Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
macsquad Pogoń Kłomnice 1947
nowy_standard Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
14% Spel op eigen helft 86%
63 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.3 gemiddelde waardering 21.7
formidable Schieten average
very good Passen weak
very good Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
MacMurchie heeft problemen om de bal te vangen. Dzikowski onderschept slim de pass. Tokuç verovert de bal door een tackle van achteren. Kim rent richting de bal. Kim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
macsquad - Pogoń Kłomnice 1947 1:0

5e minuut.
Daar is Kim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacMurchie is nu in balbezit. Kim is nu in balbezit. MacMurchie rent richting de bal. MacMurchie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
macsquad - Pogoń Kłomnice 1947 2:0

6e minuut.
Walkiewicz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hevia met een snelle inworp. Tokuç geeft een lange en hoge pass. Kim springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Kołodziej verovert de bal door een tackle van achteren. Kołodziej geeft de bal voor. Daar is Domiter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dąbkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbkowski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Doeltrap. Grombelski trapt de bal weg. Tokuç kopt de bal weg. Kim is nu in balbezit. Kim draait met de bal, schiet en ... Grombelski bokst de bal weg.

10e minuut.
Hevia probeert naar een medespeler te passen. Dzikowski is nu in balbezit. Kim onderschept slim de pass. Kim schiet op doel. Grombelski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Tokuç geeft de bal voor. Wiśniewski heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Schab verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Kołodziej zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. MacMurchie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurchie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wiśniewski trapt de bal weg. Kołodziej kopt de bal weg. Kim is nu in balbezit. Kim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Wiśniewski trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Kołodziej de bal. Kołodziej kopt de bal weg. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim haalt uit met een fantastische trap. Grombelski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

16e minuut.
Siemaszkiewicz controleert de bal met de borst. Siemaszkiewicz geeft een hoge lob. Inworp. Hevia met een snelle inworp. Tokuç geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Tokuç bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurchie rent richting de bal. MacMurchie passt de bal zonder na te denken. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim schiet op doel. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Wiśniewski de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
macsquad - Pogoń Kłomnice 1947 3:0

19e minuut.
Pâslaru is nu in balbezit. Pâslaru met een sublieme pass. Dzikowski rent richting de bal. MacMurchie verovert de bal door een tackle van achteren. MacMurchie draait met de bal, schiet en ... Grombelski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Dzikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokuç verovert de bal door een tackle van achteren. Tokuç speelt de bal door. Kim heeft problemen om de bal te vangen. Kim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
macsquad - Pogoń Kłomnice 1947 4:0

21e minuut.
Domiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim onderschept slim de pass. Kim passt de bal in één keer door. Kołodziej heeft problemen om de bal te vangen. Kołodziej haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Hevia is nu in balbezit. Tokuç is nu in balbezit. Tokuç probeert naar een medespeler te passen. Kim rent richting de bal. Kim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
macsquad - Pogoń Kłomnice 1947 5:0

27e minuut.
MacMurchie passt de bal met de wreef. Tokuç is nu in balbezit. Tokuç passt de bal in één keer door. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
macsquad - Pogoń Kłomnice 1947 6:0

28e minuut.
Kołodziej met een snelle inworp. MacMurchie rent richting de bal. Dzikowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. MacMurchie is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kim neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
macsquad - Pogoń Kłomnice 1947 7:0

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pâslaru met de inworp. Hevia rent richting de bal. Hevia geeft een lange en hoge pass. Kim springt en kopt de bal. Grombelski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Hevia is nu in balbezit. Hevia passt de bal in één keer door. Tokuç probeert naar een medespeler te passen. Kim heeft problemen om de bal te vangen. Kim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Hevia raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Majuri komt het veld opgelopen. Walkiewicz trapt de bal weg. Kołodziej kopt de bal weg. MacMurchie probeert de bal met de borst te controleren. MacMurchie schiet op doel. Grombelski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
macsquad - Pogoń Kłomnice 1947 8:0

33e minuut.
Schab passt de bal in één keer door. MacMurchie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurchie speelt de bal door. Kim rent richting de bal. Kim haalt uit met een fantastische trap. Grombelski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Walkiewicz de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
macsquad - Pogoń Kłomnice 1947 9:0

37e minuut.
Tokuç probeert naar een medespeler te passen. MacMurchie is nu in balbezit. MacMurchie speelt de bal door. Kim heeft problemen om de bal te vangen. Kim haalt uit met een fantastische trap. Grombelski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Walkiewicz de bal. Kim is nu in balbezit. Kim haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Wiśniewski heeft problemen om de bal te vangen. Kim rent richting de bal. Kim met een sublieme pass. Majuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Majuri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
macsquad - Pogoń Kłomnice 1947 10:0

41e minuut.
MacMurchie rent richting de bal. MacMurchie passt de bal zonder na te denken. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim draait met de bal, schiet en ... Grombelski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
macsquad - Pogoń Kłomnice 1947 11:0

41e minuut.
Domiter heeft problemen om de bal te vangen. Majuri rent richting de bal. Majuri passt de bal zonder na te denken. MacMurchie rent richting de bal. MacMurchie schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
macsquad - Pogoń Kłomnice 1947 12:0

43e minuut.
Młot met een sublieme pass. Klungelig pakt Domiter de bal. Bałaban rent richting de bal. Kim verovert de bal door een tackle van achteren. Kim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Walkiewicz kopt de bal weg. Majuri geeft de bal voor. Kim is nu in balbezit. Kim schiet op doel. Na een snelle pass probeert Wiśniewski de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: macsquad 16%, Pogoń Kłomnice 1947 84%.
macsquad - Pogoń Kłomnice 1947 12:0

48e minuut.
MacMurchie is nu in balbezit. Kim is nu in balbezit. MacMurchie bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Grombelski speelt de bal door. Dąbkowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Dzikowski de bal. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim haalt uit met een fantastische trap. Grombelski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
macsquad - Pogoń Kłomnice 1947 13:0

55e minuut.
Tokuç speelt de bal door. MacMurchie is nu in balbezit. MacMurchie passt de bal zonder na te denken. Kim rent richting de bal. Kim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kołodziej zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dąbkowski met een sublieme pass. Tokuç geeft een lange en hoge pass. Kim krijgt zijn hoofd ertegen. Grombelski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Walkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Majuri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Grombelski trapt de bal weg van het doel. Kołodziej kopt de bal weg. Wiśniewski heeft problemen om de bal te vangen. Kim rent richting de bal. Kim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
macsquad - Pogoń Kłomnice 1947 14:0

59e minuut.
Daar is Kołodziej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kołodziej passt de bal zonder na te denken. Kim is nu in balbezit. Kim draait met de bal, schiet en ... Grombelski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Siemaszkiewicz de bal. Majuri is nu in balbezit. Majuri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
macsquad - Pogoń Kłomnice 1947 15:0

62e minuut.
Kołodziej met een sublieme pass. MacMurchie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurchie passt de bal zonder na te denken. Kim rent richting de bal. Kim haalt uit met een fantastische trap. Grombelski bokst de bal weg. Daar is Walkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kim rent richting de bal. Kim schiet op doel. Grombelski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
macsquad - Pogoń Kłomnice 1947 16:0

65e minuut.
Kim rent richting de bal. MacMurchie bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim is nu in balbezit. MacMurchie rent richting de bal. MacMurchie schiet op doel. Grombelski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
macsquad - Pogoń Kłomnice 1947 17:0

68e minuut.
Kim kopt de bal weg. Kołodziej probeert naar een medespeler te passen. Kim rent richting de bal. Kim schiet op doel. Walkiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
macsquad - Pogoń Kłomnice 1947 18:0

68e minuut.
Młot met een sublieme pass. Daar is Domiter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kim onderschept slim de pass. Kim draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
MacMurchie passt de bal met de wreef. Tokuç bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokuç passt de bal in één keer door. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim draait met de bal, schiet en ... Grombelski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Majuri geeft een hoge lob. Kim rent richting de bal. Kim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
macsquad - Pogoń Kłomnice 1947 19:0

73e minuut.
Inworp. Pâslaru met de inworp. Majuri speelt de bal door. MacMurchie heeft problemen om de bal te vangen. MacMurchie draait met de bal, schiet en ... Grombelski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
macsquad - Pogoń Kłomnice 1947 20:0

74e minuut.
Młot probeert naar een medespeler te passen. Daar is Domiter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kim onderschept slim de pass. Kim schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Majuri rent richting de bal. Majuri passt de bal zonder na te denken. Kim is nu in balbezit. Majuri is nu in balbezit. Majuri haalt uit met een fantastische trap. Grombelski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kim is nu in balbezit. Grombelski probeert naar een medespeler te passen. Majuri kopt de bal weg. Kim is nu in balbezit. Kim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
macsquad - Pogoń Kłomnice 1947 21:0

79e minuut.
Siemaszkiewicz is nu in balbezit. Tokuç bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokuç geeft een lange en hoge pass. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim draait met de bal, schiet en ... Grombelski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Grombelski probeert naar een medespeler te passen. Majuri is nu in balbezit. Majuri speelt de bal door. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
macsquad - Pogoń Kłomnice 1947 22:0

85e minuut.
Siemaszkiewicz geeft een lange en hoge pass. Dąbkowski kopt de bal weg. Kołodziej bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim is nu in balbezit. Kim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Grombelski trapt de bal weg van het doel. Tokuç kopt de bal weg. Kim rent richting de bal. Kim haalt uit met een fantastische trap. Grombelski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: macsquad 11%, Pogoń Kłomnice 1947 89%.
macsquad - Pogoń Kłomnice 1947 22:0