Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kolejorz Jagiellonia Białystok
atak Tactiek mecz2
53% Balbezit 47%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
48.5 gemiddelde waardering 60.5
good Schieten excellent
good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


23e minuut.
Grzywiński is nu in balbezit. Grzywiński passt de bal met de wreef. MacRitchie is nu in balbezit. MacRitchie schiet op doel. Bucurică maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolejorz - Jagiellonia Białystok 0:1

24e minuut.
Szakácsi rent richting de bal. De Benedetti verovert de bal door een tackle van achteren. Przyjaciel onderschept slim de pass. MacRitchie onderschept slim de pass. MacRitchie schiet op doel. Bucurică verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Inworp. Genca met de inworp. Raniszewski is nu in balbezit. Kuzera geeft een hoge lob. MacRitchie krijgt zijn hoofd ertegen. Bucurică bokst de bal weg.

31e minuut.
Kuzera is nu in balbezit. Kuzera met een sublieme pass. Daar is Szakácsi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzywiński onderschept slim de pass. Grzywiński draait met de bal, schiet en ... Bucurică kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De Benedetti rent richting de bal. De Benedetti draait met de bal, schiet en ... Bucurică maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Grzywiński verovert de bal door een tackle van achteren. Grzywiński passt de bal zonder na te denken. MacRitchie bereikt de bal nog maar net als eerste. De Benedetti is nu in balbezit. De Benedetti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Habilsoy speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Kuzera de bal onder controle te krijgen. Raniszewski is nu in balbezit. Genca rent richting de bal. Genca geeft een hoge lob. Bucurică verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. MacRitchie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRitchie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolejorz - Jagiellonia Białystok 0:2

38e minuut.
Habilsoy speelt de bal door. Marty bereikt de bal nog maar net als eerste. Marty passt de bal zonder na te denken. Joosten rent richting de bal. Joosten geeft een hoge lob. Paal!
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Velescu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Marty de bal onder controle te krijgen. Raniszewski met een sublieme pass. Zhicheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhicheng draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolejorz 61%, Jagiellonia Białystok 39%.
Kolejorz - Jagiellonia Białystok 0:2

46e minuut.
Grzywiński speelt de bal door. Kuzera is nu in balbezit. Kuzera passt de bal in één keer door. MacRitchie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRitchie draait met de bal, schiet en ... Bucurică verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Grzywiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Filozof met een sublieme pass. MacRitchie speelt de bal door. De Benedetti bereikt de bal nog maar net als eerste. De Benedetti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolejorz - Jagiellonia Białystok 0:3

57e minuut.
Larios is nu in balbezit. Kuzera onderschept slim de pass. Kuzera passt de bal met de wreef. De Benedetti rent richting de bal. De Benedetti schiet op doel. Bucurică bokst de bal weg. De Benedetti is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Genca zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Klungelig pakt Filozof de bal. Grzywiński onderschept slim de pass. Grzywiński met een sublieme pass. De Benedetti is nu in balbezit. De Benedetti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kolejorz - Jagiellonia Białystok 0:4

75e minuut.
De Benedetti controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Gabrian komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Filozof geeft de bal voor. Zhicheng is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kayumov. Zhicheng raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Zhicheng kan niet meer verder spelen. Dumitraşcu-Popescu komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Joosten kopt de bal weg. Dumitraşcu-Popescu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Habilsoy. Habilsoy krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Grzywiński passt de bal in één keer door. MacRitchie bereikt de bal nog maar net als eerste. Filozof tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. MacRitchie raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolejorz 57%, Jagiellonia Białystok 43%.
Kolejorz - Jagiellonia Białystok 0:4