Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
macsquad Geoświry FC
nowy_standard Tactiek Nowy Ład
58% Balbezit 42%
20% Spel op eigen helft 80%
49 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 33.5
uitstekend Schieten redelijk
formidabel Passen matig
solide Verdedigen zwak


3e minuut.
Georget bereikt de bal nog maar net als eerste. Georget speelt de bal door. MacMurchie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurchie haalt uit met een fantastische trap. Rudecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
macsquad - Geoświry FC 1:0

4e minuut.
Tokuç passt de bal in één keer door. Dąbkowski probeert naar een medespeler te passen. Georget speelt de bal door. MacMurchie rent richting de bal. MacMurchie schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
MacMurchie rent richting de bal. Majuri rent richting de bal. MacMurchie bereikt de bal nog maar net als eerste. Majuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Majuri draait met de bal, schiet en ... Sypiański bokst de bal weg.

8e minuut.
MacMurchie haalt uit met een fantastische trap. Sypiański probeert naar een medespeler te passen. Majuri kopt de bal weg. MacMurchie heeft problemen om de bal te vangen. MacMurchie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
macsquad - Geoświry FC 2:0

10e minuut.
Georget met een snelle inworp. Majuri rent richting de bal. Hinteregger legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Majuri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. MacMurchie neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
macsquad - Geoświry FC 3:0

14e minuut.
Sypiański probeert naar een medespeler te passen. Việt Trung kopt de bal weg. Klungelig pakt Świerad de bal. MacMurchie is nu in balbezit. MacMurchie draait met de bal, schiet en ... Sypiański bokst de bal weg. Paal!

17e minuut.
Tokuç kan de bal niet met de borst controleren. Tokuç passt de bal met de wreef. MacMurchie rent richting de bal. MacMurchie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Pâslaru rent richting de bal. Pâslaru geeft een hoge lob. Majuri kopt de bal weg. MacMurchie probeert de bal met de borst te controleren. MacMurchie haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Việt Trung probeert naar een medespeler te passen. Daar is MacMurchie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacMurchie passt de bal zonder na te denken. Việt Trung rent richting de bal. Việt Trung schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Mandla heeft problemen om de bal te vangen. Việt Trung is nu in balbezit. Việt Trung passt de bal zonder na te denken. MacMurchie is nu in balbezit. MacMurchie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Sypiański probeert naar een medespeler te passen. Việt Trung is nu in balbezit. Việt Trung passt de bal zonder na te denken. MacMurchie is nu in balbezit. MacMurchie haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Świerad is nu in balbezit. Việt Trung verovert de bal door een tackle van achteren. Việt Trung geeft een hoge lob. MacMurchie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurchie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
macsquad - Geoświry FC 4:0

31e minuut.
Tokuç passt de bal zonder na te denken. Majuri rent richting de bal. Majuri speelt de bal door. MacMurchie is nu in balbezit. MacMurchie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Świerad kopt de bal weg. Majuri rent richting de bal. Majuri geeft een hoge lob. MacMurchie rent richting de bal. MacMurchie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Georget passt de bal in één keer door. Daar is MacMurchie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majuri bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurchie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurchie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Dąbkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dąbkowski passt de bal in één keer door. Tokuç probeert naar een medespeler te passen. MacMurchie is nu in balbezit. MacMurchie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Pâslaru geeft een hoge lob. Georget kopt de bal weg. Daar is MacMurchie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacMurchie haalt uit met een fantastische trap. Sypiański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
macsquad - Geoświry FC 5:0

43e minuut.
Glück geeft een lange en hoge pass. Việt Trung is nu in balbezit. Việt Trung passt de bal in één keer door. MacMurchie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurchie schiet op doel. Sypiański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Bojko heeft problemen om de bal te vangen. Bojko passt de bal in één keer door. Daar is MacMurchie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacMurchie draait met de bal, schiet en ... Sypiański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
macsquad - Geoświry FC 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: macsquad 18%, Geoświry FC 82%.
macsquad - Geoświry FC 6:0

48e minuut.
Georget probeert naar een medespeler te passen. Majuri rent richting de bal. Majuri passt de bal in één keer door. MacMurchie rent richting de bal. MacMurchie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Doeltrap. Rudecki met een harde bal richting middenveld. Tokuç kopt de bal weg. MacMurchie heeft problemen om de bal te vangen. MacMurchie haalt uit met een fantastische trap. Sypiański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Tokuç passt de bal in één keer door. Majuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudecki rent richting de bal. MacMurchie verovert de bal door een tackle van achteren. MacMurchie schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Glück geeft een lange en hoge pass. Majuri probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Georget verovert de bal door een tackle van achteren. Georget passt de bal in één keer door. MacMurchie rent richting de bal. MacMurchie schiet op doel. Sypiański probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
macsquad - Geoświry FC 7:0

56e minuut.
Dąbkowski speelt de bal door. Biesiekierski is nu in balbezit. Việt Trung probeert naar een medespeler te passen. Majuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Majuri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
macsquad - Geoświry FC 8:0

58e minuut.
Pâslaru passt de bal in één keer door. Việt Trung met een sublieme pass. MacMurchie heeft problemen om de bal te vangen. MacMurchie draait met de bal, schiet en ... Sypiański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
macsquad - Geoświry FC 9:0

64e minuut.
Pâslaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Pâslaru passt de bal met de wreef. Việt Trung is nu in balbezit. Việt Trung draait met de bal, schiet en ... Sypiański probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
macsquad - Geoświry FC 10:0

65e minuut.
Bojko is nu in balbezit. Tokuç geeft de bal voor. MacMurchie rent richting de bal. MacMurchie schiet op doel. Sypiański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
macsquad - Geoświry FC 11:0

67e minuut.
Mandla is nu in balbezit. Tokuç onderschept slim de pass. Tokuç probeert naar een medespeler te passen. Daar is MacMurchie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacMurchie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Dąbkowski speelt de bal door. Việt Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Trung speelt de bal door. MacMurchie rent richting de bal. MacMurchie haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Czaplewski passt de bal in één keer door. Majuri probeert naar een medespeler te passen. Świerad bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurchie verovert de bal door een tackle van achteren. MacMurchie haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Doeltrap. Biesiekierski met een harde bal richting middenveld. Tokuç kopt de bal weg. MacMurchie heeft problemen om de bal te vangen. MacMurchie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Hinteregger kopt de bal weg. Georget is nu in balbezit. Georget passt de bal zonder na te denken. MacMurchie is nu in balbezit. MacMurchie draait met de bal, schiet en ... Sypiański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Việt Trung passt de bal zonder na te denken. Majuri met een sublieme pass. Rudecki rent richting de bal. MacMurchie onderschept slim de pass. MacMurchie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Klungelig pakt Việt Trung de bal. Việt Trung met een sublieme pass. Majuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Majuri haalt uit met een fantastische trap. Sypiański probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
macsquad - Geoświry FC 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: macsquad 22%, Geoświry FC 78%.
macsquad - Geoświry FC 12:0