Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Talking Heads Pogoń Wilki
kuglarze 352 Tactiek def_diament_02
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
24 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45 gemiddelde waardering 45.8
solid Schieten good
solid Passen good
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Jork bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemaitre rent richting de bal. Lemaitre passt de bal zonder na te denken. Váha bereikt de bal nog maar net als eerste. Váha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Vial kopt de bal weg. Karlaschuk met een sublieme pass. Vial heeft problemen om de bal te vangen. Vial draait met de bal, schiet en ... Petryna probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Lemaitre kopt de bal weg. Cavoti rent richting de bal. Cavoti passt de bal met de wreef. Vial rent richting de bal. Vial haalt uit met een fantastische trap. Paal!

9e minuut.
Sneijder geeft een lange en hoge pass. Váha is nu in balbezit. Souto begaat een overtreding. Váha is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lemaitre neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Božović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vial onderschept slim de pass. Vial met een sublieme pass. Karlaschuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Karlaschuk draait met de bal, schiet en ... Cycol bokst de bal weg.

18e minuut.
Souto bereikt de bal nog maar net als eerste. Souto geeft de bal voor. Vial is nu in balbezit. Vial geeft een hoge lob. Karlaschuk krijgt zijn hoofd ertegen. Cycol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Gorzeński geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wietecha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karlaschuk rent richting de bal. Karlaschuk geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Mezzadroli rent richting de bal. Mezzadroli geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Sneijder de bal onder controle te krijgen. Karlaschuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Karlaschuk schiet op doel. Cycol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vial is nu in balbezit. Vial draait met de bal, schiet en ... Cycol probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Talking Heads - Pogoń Wilki 1:0

37e minuut.
Cuzuban geeft een lange en hoge pass. Karlaschuk kopt de bal weg. Daar is Vial, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karlaschuk is nu in balbezit. Karlaschuk draait met de bal, schiet en ... Cycol bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Talking Heads 45%, Pogoń Wilki 55%.
Talking Heads - Pogoń Wilki 1:0

51e minuut.
Mezzadroli kopt de bal weg. Karlaschuk is nu in balbezit. Karlaschuk probeert naar een medespeler te passen. Vial heeft problemen om de bal te vangen. Vial schiet op doel. Cycol bokst de bal weg.

53e minuut.
Souto rent richting de bal. Souto geeft een hoge lob. Vîrlanovici geeft de bal voor. Váha rent richting de bal. Váha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Doeltrap. Domide met een harde bal richting middenveld. Mezzadroli kopt de bal weg. Vial bereikt de bal nog maar net als eerste. Vial schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Jork kopt de bal weg. Sneijder is nu in balbezit. Sneijder passt de bal met de wreef. Lemaitre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemaitre schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Parandyk verovert de bal door een tackle van achteren. Parandyk passt de bal met de wreef. Vîrlanovici met een sublieme pass. Lemaitre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemaitre draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Inworp. Osial met een snelle inworp. Lemaitre geeft een lange en hoge pass. Váha maakt een snoekduik en kopt de bal. Domide maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Talking Heads - Pogoń Wilki 1:1

79e minuut.
Mezzadroli rent richting de bal. Mezzadroli passt de bal in één keer door. Petryna bereikt de bal nog maar net als eerste. Vial onderschept slim de pass. Vial haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Jork rent richting de bal. Jork geeft een lange en hoge pass. Karlaschuk kopt de bal weg. Vial is nu in balbezit. Vial haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Cavoti geeft een hoge lob. Karlaschuk heeft problemen om de bal te vangen. Karlaschuk passt de bal met de wreef. Vial is nu in balbezit. Vial haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Talking Heads 55%, Pogoń Wilki 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Talking Heads - Pogoń Wilki 1:1