Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Talking Heads Pogoń Kłomnice 1947
kuglarze 352 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
22% Spel op eigen helft 78%
46 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 22
good Schieten weak
incredible Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Karlaschuk met een sublieme pass. Capelari rent richting de bal. Karlaschuk is nu in balbezit. Karlaschuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Talking Heads - Pogoń Kłomnice 1947 1:0

3e minuut.
Januszczak heeft problemen om de bal te vangen. Capelari bereikt de bal nog maar net als eerste. Januszczak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Capelari raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Capelari kan niet meer verder spelen. Tasi komt het veld opgelopen. Golijanin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Karlaschuk rent richting de bal. Karlaschuk haalt uit met een fantastische trap. Grombelski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Talking Heads - Pogoń Kłomnice 1947 2:0

6e minuut.
Hyży is nu in balbezit. Hyży passt de bal met de wreef. Karlaschuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Karlaschuk haalt uit met een fantastische trap. Grombelski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Talking Heads - Pogoń Kłomnice 1947 3:0

7e minuut.
Młot passt de bal met de wreef. Tasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Golijanin met een sublieme pass. Karlaschuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Karlaschuk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bałaban rent richting de bal. Karlaschuk onderschept slim de pass. Karlaschuk draait met de bal, schiet en ... Grombelski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Talking Heads - Pogoń Kłomnice 1947 4:0

14e minuut.
Hyży rent richting de bal. Hyży passt de bal in één keer door. Karlaschuk rent richting de bal. Tasi is nu in balbezit. Tasi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Daar is Souto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vial speelt de bal door. Karlaschuk rent richting de bal. Karlaschuk haalt uit met een fantastische trap. Grombelski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Talking Heads - Pogoń Kłomnice 1947 5:0

19e minuut.
Dzikowski rent richting de bal. Tasi onderschept slim de pass. Tasi geeft de bal voor. Karlaschuk springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Talking Heads - Pogoń Kłomnice 1947 6:0

22e minuut.
Tasi onderschept slim de pass. Karlaschuk is nu in balbezit. Tasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasi haalt uit met een fantastische trap. Grombelski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Talking Heads - Pogoń Kłomnice 1947 7:0

23e minuut.
Golijanin rent richting de bal. Golijanin geeft de bal voor. Karlaschuk is nu in balbezit. Karlaschuk haalt uit met een fantastische trap. Grombelski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Talking Heads - Pogoń Kłomnice 1947 8:0

26e minuut.
Januszczak onderschept slim de pass. Januszczak met een sublieme pass. Vial bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwiałkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Chwiałkowski geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Walkiewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Birlic de bal. Birlic passt de bal in één keer door. Tasi is nu in balbezit. Tasi draait met de bal, schiet en ... Grombelski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Golijanin geeft een hoge lob. Tasi kopt de bal weg. Daar is Walkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karlaschuk rent richting de bal. Karlaschuk draait met de bal, schiet en ... Grombelski bokst de bal weg.

38e minuut.
Perliński rent richting de bal. Perliński met een sublieme pass. Hyży met een sublieme pass. Tasi rent richting de bal. Tasi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Inworp. Golijanin met een snelle inworp. Tasi speelt de bal door. Karlaschuk rent richting de bal. Karlaschuk schiet op doel. Grombelski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wiśniewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Bałaban de bal. Hyży bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyży geeft een lange en hoge pass. Tasi springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Walkiewicz geeft de bal voor. Inworp. Birlic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Karlaschuk de bal. Karlaschuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Talking Heads - Pogoń Kłomnice 1947 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Talking Heads 27%, Pogoń Kłomnice 1947 73%.
Talking Heads - Pogoń Kłomnice 1947 9:0

48e minuut.
Karlaschuk geeft een hoge lob. Tasi heeft problemen om de bal te vangen. Tasi passt de bal in één keer door. Karlaschuk rent richting de bal. Karlaschuk haalt uit met een fantastische trap. Grombelski bokst de bal weg.

49e minuut.
Żurek kopt de bal weg. Klungelig pakt Schab de bal. Golijanin geeft de bal voor. Karlaschuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Karlaschuk schiet op doel. Grombelski bokst de bal weg.

56e minuut.
Tasi geeft de bal voor. Karlaschuk rent richting de bal. Walkiewicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Walkiewicz krijgt een gele kaart. Karlaschuk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Karlaschuk neemt zijn aanloop. Grombelski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Talking Heads - Pogoń Kłomnice 1947 10:0

57e minuut.
Golijanin is nu in balbezit. Golijanin geeft de bal voor. Klungelig pakt Walkiewicz de bal. Karlaschuk is nu in balbezit. Karlaschuk schiet op doel. Grombelski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Vial bereikt de bal nog maar net als eerste. Vial geeft de bal voor. Karlaschuk kan de bal niet met de borst controleren. Karlaschuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Talking Heads - Pogoń Kłomnice 1947 11:0

69e minuut.
Golijanin is nu in balbezit. Golijanin geeft de bal voor. Tasi kopt de bal weg. Daar is Karlaschuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karlaschuk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Golijanin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tasi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tasi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Karlaschuk de bal. Karlaschuk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Talking Heads - Pogoń Kłomnice 1947 12:0

73e minuut.
Karlaschuk is nu in balbezit. Karlaschuk geeft een lange en hoge pass. Schab bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasi verovert de bal door een tackle van achteren. Tasi geeft de bal voor. Grombelski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Walkiewicz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Birlic met de inworp. Karlaschuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Karlaschuk haalt uit met een fantastische trap. Grombelski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Talking Heads - Pogoń Kłomnice 1947 13:0

76e minuut.
Żurek probeert naar een medespeler te passen. Perliński heeft problemen om de bal te vangen. Perliński met een sublieme pass. Tasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Daar is Wiśniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasi passt de bal met de wreef. Daar is Karlaschuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karlaschuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Talking Heads - Pogoń Kłomnice 1947 14:0

79e minuut.
Souto met een sublieme pass. Birlic is nu in balbezit. Birlic geeft de bal voor. Karlaschuk is nu in balbezit. Klungelig pakt Karlaschuk de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Talking Heads - Pogoń Kłomnice 1947 15:0

83e minuut.
Karlaschuk geeft een hoge lob. Grombelski met een sublieme pass. Hyży kopt de bal weg. Karlaschuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Karlaschuk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Hyży kopt de bal weg. Wiśniewski rent richting de bal. Tasi onderschept slim de pass. Tasi draait met de bal, schiet en ... Walkiewicz probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Karlaschuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Karlaschuk geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Bałaban de bal onder controle te krijgen. Tasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Talking Heads - Pogoń Kłomnice 1947 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Talking Heads 17%, Pogoń Kłomnice 1947 83%.
Talking Heads - Pogoń Kłomnice 1947 16:0