Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pogoń Wilki macsquad
def_diament_02 Tactiek nowy_standard
41% Balbezit 59%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 31
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.1 gemiddelde waardering 57.5
matig Schieten uitstekend
redelijk Passen uitstekend
redelijk Verdedigen solide


1e minuut.
MacMurchie met een sublieme pass. Georget bereikt de bal nog maar net als eerste. Georget geeft een lange en hoge pass. Kim rent richting de bal. Kim draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

2e minuut.
Tokuç speelt de bal door. Kim controleert de bal met de borst. Kim speelt de bal door. Georget rent richting de bal. Georget haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Kołodziej probeert naar een medespeler te passen. Georget rent richting de bal. Daar is Georget, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Georget passt de bal zonder na te denken. Kim rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Majuri is nu in balbezit. Majuri passt de bal in één keer door. Kim rent richting de bal. Kim haalt uit met een fantastische trap. Cycol maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Kim passt de bal zonder na te denken. Georget bereikt de bal nog maar net als eerste. Georget passt de bal zonder na te denken. MacMurchie rent richting de bal. MacMurchie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Tokuç kan de bal niet met de borst controleren. Tokuç geeft een hoge lob. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim schiet op doel. Grenda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Majuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Majuri passt de bal in één keer door. Daar is Tokuç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majuri geeft de bal voor. Kim maakt een snoekduik en kopt de bal. Cycol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Georget geeft een hoge lob. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Marashliev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marashliev krijgt een gele kaart. Kim is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kim kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Cycol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tokuç zal de hoekschop nemen. Georget bereikt de bal nog maar net als eerste. Georget schiet op doel. Cycol bokst de bal weg.

28e minuut.
Dąbkowski kopt de bal weg. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosalém schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rosalém krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Dąbkowski onderschept slim de pass. Dąbkowski probeert naar een medespeler te passen. Georget rent richting de bal. Georget geeft een hoge lob. Kim maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Gaspar probeert naar een medespeler te passen. Tokuç kopt de bal weg. Sneijder heeft problemen om de bal te vangen. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim schiet op doel. Cycol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Wilki - macsquad 0:1

36e minuut.
MacMurchie verovert de bal door een tackle van achteren. Georget is nu in balbezit. Georget geeft een lange en hoge pass. Tokuç bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokuç haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szulik speelt de bal door. Klungelig pakt Grenda de bal. Kim is nu in balbezit. Kim schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Georget passt de bal in één keer door. Kim is nu in balbezit. MacMurchie rent richting de bal. MacMurchie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Wilki - macsquad 0:2

45e minuut.
Matei met een sublieme pass. Lemaitre rent richting de bal. Puñales bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemaitre onderschept slim de pass. Lemaitre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Wilki - macsquad 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Wilki 66%, macsquad 34%.
Pogoń Wilki - macsquad 1:2

46e minuut.
Tokuç passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Georget de bal. Georget passt de bal zonder na te denken. Kim rent richting de bal. Kim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Wilki - macsquad 1:3

47e minuut.
Lemaitre met een sublieme pass. Daar is Matei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kim verovert de bal door een tackle van achteren. Kim haalt uit met een fantastische trap. Cycol probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Majuri speelt de bal door. Georget rent richting de bal. Georget passt de bal zonder na te denken. MacMurchie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurchie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Wilki - macsquad 1:4

54e minuut.
Georget rent richting de bal. Georget geeft de bal voor. Rosalém heeft problemen om de bal te vangen. Grenda is nu in balbezit. Kim onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Georget passt de bal met de wreef. Tokuç is nu in balbezit. Tokuç passt de bal zonder na te denken. MacMurchie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurchie haalt uit met een fantastische trap. Cycol bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Wilki - macsquad 1:5

56e minuut.
Lemaitre speelt de bal door. Matei rent richting de bal. Matei passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cycol de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Bojko geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vîrlanovici met de inworp. Matei bereikt de bal nog maar net als eerste. Matei geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Tokuç kopt de bal weg. Daar is Kim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kim passt de bal met de wreef. Daar is MacMurchie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacMurchie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Wilki - macsquad 1:6

61e minuut.
Osial rent richting de bal. Georget onderschept slim de pass. Georget probeert naar een medespeler te passen. Kim is nu in balbezit. Kim draait met de bal, schiet en ... Cycol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Osial is nu in balbezit. Osial geeft een lange en hoge pass. Daar is Puñales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lemaitre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemaitre schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Bieda onderschept slim de pass. Bieda geeft een hoge lob. MacMurchie kopt de bal weg. Kim is nu in balbezit. Kim draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Osial is nu in balbezit. Dąbkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dąbkowski speelt de bal door. Kim is nu in balbezit. Kim schiet op doel. Cycol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Szulik geeft een lange en hoge pass. Kołodziej bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołodziej met een sublieme pass. Georget is nu in balbezit. Georget geeft een hoge lob. Cycol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Kołodziej geeft de bal voor. Georget kopt de bal weg. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurchie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurchie schiet op doel. Cycol bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Wilki 63%, macsquad 37%.
Pogoń Wilki - macsquad 1:6