Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lena Walka Zabrze
tojeto Tactiek TORCIDA
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
57 gemiddelde waardering 48.7
very good Schieten solid
solid Passen weak
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Falsoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Falsoni passt de bal in één keer door. Trninic geeft de bal voor. Guelfi rent richting de bal. Guelfi draait met de bal, schiet en ... Vujević bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lena - Walka Zabrze 1:0

9e minuut.
Silini passt de bal met de wreef. Ramírez is nu in balbezit. Ramírez passt de bal met de wreef. Guelfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guelfi haalt uit met een fantastische trap. Vujević bokst de bal weg.

11e minuut.
Lefter rent richting de bal. Lefter geeft de bal voor. Peresin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Silini bereikt de bal nog maar net als eerste. Silini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Wichser is nu in balbezit. Wichser geeft de bal voor. Almoshnino bereikt de bal nog maar net als eerste. Almoshnino draait met de bal, schiet en ... Vujević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lena - Walka Zabrze 2:0

24e minuut.
Vujević probeert naar een medespeler te passen. Gamarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Falsoni schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Falsoni krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Silini is nu in balbezit. Silini passt de bal in één keer door. Gamarra is nu in balbezit. Gamarra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Comand kopt de bal weg. Peresin is nu in balbezit. Peresin geeft de bal voor. Guelfi rent richting de bal. Guelfi schiet op doel. Vujević bokst de bal weg.

44e minuut.
Wichser geeft een lange en hoge pass. Almoshnino kopt de bal weg. Daar is Kužna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guelfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guelfi schiet op doel. Vujević bokst de bal weg. Daar is Żywioł, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falsoni is nu in balbezit. Falsoni schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vujević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat. Guelfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guelfi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lena - Walka Zabrze 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lena 39%, Walka Zabrze 61%.
FC Lena - Walka Zabrze 3:0

46e minuut.
Comand met een sublieme pass. Guelfi is nu in balbezit. Silini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Silini krijgt een gele kaart. Guelfi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

48e minuut.
Lefter heeft problemen om de bal te vangen. Trninic verovert de bal door een tackle van achteren. Trninic probeert naar een medespeler te passen. Almoshnino bereikt de bal nog maar net als eerste. Almoshnino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Klungelig pakt Falsoni de bal. Falsoni met een sublieme pass. Guelfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guelfi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lena - Walka Zabrze 4:0

61e minuut.
Gamarra onderschept slim de pass. Soria begaat een overtreding. Gamarra is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Urro komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Ramírez met een sublieme pass. Lefter rent richting de bal. Lefter geeft de bal voor. Silini is nu in balbezit. Silini schiet op doel. Valencia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Gamarra kopt de bal weg. Soria bereikt de bal nog maar net als eerste. Silini verovert de bal door een tackle van achteren. Silini schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Silini bereikt de bal nog maar net als eerste. Silini draait met de bal, schiet en ... Valencia bokst de bal weg.

76e minuut.
Urro geeft een lange en hoge pass. Kužna speelt de bal door. Klungelig pakt Bersan de bal. Guelfi is nu in balbezit. Guelfi draait met de bal, schiet en ... Vujević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Trninic rent richting de bal. Trninic geeft een lange en hoge pass. Bersan rent richting de bal. Urro verovert de bal door een tackle van achteren. Urro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Comand bereikt de bal nog maar net als eerste. Silini rent richting de bal. Knysak maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Knysak naar de kleedkamers voor een vroege douche.

85e minuut.
Trninic kopt de bal weg. Kościelny bereikt de bal nog maar net als eerste. Almoshnino verovert de bal door een tackle van achteren. Almoshnino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lena - Walka Zabrze 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lena 38%, Walka Zabrze 62%.
FC Lena - Walka Zabrze 5:0