Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
macsquad Pogoń Wilki
nowy_standard Tactiek def_fuck_5
60% Balbezit 40%
38% Spel op eigen helft 62%
22 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
60.3 gemiddelde waardering 52.5
zeer goed Schieten goed
uitstekend Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


9e minuut.
Vîrlanovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Vîrlanovici speelt de bal door. El Fouad probeert naar een medespeler te passen. Lemaitre rent richting de bal. Lemaitre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
El Fouad probeert naar een medespeler te passen. Lemaitre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemaitre geeft de bal voor. Váha rent richting de bal. Váha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
macsquad - Pogoń Wilki 0:1

16e minuut.
Georget bereikt de bal nog maar net als eerste. Georget geeft een hoge lob. Tokuç kopt de bal weg. Daar is MacMurchie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacMurchie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Lemaitre met een sublieme pass. El Fouad bereikt de bal nog maar net als eerste. El Fouad passt de bal met de wreef. Lemaitre rent richting de bal. Lemaitre haalt uit met een fantastische trap. Domowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
macsquad - Pogoń Wilki 0:2

35e minuut.
Dąbkowski met een sublieme pass. Rosalém rent richting de bal. MacMurchie rent richting de bal. MacMurchie draait met de bal, schiet en ... Cycol werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
macsquad - Pogoń Wilki 1:2

36e minuut.
Majuri is nu in balbezit. Majuri probeert naar een medespeler te passen. MacMurchie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurchie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Váha verovert de bal door een tackle van achteren. Puñales bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Váha. Váha krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Tokuç passt de bal met de wreef. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim passt de bal zonder na te denken. MacMurchie is nu in balbezit. MacMurchie haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Gorzeński rent richting de bal. Kim verovert de bal door een tackle van achteren. Kim passt de bal zonder na te denken. MacMurchie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurchie draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: macsquad 41%, Pogoń Wilki 59%.
macsquad - Pogoń Wilki 1:2

47e minuut.
Kim is nu in balbezit. MacMurchie bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim is nu in balbezit. Kim draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
macsquad - Pogoń Wilki 2:2

50e minuut.
Tokuç heeft problemen om de bal te vangen. Tokuç geeft een lange en hoge pass. Daar is Kim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacMurchie is nu in balbezit. MacMurchie haalt uit met een fantastische trap. Cycol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Georget bereikt de bal nog maar net als eerste. Georget passt de bal in één keer door. Daar is Kim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kim haalt uit met een fantastische trap. Cycol maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Domowicz probeert naar een medespeler te passen. Majuri kopt de bal weg. Rosalém kan de bal niet met de borst controleren. MacMurchie rent richting de bal. MacMurchie haalt uit met een fantastische trap. Cycol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Majuri passt de bal zonder na te denken. Tokuç bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokuç passt de bal zonder na te denken. Georget is nu in balbezit. Georget draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Tokuç de bal. Tokuç met een sublieme pass. MacMurchie rent richting de bal. MacMurchie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Tokuç passt de bal met de wreef. Kim is nu in balbezit. MacMurchie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurchie haalt uit met een fantastische trap. Cycol werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Rosalém heeft problemen om de bal te vangen. Cycol met een sublieme pass. Pâslaru speelt de bal door. MacMurchie rent richting de bal. MacMurchie haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Georget rent richting de bal. MacMurchie rent richting de bal. Kim rent richting de bal. Kim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
macsquad - Pogoń Wilki 3:2

66e minuut.
Bieda verovert de bal door een tackle van achteren. Vîrlanovici verovert de bal door een tackle van achteren. Vîrlanovici speelt de bal door. Lemaitre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemaitre draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Puñales geeft een lange en hoge pass. MacMurchie kopt de bal weg. Tokuç rent richting de bal. Tokuç heeft problemen om de bal te vangen. Tokuç draait met de bal, schiet en ... Cycol bokst de bal weg.

77e minuut.
Bieda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieda geeft een lange en hoge pass. Georget bereikt de bal nog maar net als eerste. Georget geeft een lange en hoge pass. MacMurchie maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Tokuç rent richting de bal. Tokuç passt de bal zonder na te denken. MacMurchie is nu in balbezit. MacMurchie draait met de bal, schiet en ... Cycol werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
macsquad - Pogoń Wilki 4:2

84e minuut.
Georget geeft een hoge lob. Kim heeft problemen om de bal te vangen. MacMurchie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurchie schiet op doel. Cycol probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
macsquad - Pogoń Wilki 5:2

89e minuut.
Bojko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lemaitre controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Pâslaru maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. MacMurchie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurchie draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
macsquad - Pogoń Wilki 6:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: macsquad 35%, Pogoń Wilki 65%.
macsquad - Pogoń Wilki 6:2