Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pyrusy Poznan Talking Heads
Łukaszewska Tactiek kuglarze 352
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 20
5 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
46.4 gemiddelde waardering 56.4
solide Schieten zeer goed
redelijk Passen formidabel
goed Verdedigen redelijk


5e minuut.
Karlaschuk passt de bal in één keer door. Hyży is nu in balbezit. Kropka geeft een lange en hoge pass. Hyży geeft een lange en hoge pass. Capelari maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Hyży bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyży passt de bal zonder na te denken. Capelari rent richting de bal. Capelari haalt uit met een fantastische trap. Borubar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrusy Poznan - Talking Heads 0:1

38e minuut.
Karlaschuk kopt de bal weg. Klungelig pakt Śmigło de bal. Capelari rent richting de bal. Capelari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrusy Poznan - Talking Heads 0:2

42e minuut.
Capelari is nu in balbezit. Hyży rent richting de bal. Hyży passt de bal met de wreef. Karlaschuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Karlaschuk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Borubar met een sublieme pass. Welikow kopt de bal weg. Lato speelt de bal door. Daar is Carol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carol haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Bodea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pyrusy Poznan 58%, Talking Heads 42%.
Pyrusy Poznan - Talking Heads 0:2

47e minuut.
Perliński passt de bal in één keer door. Karlaschuk is nu in balbezit. Karlaschuk passt de bal zonder na te denken. Capelari is nu in balbezit. Capelari haalt uit met een fantastische trap. Borubar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Hyży is nu in balbezit. Hyży passt de bal met de wreef. Capelari rent richting de bal. Capelari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrusy Poznan - Talking Heads 0:3

56e minuut.
Karlaschuk is nu in balbezit. Syska verovert de bal door een tackle van achteren. Syska geeft de bal voor. Carol is nu in balbezit. Carol draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Perliński rent richting de bal. Perliński geeft een lange en hoge pass. Capelari bereikt de bal nog maar net als eerste. Capelari haalt uit met een fantastische trap. Borubar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrusy Poznan - Talking Heads 0:4

62e minuut.
Hyży met een sublieme pass. Karlaschuk met een sublieme pass. Capelari rent richting de bal. Capelari schiet op doel. Paal!

65e minuut.
Hyży is nu in balbezit. Capelari is nu in balbezit. Śmigło maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Śmigło naar de kleedkamers voor een vroege douche.

72e minuut.
Capelari kopt de bal weg. Syska bereikt de bal nog maar net als eerste. Karlaschuk verovert de bal door een tackle van achteren. Karlaschuk draait met de bal, schiet en ... Borubar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Birlic onderschept slim de pass. Birlic geeft de bal voor. Syska heeft problemen om de bal te vangen. Karlaschuk rent richting de bal. Karlaschuk schiet op doel. Borubar bokst de bal weg.

79e minuut.
Hyży passt de bal met de wreef. Birlic rent richting de bal. Birlic geeft een lange en hoge pass. Karlaschuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Karlaschuk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Capelari bereikt de bal nog maar net als eerste. Popielarz begaat een overtreding. Capelari raakt geblesseerd tijdens het duel. Capelari zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Karlaschuk springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Hyży passt de bal in één keer door. Golijanin rent richting de bal. Golijanin speelt de bal door. Capelari rent richting de bal. Capelari schiet op doel. Borubar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Golijanin is nu in balbezit. Golijanin met een sublieme pass. Capelari bereikt de bal nog maar net als eerste. Capelari haalt uit met een fantastische trap. Borubar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrusy Poznan - Talking Heads 0:5

88e minuut.
Perliński heeft problemen om de bal te vangen. Carol rent richting de bal. Vial speelt de bal door. Carol heeft problemen om de bal te vangen. Carol haalt uit met een fantastische trap. Bodea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Żurek probeert naar een medespeler te passen. Hyży is nu in balbezit. Hyży speelt de bal door. Karlaschuk rent richting de bal. Karlaschuk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pyrusy Poznan 57%, Talking Heads 43%.
Pyrusy Poznan - Talking Heads 0:5