Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pogoń Kłomnice 1947 Talking Heads
Normal Tactiek kuglarze 352
38% Balbezit 62%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 56
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 49.4
average Schieten excellent
poor Passen formidable
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Birlic heeft problemen om de bal te vangen. Karlaschuk geeft een hoge lob. Schab heeft problemen om de bal te vangen. Capelari bereikt de bal nog maar net als eerste. Capelari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - Talking Heads 0:1

4e minuut.
Dzikowski rent richting de bal. Capelari verovert de bal door een tackle van achteren. Capelari passt de bal met de wreef. Karlaschuk heeft problemen om de bal te vangen. Karlaschuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - Talking Heads 0:2

7e minuut.
Hyży passt de bal zonder na te denken. Birlic is nu in balbezit. Birlic speelt de bal door. Karlaschuk is nu in balbezit. Karlaschuk draait met de bal, schiet en ... Grombelski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Birlic zal de hoekschop nemen. Wiśniewski kopt de bal weg. Golijanin heeft problemen om de bal te vangen. Golijanin geeft een hoge lob. Karlaschuk krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Domiter onderschept slim de pass. Cavoti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavoti geeft de bal voor. Capelari is nu in balbezit. Capelari schiet op doel. Grombelski bokst de bal weg. Karlaschuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Karlaschuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - Talking Heads 0:3

12e minuut.
Chwiałkowski geeft een hoge lob. Golijanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Golijanin passt de bal in één keer door. Capelari rent richting de bal. Capelari haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Inworp. Birlic met de inworp. Karlaschuk is nu in balbezit. Karlaschuk geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Bałaban de bal onder controle te krijgen. Paal!

14e minuut.
Hyży is nu in balbezit. Karlaschuk speelt de bal door. Capelari rent richting de bal. Capelari haalt uit met een fantastische trap. Wiśniewski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - Talking Heads 0:4

16e minuut.
Golijanin speelt de bal door. Capelari is nu in balbezit. Capelari passt de bal zonder na te denken. Karlaschuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Karlaschuk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Hyży passt de bal in één keer door. Birlic rent richting de bal. Birlic geeft de bal voor. Capelari is nu in balbezit. Capelari schiet op doel. Grombelski bokst de bal weg.

23e minuut.
Capelari rent richting de bal. Bałaban is nu in balbezit. Capelari onderschept slim de pass. Capelari schiet op doel. Grombelski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - Talking Heads 0:5

28e minuut.
Birlic met een sublieme pass. Karlaschuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Karlaschuk probeert naar een medespeler te passen. Hyży geeft een lange en hoge pass. Capelari springt en kopt de bal. Grombelski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Walkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capelari rent richting de bal. Capelari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - Talking Heads 0:6

30e minuut.
Hyży bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyży met een sublieme pass. Perliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Perliński geeft een hoge lob. Karlaschuk krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Perliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Perliński probeert naar een medespeler te passen. Karlaschuk is nu in balbezit. Capelari is nu in balbezit. Capelari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - Talking Heads 0:7

34e minuut.
Schab rent richting de bal. Capelari onderschept slim de pass. Capelari geeft de bal voor. Karlaschuk rent richting de bal. Karlaschuk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - Talking Heads 0:8

39e minuut.
Birlic geeft een hoge lob. Wiśniewski kopt de bal weg. Daar is Bałaban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karlaschuk is nu in balbezit. Karlaschuk draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Capelari heeft problemen om de bal te vangen. Wiśniewski is nu in balbezit. Capelari onderschept slim de pass. Capelari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - Talking Heads 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Kłomnice 1947 81%, Talking Heads 19%.
Pogoń Kłomnice 1947 - Talking Heads 0:9

46e minuut.
Birlic is nu in balbezit. Domiter is nu in balbezit. Birlic verovert de bal door een tackle van achteren. Birlic geeft de bal voor. Capelari springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Hyży kopt de bal weg. Daar is Siemaszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Birlic bereikt de bal nog maar net als eerste. Birlic geeft een hoge lob. Capelari krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Walkiewicz kopt de bal weg. Capelari rent richting de bal. Capelari draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Schab rent richting de bal. Golijanin verovert de bal door een tackle van achteren. Golijanin geeft een hoge lob. Karlaschuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Karlaschuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - Talking Heads 0:10

54e minuut.
Karlaschuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Karlaschuk geeft een lange en hoge pass. Capelari is nu in balbezit. Capelari haalt uit met een fantastische trap. Grombelski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Siemaszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Karlaschuk rent richting de bal. Karlaschuk passt de bal in één keer door. Capelari bereikt de bal nog maar net als eerste. Capelari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - Talking Heads 0:11

57e minuut.
Karlaschuk is nu in balbezit. Karlaschuk passt de bal in één keer door. Birlic is nu in balbezit. Birlic geeft een hoge lob. Capelari krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - Talking Heads 0:12

62e minuut.
Dzikowski kan de bal niet met de borst controleren. Capelari rent richting de bal. Capelari geeft de bal voor. Karlaschuk rent richting de bal. Karlaschuk schiet op doel. Grombelski bokst de bal weg.

64e minuut.
Golijanin speelt de bal door. Birlic rent richting de bal. Birlic passt de bal in één keer door. Karlaschuk rent richting de bal. Karlaschuk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Hyży met een sublieme pass. Karlaschuk is nu in balbezit. Capelari is nu in balbezit. Capelari haalt uit met een fantastische trap. Grombelski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - Talking Heads 0:13

72e minuut.
Capelari verovert de bal door een tackle van achteren. Capelari met een sublieme pass. Karlaschuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Karlaschuk haalt uit met een fantastische trap. Grombelski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Grombelski trapt de bal weg. Hyży kopt de bal weg. Karlaschuk is nu in balbezit. Karlaschuk haalt uit met een fantastische trap. Grombelski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - Talking Heads 0:14

74e minuut.
Golijanin probeert naar een medespeler te passen. Cavoti geeft de bal voor. Klungelig pakt Bałaban de bal. Capelari is nu in balbezit. Capelari schiet op doel. Grombelski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Golijanin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Karlaschuk krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Wiśniewski geeft een lange en hoge pass. Perliński rent richting de bal. Perliński geeft de bal voor. Karlaschuk is nu in balbezit. Karlaschuk haalt uit met een fantastische trap. Grombelski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - Talking Heads 0:15

78e minuut.
Golijanin passt de bal in één keer door. Daar is Perliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perliński passt de bal met de wreef. Capelari bereikt de bal nog maar net als eerste. Capelari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Karlaschuk rent richting de bal. Karlaschuk passt de bal zonder na te denken. Capelari is nu in balbezit. Capelari schiet op doel. Grombelski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - Talking Heads 0:16

82e minuut.
Klungelig pakt Birlic de bal. Bałaban is nu in balbezit. Birlic verovert de bal door een tackle van achteren. Birlic geeft de bal voor. Capelari krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Karlaschuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Karlaschuk passt de bal in één keer door. Capelari probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Capelari draait met de bal, schiet en ... Grombelski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - Talking Heads 0:17

87e minuut.
Wiśniewski trapt de bal weg. Hyży probeert naar een medespeler te passen. Birlic probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Capelari de bal. Capelari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - Talking Heads 0:18

89e minuut.
Golijanin geeft een hoge lob. Daar is Walkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karlaschuk is nu in balbezit. Karlaschuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - Talking Heads 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Kłomnice 1947 90%, Talking Heads 10%.
Pogoń Kłomnice 1947 - Talking Heads 0:19