Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Geoświry FC macsquad
Nowy Ład Tactiek nowy_standard
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
36.6 gemiddelde waardering 58.9
redelijk Schieten uitstekend
matig Passen uitstekend
redelijk Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Klungelig pakt Tokuç de bal. Tokuç geeft een lange en hoge pass. Grygoruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim onderschept slim de pass. Kim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Geoświry FC - macsquad 0:1

4e minuut.
Georget rent richting de bal. Georget passt de bal zonder na te denken. Kim rent richting de bal. Kim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Geoświry FC - macsquad 0:2

11e minuut.
Kołodziej probeert naar een medespeler te passen. Georget heeft problemen om de bal te vangen. Georget passt de bal in één keer door. MacMurchie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurchie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Bojko is nu in balbezit. Bojko speelt de bal door. Klungelig pakt Majuri de bal. Majuri geeft een lange en hoge pass. Kim krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Tokuç kopt de bal weg. MacMurchie rent richting de bal. MacMurchie passt de bal in één keer door. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
MacMurchie bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim rent richting de bal. Biesiekierski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kim is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kim legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Sypiański bokst de bal weg. Kim is nu in balbezit. Kim draait met de bal, schiet en ... Sypiański probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Geoświry FC - macsquad 0:3

28e minuut.
Glück passt de bal met de wreef. Bieda geeft de bal voor. MacMurchie kopt de bal weg. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Tokuç haalt uit met een fantastische trap. Grygoruk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Chunri de bal. MacMurchie rent richting de bal. MacMurchie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Majuri rent richting de bal. Majuri passt de bal in één keer door. Georget probeert naar een medespeler te passen. Kim rent richting de bal. Kim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Kołodziej onderschept slim de pass. Kołodziej passt de bal in één keer door. Kim heeft problemen om de bal te vangen. Kim schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Geoświry FC - macsquad 0:4

36e minuut.
Tokuç speelt de bal door. Majuri met een sublieme pass. Georget is nu in balbezit. Georget geeft de bal voor. Kim krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Geoświry FC - macsquad 0:5

38e minuut.
MacMurchie is nu in balbezit. Majuri rent richting de bal. Majuri passt de bal in één keer door. Georget bereikt de bal nog maar net als eerste. Georget haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kim rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Georget neemt de hoekschop. Kim maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
MacMurchie speelt de bal door. Georget is nu in balbezit. Georget passt de bal in één keer door. Kim rent richting de bal. Kim draait met de bal, schiet en ... Sypiański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kim heeft problemen om de bal te vangen. Kim haalt uit met een fantastische trap. Sypiański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Geoświry FC - macsquad 0:6

44e minuut.
Marian met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Georget de bal. Georget met een sublieme pass. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Inworp. Georget zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. MacMurchie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurchie schiet op doel. Sypiański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Geoświry FC - macsquad 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geoświry FC 72%, macsquad 28%.
Geoświry FC - macsquad 0:7

49e minuut.
Majuri passt de bal zonder na te denken. MacMurchie rent richting de bal. MacMurchie probeert naar een medespeler te passen. Georget is nu in balbezit. Georget schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Bojko rent richting de bal. Tilkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokuç maakt een afschuwelijke overtreding. Tokuç is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Tilkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tilkowski met een snel genomen vrije trap. Czaplewski krijgt zijn hoofd ertegen. Gaspar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Kim passt de bal in één keer door. MacMurchie is nu in balbezit. MacMurchie met een sublieme pass. Georget is nu in balbezit. Georget draait met de bal, schiet en ... Sypiański bokst de bal weg.

56e minuut.
Marian bereikt de bal nog maar net als eerste. Marian geeft de bal voor. Kołodziej probeert naar een medespeler te passen. Majuri geeft de bal voor. Kim maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Bojko geeft een hoge lob. Marian is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kim. Kim krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Kim kopt de bal weg. Georget speelt de bal door. MacMurchie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurchie haalt uit met een fantastische trap. Sypiański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Geoświry FC - macsquad 0:8

63e minuut.
MacMurchie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurchie haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Marian de bal onder controle te krijgen. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Kołodziej probeert naar een medespeler te passen. Georget probeert naar een medespeler te passen. MacMurchie is nu in balbezit. MacMurchie schiet op doel. Sypiański probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Geoświry FC - macsquad 0:9

66e minuut.
MacMurchie passt de bal in één keer door. Georget rent richting de bal. Georget passt de bal in één keer door. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

67e minuut.
Majuri kopt de bal weg. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurchie probeert naar een medespeler te passen. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Czaplewski is nu in balbezit. Kołodziej onderschept slim de pass. Kołodziej met een sublieme pass. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Marian probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Georget bereikt de bal nog maar net als eerste. Georget passt de bal in één keer door. MacMurchie is nu in balbezit. MacMurchie draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Kołodziej onderschept slim de pass. Kołodziej geeft de bal voor. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim draait met de bal, schiet en ... Sypiański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Geoświry FC - macsquad 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geoświry FC 74%, macsquad 26%.
Geoświry FC - macsquad 0:10