Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHAMPION TEAM Pogoń Kłomnice 1947
at Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
14% Spel op eigen helft 86%
60 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 22.6
formidable Schieten weak
excellent Passen poor
good Verdedigen poor


2e minuut.
Daar is Dzięgielewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dzięgielewski met een sublieme pass. Kutzop rent richting de bal. Kutzop geeft een lange en hoge pass. Molina springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Dzięgielewski rent richting de bal. Dzięgielewski passt de bal zonder na te denken. Makulec bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina draait met de bal, schiet en ... Grombelski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kutzop zal de hoekschop nemen. Jiskříčka springt en kopt de bal. Grombelski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAMPION TEAM - Pogoń Kłomnice 1947 1:0

5e minuut.
Januszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina onderschept slim de pass. Molina passt de bal in één keer door. Jiskříčka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiskříčka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Sieradzki passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dzięgielewski de bal. Dzięgielewski passt de bal in één keer door. Daar is Molina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Flocea passt de bal in één keer door. Dzięgielewski probeert naar een medespeler te passen. Molina is nu in balbezit. Molina schiet op doel. Grombelski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAMPION TEAM - Pogoń Kłomnice 1947 2:0

10e minuut.
Silva verovert de bal door een tackle van achteren. Silva geeft een lange en hoge pass. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina haalt uit met een fantastische trap. Grombelski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAMPION TEAM - Pogoń Kłomnice 1947 3:0

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sieradzki zal de hoekschop nemen. Makulec kopt de bal weg. Molina heeft problemen om de bal te vangen. Molina draait met de bal, schiet en ... Grombelski bokst de bal weg. Klungelig pakt Wiśniewski de bal. Jiskříčka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiskříčka geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Wiśniewski heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sieradzki zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Molina de bal. Molina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAMPION TEAM - Pogoń Kłomnice 1947 4:0

16e minuut.
Siemaszkiewicz is nu in balbezit. Makulec onderschept slim de pass. Makulec geeft een hoge lob. Daar is Wiśniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molina is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kutzop geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Makulec kopt de bal weg. Molina rent richting de bal. Molina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Sieradzki met een sublieme pass. Jiskříčka rent richting de bal. Jiskříčka passt de bal in één keer door. Molina rent richting de bal. Molina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Grombelski met een harde bal richting middenveld. Sieradzki kopt de bal weg. Molina is nu in balbezit. Molina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAMPION TEAM - Pogoń Kłomnice 1947 5:0

23e minuut.
Januszczak kopt de bal weg. Kutzop bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutzop geeft een hoge lob. Klungelig pakt Molina de bal. Molina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Daar is Molina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dzikowski is nu in balbezit. Molina onderschept slim de pass. Molina draait met de bal, schiet en ... Grombelski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAMPION TEAM - Pogoń Kłomnice 1947 6:0

26e minuut.
Kutzop speelt de bal door. Klungelig pakt Molina de bal. Wiśniewski is nu in balbezit. Molina verovert de bal door een tackle van achteren. Molina draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Kutzop is nu in balbezit. Kutzop passt de bal zonder na te denken. Jiskříčka bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Grombelski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Jiskříčka is nu in balbezit. Jiskříčka probeert naar een medespeler te passen. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina schiet op doel. Grombelski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAMPION TEAM - Pogoń Kłomnice 1947 7:0

31e minuut.
Młot speelt de bal door. Daar is Januszczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molina onderschept slim de pass. Molina haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Grombelski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Daar is Molina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wiśniewski rent richting de bal. Molina verovert de bal door een tackle van achteren. Jiskříčka rent richting de bal. Jiskříčka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Makulec bereikt de bal nog maar net als eerste. Makulec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAMPION TEAM - Pogoń Kłomnice 1947 8:0

35e minuut.
Walkiewicz trapt de bal weg van het doel. Kutzop kopt de bal weg. Dzikowski heeft problemen om de bal te vangen. Molina rent richting de bal. Molina draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAMPION TEAM - Pogoń Kłomnice 1947 9:0

38e minuut.
Grombelski met een harde bal richting middenveld. Jiskříčka kopt de bal weg. Molina heeft problemen om de bal te vangen. Molina schiet op doel. Grombelski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAMPION TEAM - Pogoń Kłomnice 1947 10:0

40e minuut.
Makulec geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Schab de bal. Molina is nu in balbezit. Molina draait met de bal, schiet en ... Grombelski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAMPION TEAM - Pogoń Kłomnice 1947 11:0

41e minuut.
Dzikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sieradzki verovert de bal door een tackle van achteren. Sieradzki passt de bal in één keer door. Molina is nu in balbezit. Molina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAMPION TEAM - Pogoń Kłomnice 1947 12:0

42e minuut.
Młot probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bałaban de bal. Molina is nu in balbezit. Molina schiet op doel. Grombelski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAMPION TEAM - Pogoń Kłomnice 1947 13:0

43e minuut.
Inworp. Sieradzki met een snelle inworp. Dzięgielewski speelt de bal door. Molina is nu in balbezit. Molina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Molina verovert de bal door een tackle van achteren. Molina speelt de bal door. Jiskříčka rent richting de bal. Jiskříčka schiet op doel. Grombelski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAMPION TEAM - Pogoń Kłomnice 1947 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHAMPION TEAM 18%, Pogoń Kłomnice 1947 82%.
CHAMPION TEAM - Pogoń Kłomnice 1947 14:0

49e minuut.
Dzięgielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzięgielewski geeft een lange en hoge pass. Molina is nu in balbezit. Molina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAMPION TEAM - Pogoń Kłomnice 1947 15:0

51e minuut.
Makulec passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Molina de bal. Walkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina verovert de bal door een tackle van achteren. Molina haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Klungelig pakt Dzięgielewski de bal. Dzięgielewski passt de bal zonder na te denken. Molina is nu in balbezit. Molina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAMPION TEAM - Pogoń Kłomnice 1947 16:0

59e minuut.
Dzikowski met een sublieme pass. Bałaban speelt de bal door. Makulec bereikt de bal nog maar net als eerste. Makulec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAMPION TEAM - Pogoń Kłomnice 1947 17:0

61e minuut.
Jiskříčka passt de bal in één keer door. Dzięgielewski rent richting de bal. Dzięgielewski passt de bal zonder na te denken. Molina is nu in balbezit. Molina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAMPION TEAM - Pogoń Kłomnice 1947 18:0

63e minuut.
Dzikowski heeft problemen om de bal te vangen. Jiskříčka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiskříčka passt de bal met de wreef. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Molina rent richting de bal. Molina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CHAMPION TEAM - Pogoń Kłomnice 1947 19:0

64e minuut.
Januszczak passt de bal met de wreef. Walkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Walkiewicz geeft een hoge lob. Daar is Jiskříčka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jiskříčka schiet op doel. Grombelski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Dzięgielewski passt de bal in één keer door. Daar is Molina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molina met een sublieme pass. Makulec bereikt de bal nog maar net als eerste. Makulec schiet op doel. Grombelski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAMPION TEAM - Pogoń Kłomnice 1947 20:0

69e minuut.
Inworp. Sieradzki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dzięgielewski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Molina de bal. Molina schiet op doel. Grombelski bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Sieradzki is nu in balbezit. Sieradzki geeft de bal voor. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina schiet op doel. Walkiewicz probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kutzop geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Wiśniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sieradzki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Molina krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAMPION TEAM - Pogoń Kłomnice 1947 21:0

71e minuut.
Bałaban passt de bal in één keer door. Schab rent richting de bal. Schab passt de bal zonder na te denken. Molina kan de bal niet met de borst controleren. Molina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Daar is Molina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dzięgielewski met een sublieme pass. Makulec heeft problemen om de bal te vangen. Makulec haalt uit met een fantastische trap. Grombelski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAMPION TEAM - Pogoń Kłomnice 1947 22:0

76e minuut.
Dzięgielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzięgielewski passt de bal zonder na te denken. Molina heeft problemen om de bal te vangen. Molina draait met de bal, schiet en ... Grombelski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Grombelski speelt de bal door. Sieradzki is nu in balbezit. Sieradzki geeft een lange en hoge pass. Molina springt en kopt de bal. Grombelski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAMPION TEAM - Pogoń Kłomnice 1947 23:0

79e minuut.
Daar is Młot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jiskříčka is nu in balbezit. Jiskříčka passt de bal zonder na te denken. Daar is Molina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Dzięgielewski probeert naar een medespeler te passen. Molina heeft problemen om de bal te vangen. Molina passt de bal met de wreef. Jiskříčka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiskříčka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Walkiewicz is nu in balbezit. Walkiewicz geeft de bal voor. Peštek kopt de bal weg. Makulec heeft problemen om de bal te vangen. Makulec draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Klungelig pakt Dzięgielewski de bal. Dzięgielewski met een sublieme pass. Klungelig pakt Jiskříčka de bal. Jiskříčka haalt uit met een fantastische trap. Grombelski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAMPION TEAM - Pogoń Kłomnice 1947 24:0

88e minuut.
Makulec verovert de bal door een tackle van achteren. Makulec speelt de bal door. Dzięgielewski rent richting de bal. Dzięgielewski geeft de bal voor. Molina maakt een snoekduik en kopt de bal. Grombelski bokst de bal weg.

89e minuut.
Kutzop met een snelle inworp. Makulec rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Siemaszkiewicz ... Strafschop! Makulec is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Molina neemt zijn aanloop. Paal!

90e minuut.
Kutzop probeert naar een medespeler te passen. Daar is Molina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dzięgielewski is nu in balbezit. Molina rent richting de bal. Molina schiet op doel. Grombelski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wiśniewski is nu in balbezit. Jiskříčka verovert de bal door een tackle van achteren. Jiskříčka haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CHAMPION TEAM - Pogoń Kłomnice 1947 25:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHAMPION TEAM 9%, Pogoń Kłomnice 1947 91%.
CHAMPION TEAM - Pogoń Kłomnice 1947 25:0