Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stary KS Easy Excel
OFE Tactiek easyexcel
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
31 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.9 gemiddelde waardering 29.6
solid Schieten weak
very good Passen average
good Verdedigen average


2e minuut.
Sobieniecki met een sublieme pass. Wilk rent richting de bal. Wilk speelt de bal door. Nam Phương rent richting de bal. Nam Phương schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Nam Phương is nu in balbezit. Sobieniecki met een sublieme pass. Roztoczek rent richting de bal. Mendieta verovert de bal door een tackle van achteren. Mendieta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stary KS - Easy Excel 1:0

7e minuut.
Nam Phương rent richting de bal. Stephens begaat een overtreding. Nam Phương is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zajda wilt de vrije trap nemen. Nerey probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stary KS - Easy Excel 2:0

7e minuut.
Gönlüşen passt de bal in één keer door. Roztoczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendieta onderschept slim de pass. Mendieta draait met de bal, schiet en ... Nerey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stary KS - Easy Excel 3:0

9e minuut.
Sobieniecki met een sublieme pass. Nam Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztoczek begaat een overtreding. Nam Phương raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Nam Phương kan niet meer verder spelen. Chiniewicz komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sobieniecki neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Szojka met een sublieme pass. Daar is Wilk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wilk passt de bal in één keer door. Chiniewicz is nu in balbezit. Chiniewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Sharpe rent richting de bal. Sharpe speelt de bal door. Tarrío probeert naar een medespeler te passen. Gönlüşen is nu in balbezit. Gönlüşen schiet op doel. Khánh Giang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Sobieniecki is nu in balbezit. Sobieniecki speelt de bal door. Mendieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendieta schiet op doel. Nerey probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stary KS - Easy Excel 4:0

32e minuut.
Szustecki geeft een lange en hoge pass. Chiniewicz heeft problemen om de bal te vangen. Mendieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendieta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stary KS - Easy Excel 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stary KS 36%, Easy Excel 64%.
Stary KS - Easy Excel 5:0

62e minuut.
Klungelig pakt Sobieniecki de bal. Sobieniecki geeft een lange en hoge pass. Mendieta rent richting de bal. Mendieta haalt uit met een fantastische trap. Nerey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stary KS - Easy Excel 6:0

64e minuut.
Prospal bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiniewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Chiniewicz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sobieniecki de bal. Sobieniecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Klungelig pakt Roztoczek de bal. Sobieniecki rent richting de bal. Sobieniecki passt de bal in één keer door. Mendieta is nu in balbezit. Mendieta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Stary KS - Easy Excel 7:0

67e minuut.
Chiniewicz heeft problemen om de bal te vangen. Chiniewicz passt de bal zonder na te denken. Sobieniecki is nu in balbezit. Sobieniecki schiet op doel. Nerey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stary KS - Easy Excel 8:0

69e minuut.
Zajda is nu in balbezit. Zajda geeft een hoge lob. Roztoczek kopt de bal weg. Mendieta rent richting de bal. Mendieta schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Wilk met een snelle inworp. Chiniewicz is nu in balbezit. Sharpe legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sharpe krijgt een gele kaart. Chiniewicz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Chiniewicz kan niet meer verder spelen. Kosiorowski komt het veld opgelopen. Sobieniecki zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Nerey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stary KS - Easy Excel 9:0

77e minuut.
Zajda kopt de bal weg. Mendieta rent richting de bal. Mendieta speelt de bal door. Kosiorowski is nu in balbezit. Kosiorowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Sobieniecki passt de bal met de wreef. Kosiorowski heeft problemen om de bal te vangen. Sobieniecki geeft een hoge lob. Stephens met een sublieme pass. Sharpe heeft problemen om de bal te vangen. Nerey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Tarrío probeert naar een medespeler te passen. Wilk is nu in balbezit. Wilk passt de bal met de wreef. Kosiorowski rent richting de bal. Kosiorowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Szustecki geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Mendieta de bal onder controle te krijgen. Stephens kopt de bal weg. Zajda is nu in balbezit. Zajda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maćkowicz met een snelle inworp. Daar is Sharpe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mendieta is nu in balbezit. Mendieta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stary KS - Easy Excel 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stary KS 30%, Easy Excel 70%.
Stary KS - Easy Excel 10:0