Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Geoświry FC Talking Heads
NowyŁad_v2 Tactiek kuglarze 352
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
6 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 10
52.4 gemiddelde waardering 53.8
solid Schieten good
solid Passen formidable
very good Verdedigen adequate


1e minuut.
Vardas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lincar de bal. Lincar geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Cuzuban geeft een hoge lob. Buitenspel voor Karlaschuk. Goede buitenspelval van de verdediging. Haktanır neemt vlug de vrije trap. Vardas heeft problemen om de bal te vangen. Vardas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Golijanin kopt de bal weg. Capelari is nu in balbezit. Capelari passt de bal in één keer door. Karlaschuk rent richting de bal. Karlaschuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Capelari bereikt de bal nog maar net als eerste. Capelari passt de bal zonder na te denken. Karlaschuk is nu in balbezit. Karlaschuk schiet op doel. Marian probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Geoświry FC - Talking Heads 0:1

19e minuut.
Haktanır geeft een lange en hoge pass. Vardas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vial onderschept slim de pass. Lincar onderschept slim de pass. Lincar draait met de bal, schiet en ... Bodea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Żurek is nu in balbezit. Żurek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cohen met de inworp. Chlebowski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Hyży kopt de bal weg. Karlaschuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Karlaschuk met een sublieme pass. Capelari is nu in balbezit. Capelari draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Lincar onderschept slim de pass. Lincar passt de bal met de wreef. Cuzuban bereikt de bal nog maar net als eerste. Lincar rent richting de bal. Lincar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Souto speelt de bal door. Daar is Karlaschuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karlaschuk passt de bal zonder na te denken. Capelari rent richting de bal. Capelari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Vial is nu in balbezit. Perliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Żurek speelt de bal door. Klungelig pakt Lincar de bal. Lincar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geoświry FC 41%, Talking Heads 59%.
Geoświry FC - Talking Heads 0:1

48e minuut.
Perliński is nu in balbezit. Hyży is nu in balbezit. Perliński probeert naar een medespeler te passen. Capelari rent richting de bal. Capelari haalt uit met een fantastische trap. Piconeri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Vial geeft de bal voor. Grygoruk probeert naar een medespeler te passen. Sahnehäubchen met een sublieme pass. Lincar rent richting de bal. Lincar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Doeltrap. Bodea met een harde bal richting middenveld. Birlic kopt de bal weg. Karlaschuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Karlaschuk haalt uit met een fantastische trap. Piconeri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hyży kopt de bal weg. Capelari heeft problemen om de bal te vangen. Hinteregger begaat een overtreding. Hinteregger krijgt een gele kaart. Capelari is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Capelari met een snel genomen vrije trap. Karlaschuk krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Geoświry FC - Talking Heads 0:2

74e minuut.
Hyży kopt de bal weg. Karlaschuk rent richting de bal. Marian legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Karlaschuk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Capelari legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Piconeri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Lincar heeft problemen om de bal te vangen. Lincar geeft een lange en hoge pass. Chlebowski controleert de bal met de borst. Haktanır geeft de bal voor. Vial probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Sahnehäubchen met een sublieme pass. Capelari bereikt de bal nog maar net als eerste. Capelari speelt de bal door. Karlaschuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Karlaschuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Cohen trapt de bal weg van het doel. Perliński kopt de bal weg. Daar is Karlaschuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karlaschuk schiet op doel. Grygoruk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geoświry FC 42%, Talking Heads 58%.
Geoświry FC - Talking Heads 0:2