Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester Of Miszczu United Geoświry FC
miszcza 3x08 Tactiek Nowy Ład
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
31 Doelpogingen 1
4 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.3 gemiddelde waardering 45.2
formidabel Schieten solide
solide Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


1e minuut.
Kuńdzia geeft een lange en hoge pass. Rnić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Biesiekierski rent richting de bal. Rnić onderschept slim de pass. Rnić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Kuńdzia onderschept slim de pass. Glück geeft een hoge lob. Nemere kopt de bal weg. Daar is Shilkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shilkov draait met de bal, schiet en ... Piconeri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marian geeft de bal voor. Paracini rent richting de bal. Met opzet legt Rosabal zijn tegenspeler op de grond. Rosabal krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Quilo e Meio geeft een lange en hoge pass. Rnić kopt de bal weg. Marian probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Shilkov rent richting de bal. Shilkov haalt uit met een fantastische trap. Piconeri bokst de bal weg.

12e minuut.
Chulev geeft de bal voor. Grygoruk rent richting de bal. Rnić onderschept slim de pass. Rnić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Of Miszczu United - Geoświry FC 1:0

23e minuut.
Hinteregger bereikt de bal nog maar net als eerste. Lincar passt de bal met de wreef. Chulev geeft een lange en hoge pass. Shilkov is nu in balbezit. Shilkov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Shilkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shilkov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Chulev geeft een hoge lob. Grygoruk is nu in balbezit. Shilkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shilkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Of Miszczu United - Geoświry FC 2:0

33e minuut.
Rosabal probeert naar een medespeler te passen. Grygoruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Grygoruk geeft een lange en hoge pass. Chulev heeft problemen om de bal te vangen. Chulev geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Grygoruk geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quilo e Meio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rnić is nu in balbezit. Rnić draait met de bal, schiet en ... Piconeri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Bojko speelt de bal door. Quilo e Meio is nu in balbezit. Quilo e Meio probeert naar een medespeler te passen. Rnić is nu in balbezit. Rnić haalt uit met een fantastische trap. Piconeri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Hinteregger speelt de bal door. Quilo e Meio probeert naar een medespeler te passen. Shilkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosabal rent richting de bal. Rosabal haalt uit met een fantastische trap. Piconeri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester Of Miszczu United 40%, Geoświry FC 60%.
Manchester Of Miszczu United - Geoświry FC 2:0

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Grygoruk met een harde bal richting middenveld. Nemere kopt de bal weg. Shilkov rent richting de bal. Shilkov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Rosabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosabal geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tilkowski de bal. Shilkov rent richting de bal. Shilkov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Rnić is nu in balbezit. Quilo e Meio bereikt de bal nog maar net als eerste. Quilo e Meio passt de bal in één keer door. Rnić is nu in balbezit. Rnić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Elalmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Elalmaz geeft een hoge lob. Rosabal kopt de bal weg. Shilkov rent richting de bal. Shilkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Of Miszczu United - Geoświry FC 3:0

58e minuut.
Hinteregger is nu in balbezit. Rnić onderschept slim de pass. Rnić met een sublieme pass. Shilkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shilkov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Quilo e Meio bereikt de bal nog maar net als eerste. Quilo e Meio met een sublieme pass. Daar is Rnić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rnić schiet op doel. Piconeri maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Doeltrap. Predeanu komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Shilkov kopt de bal weg. Hinteregger probeert de bal aan de voet te houden. Predeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Predeanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Of Miszczu United - Geoświry FC 4:0

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Markopoulos komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Chulev is nu in balbezit. Hinteregger begaat een overtreding. Chulev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Majearu komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Tilkowski geeft een hoge lob. Lincar bereikt de bal nog maar net als eerste. Chulev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chulev krijgt een gele kaart. Lincar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lăcătuş met een snel genomen vrije trap. Moioli kan de bal niet met de borst controleren. Lincar is nu in balbezit. Lincar draait met de bal, schiet en ... Agüero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Of Miszczu United - Geoświry FC 4:1

78e minuut.
Hinteregger verovert de bal door een tackle van achteren. Chulev verovert de bal door een tackle van achteren. Chulev met een sublieme pass. Predeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Predeanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Klungelig pakt Biesiekierski de bal. Shilkov bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Markopoulos zal de hoekschop nemen. Predeanu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Marian passt de bal in één keer door. Quilo e Meio is nu in balbezit. Quilo e Meio passt de bal zonder na te denken. Shilkov rent richting de bal. Shilkov haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Chulev passt de bal zonder na te denken. Quilo e Meio bereikt de bal nog maar net als eerste. Quilo e Meio passt de bal met de wreef. Predeanu is nu in balbezit. Predeanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Of Miszczu United - Geoświry FC 5:1

88e minuut.
Glück zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quilo e Meio geeft de bal voor. Predeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Predeanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Of Miszczu United - Geoświry FC 6:1

90e minuut.
Quilo e Meio met een sublieme pass. Markopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Hinteregger begaat een overtreding. Hinteregger krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester Of Miszczu United 32%, Geoświry FC 68%.
Manchester Of Miszczu United - Geoświry FC 6:1