Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Geoświry FC Manchester Of Miszczu United
Nowy Ład Tactiek miszcza 3x08
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
36.4 gemiddelde waardering 55.2
redelijk Schieten uitstekend
redelijk Passen solide
zwak Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Chulev rent richting de bal. Chulev met een sublieme pass. Rnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rnić schiet op doel. Rudecki probeert de bal aan de voet te houden. Sypiański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Moioli verovert de bal door een tackle van achteren. Chulev rent richting de bal. Chulev passt de bal met de wreef. Predeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Predeanu haalt uit met een fantastische trap. Sypiański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Józefiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojko verovert de bal door een tackle van achteren. Kuńdzia met een sublieme pass. Bojko is nu in balbezit. Bojko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Hinteregger bereikt de bal nog maar net als eerste. Hazare onderschept slim de pass. Hazare passt de bal zonder na te denken. Shilkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shilkov draait met de bal, schiet en ... Sypiański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Geoświry FC - Manchester Of Miszczu United 0:1

15e minuut.
Biesiekierski geeft een hoge lob. Bojko is nu in balbezit. Met opzet legt Chulev zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Chulev naar de kleedkamers voor een vroege douche. Bojko moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Bojko kan niet meer verder spelen. Haktanır komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Quilo e Meio probeert naar een medespeler te passen. Predeanu is nu in balbezit. Predeanu passt de bal in één keer door. Rnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rnić schiet op doel. Sypiański bokst de bal weg.

22e minuut.
Elalmaz rent richting de bal. Elalmaz geeft een lange en hoge pass. Świerad bereikt de bal nog maar net als eerste. Shilkov verovert de bal door een tackle van achteren. Shilkov schiet op doel. Sypiański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Daar is Shilkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shilkov schiet op doel. Świerad probeert de bal aan de voet te houden. Rnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rnić haalt uit met een fantastische trap. Sypiański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Glück controleert de bal met de borst.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Józefiak verovert de bal door een tackle van achteren. Józefiak met een sublieme pass. Moioli geeft de bal voor. Shilkov rent richting de bal. Shilkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Geoświry FC - Manchester Of Miszczu United 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geoświry FC 63%, Manchester Of Miszczu United 37%.
Geoświry FC - Manchester Of Miszczu United 0:2

48e minuut.
Hazare speelt de bal door. Shilkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rnić is nu in balbezit. Rnić schiet op doel. Rudecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hazare geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Predeanu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Józefiak verovert de bal door een tackle van achteren. Józefiak geeft de bal voor. Klungelig pakt Rudecki de bal. Predeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Predeanu draait met de bal, schiet en ... Sypiański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Geoświry FC - Manchester Of Miszczu United 0:3

57e minuut.
Kuńdzia geeft een hoge lob. Daar is Biesiekierski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shilkov rent richting de bal. Shilkov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Hazare geeft de bal voor. Quilo e Meio kopt de bal weg. Klungelig pakt Predeanu de bal. Rnić rent richting de bal. Rnić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pestano komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Hazare onderschept slim de pass. Hazare speelt de bal door. Klungelig pakt Świerad de bal. Shilkov is nu in balbezit. Shilkov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Markopoulos komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Inworp. Majearu komt het veld opgelopen. Tilkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quilo e Meio is nu in balbezit. Quilo e Meio geeft een lange en hoge pass. Pestano is nu in balbezit. Pestano haalt uit met een fantastische trap. Sypiański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Pestano is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Geoświry FC - Manchester Of Miszczu United 0:4

73e minuut.
Pestano onderschept slim de pass. Glück bereikt de bal nog maar net als eerste. Pestano onderschept slim de pass. Shilkov rent richting de bal. Shilkov schiet op doel. Sypiański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Quilo e Meio verovert de bal door een tackle van achteren. Quilo e Meio probeert naar een medespeler te passen. Rnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rnić haalt uit met een fantastische trap. Sypiański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Geoświry FC - Manchester Of Miszczu United 0:5

82e minuut.
Mandla is nu in balbezit. Shilkov rent richting de bal. Biesiekierski rent richting de bal. Shilkov verovert de bal door een tackle van achteren. Shilkov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Mandla kopt de bal weg. Haktanır bereikt de bal nog maar net als eerste. Majearu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Haktanır raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mandla neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geoświry FC 66%, Manchester Of Miszczu United 34%.
Geoświry FC - Manchester Of Miszczu United 0:5