Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHAMPION TEAM Pyrusy Poznan
at Tactiek Łukaszewska
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
21 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 45.7
excellent Schieten good
excellent Passen average
very good Verdedigen good


4e minuut.
Kutzop rent richting de bal. Parobczy onderschept slim de pass. Panchev met een sublieme pass. Daar is Carol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carol haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Zgrzęda rent richting de bal. Peštek verovert de bal door een tackle van achteren. Carol rent richting de bal. Carol draait met de bal, schiet en ... Tello probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAMPION TEAM - Pyrusy Poznan 0:1

10e minuut.
Sieradzki is nu in balbezit. Sieradzki geeft de bal voor. Molina rent richting de bal. Molina haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CHAMPION TEAM - Pyrusy Poznan 1:1

18e minuut.
Sieradzki kopt de bal weg. Daar is Świerk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiskříčka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiskříčka schiet op doel. Borubar bokst de bal weg.

19e minuut.
Syska geeft de bal voor. Inworp. Kutzop zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Makulec is nu in balbezit. Makulec geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jiskříčka is nu in balbezit. Jiskříčka draait met de bal, schiet en ... Borubar maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Dzięgielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzięgielewski passt de bal met de wreef. Sieradzki rent richting de bal. Sieradzki geeft een hoge lob. Borubar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAMPION TEAM - Pyrusy Poznan 2:1

34e minuut.
Zgrzęda passt de bal zonder na te denken. Carol is nu in balbezit. Hasu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hasu krijgt een gele kaart. Carol is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Welikow neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Kutzop kopt de bal weg. Sieradzki is nu in balbezit. Świerk begaat een overtreding. Świerk krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Sieradzki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kutzop zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jiskříčka kopt de bal weg. Dzięgielewski speelt de bal door. Daar is Makulec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makulec haalt uit met een fantastische trap. Borubar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAMPION TEAM - Pyrusy Poznan 3:1

41e minuut.
Syska is nu in balbezit. Syska passt de bal zonder na te denken. Molina is nu in balbezit. Molina draait met de bal, schiet en ... Borubar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAMPION TEAM - Pyrusy Poznan 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHAMPION TEAM 35%, Pyrusy Poznan 65%.
CHAMPION TEAM - Pyrusy Poznan 4:1

51e minuut.
Dzięgielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzięgielewski passt de bal in één keer door. Śmigło speelt de bal door. Molina is nu in balbezit. Molina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Silva is nu in balbezit. Dzięgielewski met een sublieme pass. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina haalt uit met een fantastische trap. Borubar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAMPION TEAM - Pyrusy Poznan 5:1

55e minuut.
Kutzop rent richting de bal. Kutzop passt de bal zonder na te denken. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAMPION TEAM - Pyrusy Poznan 6:1

57e minuut.
Kutzop passt de bal zonder na te denken. Makulec is nu in balbezit. Makulec passt de bal in één keer door. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Kutzop is nu in balbezit. Kutzop passt de bal zonder na te denken. Sieradzki probeert naar een medespeler te passen. Molina rent richting de bal. Molina schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Molina heeft problemen om de bal te vangen. Molina passt de bal in één keer door. Śmigło is nu in balbezit. Jiskříčka verovert de bal door een tackle van achteren. Jiskříčka haalt uit met een fantastische trap. Borubar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Peštek probeert naar een medespeler te passen. Silva is nu in balbezit. Silva geeft een hoge lob. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina haalt uit met een fantastische trap. Borubar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Daar is Sieradzki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sieradzki passt de bal zonder na te denken. Molina rent richting de bal. Molina schiet op doel. De bal raakt de paal. Makulec heeft problemen om de bal te vangen. Makulec schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Masović komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Dzięgielewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Sieradzki de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Świerk. Świerk krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

86e minuut.
Daar is Silva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silva passt de bal in één keer door. Makulec rent richting de bal. Makulec schiet op doel. Borubar maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

87e minuut.
Śmigło geeft de bal voor. Flocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Flocea passt de bal met de wreef. Molina is nu in balbezit. Molina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHAMPION TEAM 36%, Pyrusy Poznan 64%.
CHAMPION TEAM - Pyrusy Poznan 6:1