Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pyrusy Poznan CHAMPION TEAM
Łukaszewska Tactiek at
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 14
6 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
50.2 gemiddelde waardering 59.1
very good Schieten excellent
adequate Passen very good
good Verdedigen excellent


11e minuut.
Flocea geeft een lange en hoge pass. Parobczy kopt de bal weg. Kropka heeft problemen om de bal te vangen. Lato is nu in balbezit. Lato geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Flocea speelt de bal door. Cristache bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristache probeert naar een medespeler te passen. Zgrzęda rent richting de bal. Zgrzęda draait met de bal, schiet en ... Berlea bokst de bal weg.

21e minuut.
Syska verovert de bal door een tackle van achteren. Syska passt de bal zonder na te denken. Carol heeft problemen om de bal te vangen. Carol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrusy Poznan - CHAMPION TEAM 1:0

25e minuut.
Kutzop passt de bal in één keer door. Daar is Sieradzki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sieradzki passt de bal zonder na te denken. Molina is nu in balbezit. Molina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Śmigło heeft problemen om de bal te vangen. Molina rent richting de bal. Met opzet legt Śmigło zijn tegenspeler op de grond. Śmigło krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Lato bereikt de bal nog maar net als eerste. Lato passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Masović de bal. Zgrzęda is nu in balbezit. Zgrzęda schiet op doel. Berlea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Makulec bereikt de bal nog maar net als eerste. Makulec met een sublieme pass. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina draait met de bal, schiet en ... Borubar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pyrusy Poznan - CHAMPION TEAM 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pyrusy Poznan 46%, CHAMPION TEAM 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pyrusy Poznan - CHAMPION TEAM 1:1

46e minuut.
Kutzop passt de bal in één keer door. Daar is Množinović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kutzop probeert naar een medespeler te passen. Makulec is nu in balbezit. Makulec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Hasu probeert naar een medespeler te passen. Makulec is nu in balbezit. Parobczy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Parobczy krijgt een gele kaart. Makulec is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Molina neemt zijn aanloop. Borubar bokst de bal weg. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina haalt uit met een fantastische trap. Borubar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrusy Poznan - CHAMPION TEAM 1:2

54e minuut.
Množinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Panchev verovert de bal door een tackle van achteren. Panchev probeert naar een medespeler te passen. Carol rent richting de bal. Carol draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Cristache passt de bal met de wreef. Daar is Panchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panchev geeft een lange en hoge pass. Carol is nu in balbezit. Carol draait met de bal, schiet en ... Berlea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Inworp. Dobrea komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Kutzop bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutzop geeft de bal voor. Klungelig pakt Popielarz de bal. Molina is nu in balbezit. Molina schiet op doel. Borubar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Syska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrusy Poznan - CHAMPION TEAM 1:3

68e minuut.
Množinović passt de bal zonder na te denken. Dobrea is nu in balbezit. Kutzop bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrea rent richting de bal. Dobrea draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrusy Poznan - CHAMPION TEAM 1:4

70e minuut.
Flocea onderschept slim de pass. Flocea met een sublieme pass. Dobrea rent richting de bal. Dobrea schiet op doel. Borubar maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Doeltrap. Dzięgielewski komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Popielarz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kutzop met de inworp. Dobrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Kutzop passt de bal met de wreef. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Dobrea stond buitenspel. Lato neemt vlug de vrije trap. Carol rent richting de bal. Carol haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Dzięgielewski geeft de bal voor. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Popielarz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Popielarz krijgt een gele kaart. Molina raakt geblesseerd tijdens het duel. Molina zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Borubar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrusy Poznan - CHAMPION TEAM 1:5

88e minuut.
Dzięgielewski rent richting de bal. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Molina de bal. Molina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrusy Poznan - CHAMPION TEAM 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pyrusy Poznan 60%, CHAMPION TEAM 40%.
Pyrusy Poznan - CHAMPION TEAM 1:6