Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester Of Miszczu United Pogoń Kłomnice 1947
miszcza 3x08 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
21% Spel op eigen helft 79%
50 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.9 gemiddelde waardering 22.5
formidable Schieten weak
good Passen weak
adequate Verdedigen poor


3e minuut.
Shilkov passt de bal in één keer door. Dzikowski rent richting de bal. Chulev verovert de bal door een tackle van achteren. Chulev haalt uit met een fantastische trap. Grombelski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Of Miszczu United - Pogoń Kłomnice 1947 1:0

5e minuut.
Chulev rent richting de bal. Chulev probeert naar een medespeler te passen. Shilkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shilkov schiet op doel. Grombelski probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Grombelski trapt de bal weg. Quilo e Meio probeert de bal met de borst te controleren. Quilo e Meio speelt de bal door. Chulev rent richting de bal. Chulev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Chulev onderschept slim de pass. Chulev speelt de bal door. Predeanu is nu in balbezit. Predeanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Of Miszczu United - Pogoń Kłomnice 1947 2:0

10e minuut.
Józefiak is nu in balbezit. Józefiak speelt de bal door. Walkiewicz geeft de bal voor. Shilkov probeert de bal aan de voet te houden. Shilkov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Dzikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chulev verovert de bal door een tackle van achteren. Chulev probeert naar een medespeler te passen. Predeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Predeanu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Walkiewicz onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Of Miszczu United - Pogoń Kłomnice 1947 3:0

17e minuut.
Hazare met een sublieme pass. Shilkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shilkov geeft een lange en hoge pass. Predeanu is nu in balbezit. Predeanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Quilo e Meio geeft een lange en hoge pass. Predeanu kopt de bal weg. Walkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Shilkov rent richting de bal. Shilkov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Chwiałkowski rent richting de bal. Quilo e Meio onderschept slim de pass. Quilo e Meio geeft een lange en hoge pass. Shilkov krijgt zijn hoofd ertegen. Predeanu heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Of Miszczu United - Pogoń Kłomnice 1947 4:0

28e minuut.
Hazare geeft de bal voor. Chulev kopt de bal weg. Klungelig pakt Wiśniewski de bal. Predeanu rent richting de bal. Predeanu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Walkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Quilo e Meio bereikt de bal nog maar net als eerste. Quilo e Meio geeft de bal voor. Chulev kopt de bal weg. Klungelig pakt Predeanu de bal. Predeanu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Of Miszczu United - Pogoń Kłomnice 1947 5:0

35e minuut.
Chulev passt de bal in één keer door. Quilo e Meio bereikt de bal nog maar net als eerste. Quilo e Meio passt de bal zonder na te denken. Daar is Predeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Predeanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Of Miszczu United - Pogoń Kłomnice 1947 6:0

39e minuut.
Inworp. Hazare met de inworp. Bałaban is nu in balbezit. Shilkov verovert de bal door een tackle van achteren. Shilkov haalt uit met een fantastische trap. Grombelski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Of Miszczu United - Pogoń Kłomnice 1947 7:0

41e minuut.
Chulev is nu in balbezit. Chulev passt de bal in één keer door. Shilkov rent richting de bal. Shilkov draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Walkiewicz de bal onder controle te krijgen. Grombelski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Of Miszczu United - Pogoń Kłomnice 1947 8:0

41e minuut.
Daar is Młot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Predeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzikowski rent richting de bal. Predeanu onderschept slim de pass. Predeanu schiet op doel. Grombelski bokst de bal weg. Daar is Walkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hazare zal de hoekschop nemen. Daar is Shilkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shilkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Of Miszczu United - Pogoń Kłomnice 1947 9:0

45e minuut.
Wiśniewski geeft de bal voor. Inworp. Quilo e Meio met de inworp. Predeanu rent richting de bal. Predeanu schiet op doel. Paal! Predeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Predeanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester Of Miszczu United 20%, Pogoń Kłomnice 1947 80%.
Manchester Of Miszczu United - Pogoń Kłomnice 1947 9:0

47e minuut.
Shilkov probeert naar een medespeler te passen. Predeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chulev bereikt de bal nog maar net als eerste. Chulev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Of Miszczu United - Pogoń Kłomnice 1947 10:0

49e minuut.
Dzikowski heeft problemen om de bal te vangen. Quilo e Meio rent richting de bal. Quilo e Meio geeft een hoge lob. Shilkov rent richting de bal. Shilkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Of Miszczu United - Pogoń Kłomnice 1947 11:0

51e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hazare zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Wiśniewski de bal. Chulev bereikt de bal nog maar net als eerste. Chulev draait met de bal, schiet en ... Grombelski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Of Miszczu United - Pogoń Kłomnice 1947 12:0

53e minuut.
Kuńdzia is nu in balbezit. Januszczak begaat een overtreding. Kuńdzia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Markopoulos met een snel genomen vrije trap. Predeanu is nu in balbezit. Predeanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Daar is Chwiałkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quilo e Meio verovert de bal door een tackle van achteren. Quilo e Meio met een sublieme pass. Chulev rent richting de bal. Chulev geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Wiśniewski rent richting de bal. Shilkov verovert de bal door een tackle van achteren. Shilkov schiet op doel. Grombelski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Of Miszczu United - Pogoń Kłomnice 1947 13:0

62e minuut.
Quilo e Meio probeert naar een medespeler te passen. Predeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bałaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Predeanu onderschept slim de pass. Predeanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Of Miszczu United - Pogoń Kłomnice 1947 14:0

63e minuut.
Rnić komt het veld opgelopen.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rosabal komt het veld opgelopen. Rosabal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quilo e Meio heeft problemen om de bal te vangen. Quilo e Meio passt de bal zonder na te denken. Rnić rent richting de bal. Rnić haalt uit met een fantastische trap. Grombelski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Shilkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shilkov draait met de bal, schiet en ... Grombelski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Elalmaz probeert naar een medespeler te passen. Quilo e Meio is nu in balbezit. Quilo e Meio met een sublieme pass. Rosabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosabal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Grombelski trapt de bal weg van het doel. Quilo e Meio kopt de bal weg. Rosabal is nu in balbezit. Rosabal haalt uit met een fantastische trap. Walkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Moioli komt het veld opgelopen. Hazare geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rosabal maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Shilkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shilkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Of Miszczu United - Pogoń Kłomnice 1947 15:0

73e minuut.
Moioli speelt de bal door. Hazare bereikt de bal nog maar net als eerste. Hazare speelt de bal door. Shilkov rent richting de bal. Shilkov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Rnić rent richting de bal. Rnić geeft de bal voor. Quilo e Meio kopt de bal weg. Rosabal is nu in balbezit. Rosabal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Walkiewicz met een harde bal richting middenveld. Quilo e Meio bereikt de bal nog maar net als eerste. Quilo e Meio geeft een lange en hoge pass. Shilkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shilkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Of Miszczu United - Pogoń Kłomnice 1947 16:0

79e minuut.
Młot rent richting de bal. Rosabal verovert de bal door een tackle van achteren. Rosabal geeft een hoge lob. Shilkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shilkov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Rosabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rnić is nu in balbezit. Rnić passt de bal zonder na te denken. Shilkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shilkov haalt uit met een fantastische trap. Grombelski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Rosabal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosabal schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Of Miszczu United - Pogoń Kłomnice 1947 17:0

83e minuut.
Młot probeert naar een medespeler te passen. Januszczak is nu in balbezit. Rnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Shilkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shilkov draait met de bal, schiet en ... Grombelski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Grombelski speelt de bal door. Quilo e Meio rent richting de bal. Quilo e Meio passt de bal met de wreef. Rosabal rent richting de bal. Rosabal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Grombelski trapt de bal weg. Quilo e Meio kopt de bal weg. Rnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rnić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rosabal heeft problemen om de bal te vangen. Walkiewicz is nu in balbezit. Walkiewicz passt de bal in één keer door. Rosabal is nu in balbezit. Rosabal haalt uit met een fantastische trap. Grombelski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Shilkov rent richting de bal. Shilkov draait met de bal, schiet en ... Grombelski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Siemaszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hazare onderschept slim de pass. Hazare geeft de bal voor. Shilkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shilkov schiet op doel. Grombelski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Of Miszczu United - Pogoń Kłomnice 1947 18:0

89e minuut.
Młot rent richting de bal. Rosabal verovert de bal door een tackle van achteren. Rosabal geeft een lange en hoge pass. Shilkov is nu in balbezit. Shilkov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Grombelski trapt de bal weg. Moioli kopt de bal weg. Rnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rnić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester Of Miszczu United 21%, Pogoń Kłomnice 1947 79%.
Manchester Of Miszczu United - Pogoń Kłomnice 1947 18:0