewski is nu in balbezit. Dzięgielewski passt de bal met de wreef. Daar is Molina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molina draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Piconeri probeert naar een medespeler te passen. Vardas kopt de bal weg. Sieradzki probeert naar een medespeler te passen. Molina is nu in balbezit. Molina draait met de bal, schiet en ... Paal! Daar is Cohen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piconeri bokst de bal weg. Molina is nu in balbezit. Molina schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Molina rent richting de bal. Molina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAMPION TEAM - Geoświry FC 2:1

68e minuut.
Marian geeft een hoge lob. Grygoruk rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Makulec. Makulec krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Inworp. Množinović komt het veld opgelopen. Sahnehäubchen met de inworp. Peštek rent richting de bal. Grygoruk onderschept slim de pass. Grygoruk geeft de bal voor. Paracini krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Marian bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina verovert de bal door een tackle van achteren. Wat een zware overtreding van Cohen ... Strafschop! Cohen krijgt een gele kaart. Molina is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Molina legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAMPION TEAM - Geoświry FC 3:1

74e minuut.
Molina geeft de bal voor. Buitenspel voor Makulec. Goede buitenspelval van de verdediging. Haktanır neemt vlug de vrije trap. Vardas is nu in balbezit. Vardas schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Doeltrap. Jiskříčka komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Makulec heeft problemen om de bal te vangen. Makulec probeert naar een medespeler te passen. Glück is nu in balbezit. Jiskříčka onderschept slim de pass. Jiskříčka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Grygoruk passt de bal zonder na te denken. Masović is nu in balbezit. Vardas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vardas krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Molina controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Dobrea komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Jiskříčka kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Glück de bal onder controle te krijgen. Molina is nu in balbezit. Molina draait met de bal, schiet en ... Piconeri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAMPION TEAM - Geoświry FC 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHAMPION TEAM 45%, Geoświry FC 55%.
CHAMPION TEAM - Geoświry FC 4:1