Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Talking Heads Geoświry FC
kuglarze 352 Tactiek Nowy Ład
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
35 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 38.1
good Schieten good
outstanding Passen average
average Verdedigen average


1e minuut.
Capelari rent richting de bal. Karlaschuk rent richting de bal. Karlaschuk draait met de bal, schiet en ... Biesiekierski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Talking Heads - Geoświry FC 1:0

3e minuut.
Haktanır speelt de bal door. Glück rent richting de bal. Glück met een sublieme pass. Paracini is nu in balbezit. Paracini geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Żurek probeert naar een medespeler te passen. Hyży met een sublieme pass. Karlaschuk met een sublieme pass. Capelari heeft problemen om de bal te vangen. Capelari haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Klungelig pakt Paracini de bal. Golijanin rent richting de bal. Capelari probeert naar een medespeler te passen. Karlaschuk is nu in balbezit. Karlaschuk haalt uit met een fantastische trap. Sypiański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Talking Heads - Geoświry FC 2:0

26e minuut.
Glück is nu in balbezit. Glück geeft de bal voor. Birlic kopt de bal weg. Karlaschuk rent richting de bal. Karlaschuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Birlic passt de bal met de wreef. Hyży met een sublieme pass. Karlaschuk rent richting de bal. Karlaschuk schiet op doel. Sypiański probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Talking Heads - Geoświry FC 3:0

30e minuut.
Karlaschuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Karlaschuk passt de bal in één keer door. Capelari heeft problemen om de bal te vangen. Capelari draait met de bal, schiet en ... Grygoruk probeert de bal aan de voet te houden. Sypiański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Karlaschuk rent richting de bal. Karlaschuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Talking Heads - Geoświry FC 4:0

35e minuut.
Capelari raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Łowicki komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Birlic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karlaschuk is nu in balbezit. Karlaschuk passt de bal met de wreef. Daar is Łowicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łowicki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Talking Heads 41%, Geoświry FC 59%.
Talking Heads - Geoświry FC 4:0

50e minuut.
Hyży probeert naar een medespeler te passen. Perliński rent richting de bal. Perliński geeft een hoge lob. Łowicki krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Talking Heads - Geoświry FC 5:0

54e minuut.
Birlic passt de bal zonder na te denken. Perliński met een sublieme pass. Hyży probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Łowicki rent richting de bal. Łowicki haalt uit met een fantastische trap. Sypiański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Glück rent richting de bal. Łowicki onderschept slim de pass. Łowicki passt de bal in één keer door. Golijanin geeft een lange en hoge pass. Hinteregger kopt de bal weg. Sypiański bokst de bal weg.

62e minuut.
Souto speelt de bal door. Klungelig pakt Cuzuban de bal. Cuzuban geeft een hoge lob. Karlaschuk is nu in balbezit. Karlaschuk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Perliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Perliński met een sublieme pass. Vial geeft een lange en hoge pass. Karlaschuk rent richting de bal. Karlaschuk schiet op doel. Sypiański bokst de bal weg.

68e minuut.
Sypiański maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Hyży kopt de bal weg. Łowicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Łowicki draait met de bal, schiet en ... Biesiekierski probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Perliński rent richting de bal. Birlic is nu in balbezit. Birlic geeft een lange en hoge pass. Karlaschuk krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Talking Heads - Geoświry FC 6:0

74e minuut.
Mandla met een sublieme pass. Bojko bereikt de bal nog maar net als eerste. Żurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojko onderschept slim de pass. Bojko geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Mandla bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandla probeert naar een medespeler te passen. Birlic bereikt de bal nog maar net als eerste. Birlic geeft een lange en hoge pass. Karlaschuk krijgt zijn hoofd ertegen. Sypiański bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Birlic neemt de hoekschop. Łowicki maakt een snoekduik en kopt de bal. Sypiański probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Talking Heads - Geoświry FC 7:0

86e minuut.
Glück trapt de bal weg van het doel. Golijanin speelt de bal door. Hyży met een sublieme pass. Karlaschuk rent richting de bal. Karlaschuk geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Talking Heads 30%, Geoświry FC 70%.
Talking Heads - Geoświry FC 7:0