Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHAMPION TEAM Pogoń Wilki
at Tactiek def_diament_04
52% Balbezit 48%
30% Spel op eigen helft 70%
29 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.8 gemiddelde waardering 49.9
formidabel Schieten redelijk
uitstekend Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


3e minuut.
Lemaitre kopt de bal weg. Váha bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Silva. Silva krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Molina draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Jiskříčka de bal. Grenda rent richting de bal. Molina onderschept slim de pass. Molina draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Božović is nu in balbezit. Božović geeft een hoge lob. Silva kopt de bal weg. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAMPION TEAM - Pogoń Wilki 1:0

10e minuut.
Silva rent richting de bal. Silva speelt de bal door. Sieradzki met een sublieme pass. Jiskříčka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiskříčka haalt uit met een fantastische trap. Cycol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Szulik probeert naar een medespeler te passen. Sieradzki is nu in balbezit. Sieradzki passt de bal met de wreef. Molina is nu in balbezit. Molina haalt uit met een fantastische trap. Cycol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Kutzop zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Makulec bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Szulik ... Strafschop! Szulik krijgt een gele kaart. Makulec raakt geblesseerd tijdens het duel. Makulec legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Cycol bokst de bal weg. Paal!

20e minuut.
Makulec rent richting de bal. Makulec geeft de bal voor. Molina is nu in balbezit. Molina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAMPION TEAM - Pogoń Wilki 2:0

23e minuut.
Molina rent richting de bal. Molina passt de bal in één keer door. Makulec heeft problemen om de bal te vangen. Makulec draait met de bal, schiet en ... Parandyk probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Silva kopt de bal weg. Daar is Dzięgielewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dzięgielewski passt de bal zonder na te denken. Jiskříčka is nu in balbezit. Jiskříčka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Makulec rent richting de bal. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Parandyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina onderschept slim de pass. Molina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Dzięgielewski kopt de bal weg. Jiskříčka is nu in balbezit. Jiskříčka passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Molina de bal. Molina schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Marashliev probeert naar een medespeler te passen. Kutzop rent richting de bal. Kutzop passt de bal zonder na te denken. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina schiet op doel. Cycol bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sieradzki zal de hoekschop nemen. Makulec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Molina is nu in balbezit. Molina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CHAMPION TEAM - Pogoń Wilki 3:0

30e minuut.
Klungelig pakt Molina de bal. Marashliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina verovert de bal door een tackle van achteren. Molina draait met de bal, schiet en ... Cycol probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAMPION TEAM - Pogoń Wilki 4:0

35e minuut.
Klungelig pakt Molina de bal. Makulec bereikt de bal nog maar net als eerste. Makulec passt de bal zonder na te denken. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina haalt uit met een fantastische trap. Cycol bokst de bal weg.

36e minuut.
Klungelig pakt Marashliev de bal. Marashliev met een sublieme pass. Dzięgielewski speelt de bal door. Makulec bereikt de bal nog maar net als eerste. Makulec schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Hasu probeert naar een medespeler te passen. Makulec rent richting de bal. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina schiet op doel. Cycol maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAMPION TEAM - Pogoń Wilki 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHAMPION TEAM 31%, Pogoń Wilki 69%.
CHAMPION TEAM - Pogoń Wilki 5:0

48e minuut.
Kutzop met een sublieme pass. Jiskříčka heeft problemen om de bal te vangen. Jiskříčka passt de bal zonder na te denken. Molina rent richting de bal. Molina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAMPION TEAM - Pogoń Wilki 6:0

57e minuut.
Jiskříčka haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Marashliev de bal onder controle te krijgen. Kutzop geeft de bal voor. Molina maakt een snoekduik en kopt de bal. Cycol maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAMPION TEAM - Pogoń Wilki 7:0

67e minuut.
Silva geeft een lange en hoge pass. Jiskříčka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiskříčka geeft een lange en hoge pass. Daar is Molina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Sieradzki met de inworp. Klungelig pakt Jiskříčka de bal. Jiskříčka geeft een lange en hoge pass. Kutzop is nu in balbezit. Kutzop geeft een hoge lob. Cycol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Dzięgielewski passt de bal zonder na te denken. Kutzop speelt de bal door. Makulec rent richting de bal. Molina is nu in balbezit. Molina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAMPION TEAM - Pogoń Wilki 8:0

80e minuut.
Marashliev geeft een hoge lob. Daar is Dzięgielewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dzięgielewski met een sublieme pass. Makulec rent richting de bal. Makulec haalt uit met een fantastische trap. Cycol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dobrea komt het veld opgelopen. Množinović komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Makulec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutzop geeft een lange en hoge pass. Božović heeft problemen om de bal te vangen. Dobrea rent richting de bal. Dobrea geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Cycol probeert wanhopig de bal te grijpen. Molina krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAMPION TEAM - Pogoń Wilki 9:0

86e minuut.
Ottaviano komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHAMPION TEAM 29%, Pogoń Wilki 71%.
CHAMPION TEAM - Pogoń Wilki 9:0