Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pogoń Wilki Talking Heads
def_fuck_5 Tactiek kuglarze 352
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
15 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
50.9 gemiddelde waardering 55.7
very good Schieten solid
good Passen formidable
very good Verdedigen adequate


2e minuut.
Hyży verovert de bal door een tackle van achteren. Hyży passt de bal in één keer door. Golijanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Petryna verovert de bal door een tackle van achteren. Petryna geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Capelari kopt de bal weg. Bolanowski is nu in balbezit. Souto onderschept slim de pass. Souto heeft problemen om de bal te vangen. Souto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Capelari bereikt de bal nog maar net als eerste. Capelari schiet op doel. Cycol probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Wilki - Talking Heads 0:1

18e minuut.
Marynarz rent richting de bal. Marynarz geeft een lange en hoge pass. Karlaschuk controleert de bal met de borst. Lemaitre is nu in balbezit. Lemaitre haalt uit met een fantastische trap. Bodea bokst de bal weg.

23e minuut.
Vîrlanovici probeert naar een medespeler te passen. Marynarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marynarz speelt de bal door. El Fouad bereikt de bal nog maar net als eerste. El Fouad draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
El Fouad passt de bal zonder na te denken. Lemaitre rent richting de bal. Lemaitre passt de bal in één keer door. Váha bereikt de bal nog maar net als eerste. Váha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Birlic kopt de bal weg. Souto rent richting de bal. Bolanowski maakt een afschuwelijke overtreding. Bolanowski krijgt een gele kaart.

42e minuut.
El Fouad is nu in balbezit. El Fouad passt de bal in één keer door. Vial geeft de bal voor. Marynarz geeft een hoge lob. Lemaitre maakt een snoekduik en kopt de bal. Bodea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Wilki 44%, Talking Heads 56%.
Pogoń Wilki - Talking Heads 0:1

48e minuut.
Szulik geeft de bal voor. Perliński kopt de bal weg. Capelari is nu in balbezit. Capelari draait met de bal, schiet en ... Cycol werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Klungelig pakt Szulik de bal. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Souto stond buitenspel. Szulik neemt vlug de vrije trap. Váha is nu in balbezit. Váha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Bolanowski geeft een hoge lob. Marynarz kopt de bal weg. Cuzuban controleert de bal met de borst. Váha is nu in balbezit. Váha draait met de bal, schiet en ... Bodea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Perliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Perliński passt de bal in één keer door. Golijanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Capelari is nu in balbezit. Capelari draait met de bal, schiet en ... Cycol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Souto kopt de bal weg. Klungelig pakt Marashliev de bal. Capelari is nu in balbezit. Capelari haalt uit met een fantastische trap. Cycol probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Souto bereikt de bal nog maar net als eerste. Souto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Bolanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Souto onderschept slim de pass. Souto heeft problemen om de bal te vangen. Souto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Wilki - Talking Heads 0:2

71e minuut.
Váha heeft problemen om de bal te vangen. Vial met een sublieme pass. Váha bereikt de bal nog maar net als eerste. Váha haalt uit met een fantastische trap. Bodea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Wilki - Talking Heads 1:2

79e minuut.
Golijanin geeft een hoge lob. Souto kopt de bal weg. Capelari rent richting de bal. Capelari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Wilki - Talking Heads 1:3

81e minuut.
Marynarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marynarz geeft een hoge lob. Karlaschuk heeft problemen om de bal te vangen. Lemaitre is nu in balbezit. Lemaitre schiet op doel. Bodea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Cycol probeert naar een medespeler te passen. Perliński kopt de bal weg. Capelari bereikt de bal nog maar net als eerste. Capelari draait met de bal, schiet en ... Cycol probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Wilki - Talking Heads 1:4

89e minuut.
Golijanin probeert de bal met de borst te controleren. Marynarz rent richting de bal. Marynarz geeft een hoge lob. Lemaitre is nu in balbezit. Lemaitre haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Wilki 52%, Talking Heads 48%.
Pogoń Wilki - Talking Heads 1:4