Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
macsquad Pyrusy Poznan
nowy_standard Tactiek Łukaszewska
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
30 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
57.6 gemiddelde waardering 47.4
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen goed


2e minuut.
Việt Trung met een sublieme pass. Georget bereikt de bal nog maar net als eerste. Georget geeft een lange en hoge pass. Kim rent richting de bal. Kim draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

2e minuut.
Việt Trung zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Panchev probeert naar een medespeler te passen. Daar is MacMurchie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacMurchie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
macsquad - Pyrusy Poznan 1:0

5e minuut.
Lakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakov met een sublieme pass. Carol rent richting de bal. Carol haalt uit met een fantastische trap. Gaspar probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Panchev geeft een lange en hoge pass. Kołodziej kopt de bal weg. Lakov probeert de bal aan de voet te houden. Kim is nu in balbezit. Kim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Lato geeft de bal voor. Carol bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bieda krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Georget passt de bal zonder na te denken. MacMurchie bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim schiet op doel. Borubar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Borubar trapt de bal weg van het doel. Panchev kopt de bal weg. Panchev controleert de bal met de borst. Panchev geeft een lange en hoge pass. Carol krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Kołodziej kopt de bal weg. Georget rent richting de bal. Georget passt de bal in één keer door. MacMurchie rent richting de bal. MacMurchie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Kim met een sublieme pass. Georget bereikt de bal nog maar net als eerste. Georget probeert naar een medespeler te passen. MacMurchie heeft problemen om de bal te vangen. MacMurchie haalt uit met een fantastische trap. Borubar bokst de bal weg.

29e minuut.
Gaspar met een sublieme pass. Majuri kopt de bal weg. Daar is Syska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacMurchie rent richting de bal. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Việt Trung neemt de hoekschop. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim haalt uit met een fantastische trap. Popielarz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Borubar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
macsquad - Pyrusy Poznan 2:0

34e minuut.
Kropka kopt de bal weg. Cristache rent richting de bal. Cristache passt de bal zonder na te denken. Lato bereikt de bal nog maar net als eerste. Lato geeft een lange en hoge pass. Gaspar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Bojko geeft een lange en hoge pass. Lakov is nu in balbezit. Lakov geeft de bal voor. Carol heeft problemen om de bal te vangen. Carol draait met de bal, schiet en ... Gaspar bokst de bal weg.

36e minuut.
Việt Trung met een sublieme pass. MacMurchie is nu in balbezit. MacMurchie geeft de bal voor. Kim rent richting de bal. Kim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Dąbkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dąbkowski passt de bal zonder na te denken. Cristache bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristache geeft een lange en hoge pass. Carol maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
macsquad - Pyrusy Poznan 2:1

39e minuut.
Bojko geeft een hoge lob. Klungelig pakt Panchev de bal. Panchev passt de bal zonder na te denken. Zgrzęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzęda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
MacMurchie kopt de bal weg. Việt Trung rent richting de bal. Việt Trung speelt de bal door. Georget bereikt de bal nog maar net als eerste. Georget draait met de bal, schiet en ... Borubar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
MacMurchie passt de bal in één keer door. Việt Trung is nu in balbezit. Việt Trung passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kim de bal. Kim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Kim passt de bal in één keer door. MacMurchie rent richting de bal. MacMurchie heeft problemen om de bal te vangen. MacMurchie haalt uit met een fantastische trap. Borubar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
macsquad - Pyrusy Poznan 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: macsquad 47%, Pyrusy Poznan 53%.
macsquad - Pyrusy Poznan 3:1

51e minuut.
Borubar probeert naar een medespeler te passen. Dąbkowski kopt de bal weg. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurchie is nu in balbezit. MacMurchie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Majuri speelt de bal door. Việt Trung rent richting de bal. Việt Trung passt de bal zonder na te denken. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
macsquad - Pyrusy Poznan 4:1

60e minuut.
MacMurchie speelt de bal door. Majuri rent richting de bal. Majuri passt de bal in één keer door. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim haalt uit met een fantastische trap. Borubar bokst de bal weg.

68e minuut.
Syska verovert de bal door een tackle van achteren. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Syska. Syska krijgt een gele kaart.

70e minuut.
MacMurchie is nu in balbezit. MacMurchie passt de bal in één keer door. Kim is nu in balbezit. Kim haalt uit met een fantastische trap. Syska probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Việt Trung geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kim is nu in balbezit. Kim haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Klungelig pakt MacMurchie de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Popielarz. MacMurchie is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Majuri zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kim maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
macsquad - Pyrusy Poznan 5:1

81e minuut.
MacMurchie is nu in balbezit. MacMurchie passt de bal zonder na te denken. Georget rent richting de bal. Georget geeft de bal voor. Kim springt en kopt de bal. Borubar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Syska raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Welikow komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Việt Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Trung passt de bal zonder na te denken. Kim is nu in balbezit. Kim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
macsquad - Pyrusy Poznan 6:1

84e minuut.
Majuri speelt de bal door. Daar is Việt Trung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Việt Trung passt de bal met de wreef. Kim rent richting de bal. Kim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Kim raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Maya komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Kołodziej verovert de bal door een tackle van achteren. Kołodziej geeft een lange en hoge pass. Maya kopt de bal weg. MacMurchie is nu in balbezit. MacMurchie haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: macsquad 38%, Pyrusy Poznan 62%.
macsquad - Pyrusy Poznan 6:1