Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pogoń Wilki CHAMPION TEAM
def_diament_02 Tactiek at
45% Balbezit 55%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 58.6
matig Schieten formidabel
redelijk Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Grenda met een harde bal richting middenveld. Makulec kopt de bal weg. Bolanowski heeft problemen om de bal te vangen. Molina is nu in balbezit. Molina schiet op doel. Cycol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Dzięgielewski speelt de bal door. Klungelig pakt Makulec de bal. Makulec probeert naar een medespeler te passen. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina haalt uit met een fantastische trap. Cycol bokst de bal weg. Grenda is nu in balbezit. Grenda geeft de bal voor. De bal raakt de paal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sieradzki neemt de hoekschop. Kutzop kopt de bal weg. Makulec probeert de bal met de borst te controleren. Makulec haalt uit met een fantastische trap. Cycol bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Osial is nu in balbezit. Sieradzki onderschept slim de pass. Sieradzki passt de bal zonder na te denken. Molina rent richting de bal. Molina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Silva passt de bal met de wreef. Makulec bereikt de bal nog maar net als eerste. Makulec passt de bal zonder na te denken. Kutzop rent richting de bal. Kutzop geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Jiskříčka rent richting de bal. Rosalém legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jiskříčka raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Makulec neemt zijn aanloop. Cycol werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Wilki - CHAMPION TEAM 0:1

17e minuut.
Daar is Dzięgielewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dzięgielewski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Makulec de bal. Kutzop geeft een lange en hoge pass. Molina maakt een snoekduik en kopt de bal. Cycol bokst de bal weg.

19e minuut.
Szulik onderschept slim de pass. Szulik geeft een hoge lob. Peštek rent richting de bal. Váha onderschept slim de pass. Váha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Hasu speelt de bal door. Osial rent richting de bal. Osial geeft een lange en hoge pass. Váha heeft problemen om de bal te vangen. Váha draait met de bal, schiet en ... Berlea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina heeft problemen om de bal te vangen. Molina passt de bal zonder na te denken. Jiskříčka rent richting de bal. Jiskříčka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bolanowski kopt de bal weg. Jiskříčka rent richting de bal. Jiskříčka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Marashliev rent richting de bal. Makulec verovert de bal door een tackle van achteren. Makulec speelt de bal door. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Dzięgielewski met een sublieme pass. Kutzop is nu in balbezit. Kutzop passt de bal zonder na te denken. Makulec bereikt de bal nog maar net als eerste. Makulec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Wilki 71%, CHAMPION TEAM 29%.
Pogoń Wilki - CHAMPION TEAM 0:1

49e minuut.
Kutzop bereikt de bal nog maar net als eerste. Makulec is nu in balbezit. Makulec met een sublieme pass. Molina rent richting de bal. Molina draait met de bal, schiet en ... Cycol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Silva rent richting de bal. Silva passt de bal in één keer door. Sieradzki speelt de bal door. Daar is Molina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molina schiet op doel. Cycol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Peštek is nu in balbezit. Peštek passt de bal zonder na te denken. Marashliev is nu in balbezit. Molina onderschept slim de pass. Molina draait met de bal, schiet en ... Cycol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Bolanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolanowski passt de bal met de wreef. Sieradzki speelt de bal door. Jiskříčka rent richting de bal. Jiskříčka haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Váha kopt de bal weg. Lemaitre probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Silva speelt de bal door. Molina is nu in balbezit. Molina schiet op doel. Cycol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Jiskříčka is nu in balbezit. Dzięgielewski probeert naar een medespeler te passen. Makulec bereikt de bal nog maar net als eerste. Makulec haalt uit met een fantastische trap. Molina probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Wilki - CHAMPION TEAM 0:2

65e minuut.
Marashliev verovert de bal door een tackle van achteren. Kutzop probeert naar een medespeler te passen. Molina rent richting de bal. Molina draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bolanowski de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Molina is nu in balbezit. Molina passt de bal met de wreef. Makulec rent richting de bal. Makulec haalt uit met een fantastische trap. Cycol werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Wilki - CHAMPION TEAM 0:3

76e minuut.
Sneijder passt de bal in één keer door. Rosalém rent richting de bal. Jiskříčka verovert de bal door een tackle van achteren. Jiskříčka schiet op doel. Cycol werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Jiskříčka rent richting de bal. Rosalém met een sublieme pass. Molina heeft problemen om de bal te vangen. Molina haalt uit met een fantastische trap. Cycol werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Wilki - CHAMPION TEAM 0:4

81e minuut.
Sneijder bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieradzki onderschept slim de pass. Sieradzki met een sublieme pass. Molina is nu in balbezit. Molina draait met de bal, schiet en ... Cycol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Rosalém de bal. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Klungelig pakt Molina de bal. Dzięgielewski rent richting de bal. Dzięgielewski passt de bal zonder na te denken. Jiskříčka is nu in balbezit. Jiskříčka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Masović komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Váha rent richting de bal. Peštek onderschept slim de pass. Peštek speelt de bal door. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina haalt uit met een fantastische trap. Cycol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Makulec is nu in balbezit. Makulec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Wilki - CHAMPION TEAM 0:5

90e minuut.
Rosalém rent richting de bal. Sieradzki onderschept slim de pass. Sieradzki met een sublieme pass. Molina is nu in balbezit. Molina draait met de bal, schiet en ... Cycol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Wilki 75%, CHAMPION TEAM 25%.
Pogoń Wilki - CHAMPION TEAM 0:5