Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pogoń Kłomnice 1947 CHAMPION TEAM
Normal Tactiek at
39% Balbezit 61%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 53
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 51.1
zwak Schieten formidabel
zwak Passen uitstekend
slecht Verdedigen redelijk


4e minuut.
Siemaszkiewicz rent richting de bal. Siemaszkiewicz passt de bal zonder na te denken. Makulec is nu in balbezit. Makulec haalt uit met een fantastische trap. Grombelski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - CHAMPION TEAM 0:1

6e minuut.
Sieradzki met een sublieme pass. Jiskříčka is nu in balbezit. Jiskříčka passt de bal met de wreef. Makulec is nu in balbezit. Makulec haalt uit met een fantastische trap. Grombelski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - CHAMPION TEAM 0:2

9e minuut.
Peštek passt de bal zonder na te denken. Sieradzki heeft problemen om de bal te vangen. Sieradzki probeert naar een medespeler te passen. Jiskříčka rent richting de bal. Jiskříčka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - CHAMPION TEAM 0:3

10e minuut.
Schab met een sublieme pass. Dzikowski rent richting de bal. Sieradzki verovert de bal door een tackle van achteren. Molina rent richting de bal. Molina haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Walkiewicz trapt de bal weg van het doel. Sieradzki kopt de bal weg. Daar is Molina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molina haalt uit met een fantastische trap. Grombelski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jiskříčka is nu in balbezit. Makulec rent richting de bal. Makulec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Daar is Dzikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jiskříčka is nu in balbezit. Jiskříčka passt de bal in één keer door. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - CHAMPION TEAM 0:4

18e minuut.
Doeltrap. Grombelski trapt de bal weg. Dzięgielewski kopt de bal weg. Molina is nu in balbezit. Molina haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Wiśniewski met een harde bal richting middenveld. Dzięgielewski kan de bal niet met de borst controleren. Kutzop speelt de bal door. Molina rent richting de bal. Molina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Silva geeft een hoge lob. Klungelig pakt Makulec de bal. Walkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Makulec onderschept slim de pass. Makulec draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Silva probeert naar een medespeler te passen. Schab geeft een hoge lob. Kutzop kopt de bal weg. Makulec bereikt de bal nog maar net als eerste. Makulec draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Makulec geeft de bal voor. Molina rent richting de bal. Molina draait met de bal, schiet en ... Wiśniewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - CHAMPION TEAM 0:5

28e minuut.
Sieradzki is nu in balbezit. Sieradzki passt de bal met de wreef. Kutzop met een sublieme pass. Molina rent richting de bal. Molina schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - CHAMPION TEAM 0:6

32e minuut.
Chwiałkowski probeert de bal aan de voet te houden. Silva rent richting de bal. Silva passt de bal in één keer door. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina draait met de bal, schiet en ... Grombelski bokst de bal weg.

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Grombelski trapt de bal weg. Jiskříčka kopt de bal weg. Molina is nu in balbezit. Molina schiet op doel. Grombelski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Dzięgielewski speelt de bal door. Klungelig pakt Sieradzki de bal. Sieradzki speelt de bal door. Molina rent richting de bal. Molina haalt uit met een fantastische trap. Grombelski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Grombelski met een sublieme pass. Dzięgielewski kopt de bal weg. Molina is nu in balbezit. Molina schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Sieradzki kopt de bal weg. Klungelig pakt Molina de bal. Molina passt de bal met de wreef. Makulec is nu in balbezit. Makulec schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Grombelski trapt de bal weg van het doel. Dzięgielewski kopt de bal weg. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Dzikowski is nu in balbezit. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva passt de bal zonder na te denken. Molina is nu in balbezit. Molina haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sieradzki zal de hoekschop nemen. Molina krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - CHAMPION TEAM 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Kłomnice 1947 84%, CHAMPION TEAM 16%.
Pogoń Kłomnice 1947 - CHAMPION TEAM 0:7

52e minuut.
Daar is Sieradzki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sieradzki probeert naar een medespeler te passen. Molina heeft problemen om de bal te vangen. Molina schiet op doel. Grombelski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - CHAMPION TEAM 0:8

53e minuut.
Młot passt de bal met de wreef. Siemaszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Makulec verovert de bal door een tackle van achteren. Makulec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - CHAMPION TEAM 0:9

57e minuut.
Doeltrap. Grombelski met een harde bal richting middenveld. Dzięgielewski kopt de bal weg. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina draait met de bal, schiet en ... Grombelski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - CHAMPION TEAM 0:10

60e minuut.
Jiskříčka passt de bal in één keer door. Makulec rent richting de bal. Makulec passt de bal met de wreef. Molina is nu in balbezit. Molina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Jiskříčka rent richting de bal. Jiskříčka geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bałaban de bal. Molina is nu in balbezit. Molina haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Makulec passt de bal in één keer door. Dzięgielewski is nu in balbezit. Dzięgielewski passt de bal zonder na te denken. Molina heeft problemen om de bal te vangen. Molina schiet op doel. Grombelski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Molina de bal. Molina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Sieradzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieradzki geeft de bal voor. Wiśniewski heeft problemen om de bal te vangen. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina haalt uit met een fantastische trap. Grombelski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Sieradzki rent richting de bal. Sieradzki geeft een hoge lob. Wiśniewski kopt de bal weg. Makulec bereikt de bal nog maar net als eerste. Makulec schiet op doel. Grombelski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Molina maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Doeltrap. Grombelski trapt de bal weg. Dzięgielewski met een sublieme pass. Molina heeft problemen om de bal te vangen. Molina haalt uit met een fantastische trap. Grombelski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Chwiałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwiałkowski geeft een lange en hoge pass. Makulec rent richting de bal. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Dzięgielewski rent richting de bal. Dzięgielewski passt de bal met de wreef. Kutzop probeert naar een medespeler te passen. Molina rent richting de bal. Molina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Doeltrap. Masović komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Dzięgielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzięgielewski passt de bal met de wreef. Kutzop met een sublieme pass. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - CHAMPION TEAM 0:11

81e minuut.
Sieradzki geeft een hoge lob. Kutzop bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutzop geeft een lange en hoge pass. Molina rent richting de bal. Molina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - CHAMPION TEAM 0:12

82e minuut.
Kin komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Schab met een snelle inworp. Klungelig pakt Dzikowski de bal. Sieradzki met een sublieme pass. Jiskříčka rent richting de bal. Jiskříčka haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tello komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Sieradzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieradzki met een sublieme pass. Klungelig pakt Molina de bal. Molina schiet op doel. Wiśniewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Jiskříčka geeft een lange en hoge pass. Grombelski met een sublieme pass. Makulec kopt de bal weg. Molina rent richting de bal. Molina schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Kłomnice 1947 83%, CHAMPION TEAM 17%.
Pogoń Kłomnice 1947 - CHAMPION TEAM 0:12