Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pogoń Kłomnice 1947 macsquad
Normal Tactiek nowy_standard
42% Balbezit 58%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 64
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 58.5
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen uitstekend
slecht Verdedigen redelijk


7e minuut.
Grombelski trapt de bal weg. Majuri rent richting de bal. Majuri speelt de bal door. MacMurchie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurchie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Việt Trung kan de bal niet met de borst controleren. Việt Trung met een sublieme pass. Majuri probeert naar een medespeler te passen. MacMurchie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurchie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - macsquad 0:1

12e minuut.
Dąbkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Việt Trung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Việt Trung geeft de bal voor. MacMurchie maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Walkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - macsquad 0:2

14e minuut.
Pâslaru onderschept slim de pass. Majuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Majuri passt de bal zonder na te denken. MacMurchie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurchie haalt uit met een fantastische trap. Grombelski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Việt Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Trung geeft een hoge lob. Schab probeert de bal aan de voet te houden. MacMurchie is nu in balbezit. MacMurchie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - macsquad 0:3

17e minuut.
Dąbkowski met een sublieme pass. Daar is Kim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacMurchie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurchie draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kim de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - macsquad 0:4

18e minuut.
Dąbkowski passt de bal in één keer door. Tokuç is nu in balbezit. Tokuç geeft een lange en hoge pass. MacMurchie is nu in balbezit. MacMurchie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - macsquad 0:5

20e minuut.
Majuri passt de bal in één keer door. Kim rent richting de bal. MacMurchie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurchie schiet op doel. Grombelski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - macsquad 0:6

21e minuut.
Dzikowski is nu in balbezit. MacMurchie onderschept slim de pass. Wiśniewski rent richting de bal. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Majuri met een sublieme pass. Tokuç bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokuç speelt de bal door. MacMurchie rent richting de bal. MacMurchie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - macsquad 0:7

23e minuut.
Walkiewicz speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Siemaszkiewicz de bal onder controle te krijgen. Tokuç geeft de bal voor. MacMurchie is nu in balbezit. MacMurchie draait met de bal, schiet en ... Grombelski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
MacMurchie is nu in balbezit. MacMurchie passt de bal met de wreef. Kim is nu in balbezit. MacMurchie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurchie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Doeltrap. Grombelski trapt de bal weg. Việt Trung kopt de bal weg. MacMurchie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurchie draait met de bal, schiet en ... Grombelski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Een oude blessure zorgt ervoor dat Grombelski niet meer kan verder spelen. Sfora komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Majuri passt de bal in één keer door. Daar is Walkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacMurchie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurchie haalt uit met een fantastische trap. Paal! MacMurchie is nu in balbezit. Paal! MacMurchie haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - macsquad 0:8

32e minuut.
Bałaban passt de bal met de wreef. Tokuç bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokuç passt de bal in één keer door. MacMurchie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurchie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - macsquad 0:9

35e minuut.
Majuri rent richting de bal. Majuri passt de bal in één keer door. Việt Trung speelt de bal door. MacMurchie is nu in balbezit. MacMurchie draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

37e minuut.
Kim is nu in balbezit. Tokuç rent richting de bal. Tokuç speelt de bal door. MacMurchie rent richting de bal. MacMurchie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Sfora met een harde bal richting middenveld. Schab kopt de bal weg. Wiśniewski heeft problemen om de bal te vangen. MacMurchie is nu in balbezit. MacMurchie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Sfora met een harde bal richting middenveld. Tokuç kopt de bal weg. MacMurchie rent richting de bal. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Wiśniewski kopt de bal weg. Kim rent richting de bal. Kim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Majuri speelt de bal door. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim passt de bal met de wreef. MacMurchie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurchie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Doeltrap. Sfora trapt de bal weg. Majuri speelt de bal door. Klungelig pakt MacMurchie de bal. MacMurchie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - macsquad 0:10

43e minuut.
Bałaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokuç onderschept slim de pass. Tokuç geeft de bal voor. MacMurchie maakt een snoekduik en kopt de bal. Sfora maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Tokuç passt de bal zonder na te denken. Kim rent richting de bal. Kim passt de bal met de wreef. MacMurchie is nu in balbezit. MacMurchie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Kłomnice 1947 85%, macsquad 15%.
Pogoń Kłomnice 1947 - macsquad 0:10

48e minuut.
Walkiewicz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Tokuç de bal onder controle te krijgen. Tokuç met een sublieme pass. MacMurchie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurchie draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Walkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sfora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. MacMurchie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurchie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - macsquad 0:11

51e minuut.
Schab probeert naar een medespeler te passen. MacMurchie bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim is nu in balbezit. Daar is Kim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kim haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. MacMurchie is nu in balbezit. MacMurchie schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
MacMurchie passt de bal met de wreef. Majuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Majuri passt de bal in één keer door. Việt Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Trung draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Bieda geeft een hoge lob. Việt Trung is nu in balbezit. Việt Trung passt de bal in één keer door. Kim rent richting de bal. Kim draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - macsquad 0:12

57e minuut.
Wiśniewski geeft de bal voor. Inworp. Việt Trung met de inworp. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim draait met de bal, schiet en ... Paal!

60e minuut.
Majuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Majuri passt de bal zonder na te denken. MacMurchie is nu in balbezit. MacMurchie draait met de bal, schiet en ... Sfora werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - macsquad 0:13

61e minuut.
Walkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Walkiewicz geeft een lange en hoge pass. Majuri kopt de bal weg. MacMurchie is nu in balbezit. MacMurchie draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Wiśniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dzikowski rent richting de bal. Kim verovert de bal door een tackle van achteren. Kim draait met de bal, schiet en ... Sfora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - macsquad 0:14

63e minuut.
Schab heeft problemen om de bal te vangen. Việt Trung is nu in balbezit. Việt Trung passt de bal zonder na te denken. MacMurchie is nu in balbezit. MacMurchie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - macsquad 0:15

64e minuut.
Kim passt de bal met de wreef. Tokuç is nu in balbezit. Tokuç probeert naar een medespeler te passen. MacMurchie is nu in balbezit. MacMurchie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Việt Trung rent richting de bal. Việt Trung speelt de bal door. Kim speelt de bal door. MacMurchie rent richting de bal. MacMurchie haalt uit met een fantastische trap. Sfora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Inworp. Dąbkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Việt Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Trung geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Dzikowski de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Siemaszkiewicz kopt de bal weg. Majuri is nu in balbezit. Majuri passt de bal met de wreef. MacMurchie heeft problemen om de bal te vangen. MacMurchie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - macsquad 0:16

69e minuut.
Tokuç is nu in balbezit. Majuri speelt de bal door. MacMurchie is nu in balbezit. MacMurchie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Kim onderschept slim de pass. Kim speelt de bal door. MacMurchie rent richting de bal. MacMurchie draait met de bal, schiet en ... Wiśniewski probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tokuç zal de hoekschop nemen. Việt Trung rent richting de bal. Việt Trung draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sfora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sfora speelt de bal door. Majuri kopt de bal weg. MacMurchie rent richting de bal. MacMurchie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sfora trapt de bal weg. Việt Trung kopt de bal weg. MacMurchie rent richting de bal. MacMurchie haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sfora met een sublieme pass. Việt Trung kopt de bal weg. MacMurchie rent richting de bal. MacMurchie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
MacMurchie kan de bal niet met de borst controleren. MacMurchie passt de bal in één keer door. Kim rent richting de bal. Kim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - macsquad 0:17

76e minuut.
Việt Trung kopt de bal weg. Majuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Majuri passt de bal zonder na te denken. MacMurchie is nu in balbezit. MacMurchie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - macsquad 0:18

78e minuut.
Puñales rent richting de bal. Puñales passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Việt Trung de bal. Việt Trung geeft een hoge lob. MacMurchie krijgt zijn hoofd ertegen. Sfora bokst de bal weg.

80e minuut.
Dzikowski geeft een lange en hoge pass. Pâslaru kopt de bal weg. Việt Trung geeft een lange en hoge pass. MacMurchie kopt de bal weg. Tokuç geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Doeltrap. Sfora trapt de bal weg. Việt Trung kopt de bal weg. MacMurchie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurchie draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - macsquad 0:19

84e minuut.
Việt Trung geeft de bal voor. Tokuç heeft problemen om de bal te vangen. Tokuç passt de bal in één keer door. MacMurchie is nu in balbezit. MacMurchie draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Tokuç bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokuç met een sublieme pass. Majuri speelt de bal door. MacMurchie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurchie draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Schab heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Việt Trung geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. MacMurchie krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
MacMurchie bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokuç rent richting de bal. MacMurchie rent richting de bal. MacMurchie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - macsquad 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Kłomnice 1947 78%, macsquad 22%.
Pogoń Kłomnice 1947 - macsquad 0:20