Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Arsenal Sosnowiec iskra turyn
Christy Tactiek new
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
50.9 gemiddelde waardering 47.8
very good Schieten solid
adequate Passen good
excellent Verdedigen solid


3e minuut.
Payer is nu in balbezit. Payer passt de bal met de wreef. Abazev rent richting de bal. Abazev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - iskra turyn 0:1

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Centurioni geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Briceño Iragorry maakt een snoekduik en kopt de bal. Gambella is nu in balbezit. Gambella draait met de bal, schiet en ... Fejzić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Chamagua Estrada rent richting de bal. Chamagua Estrada geeft een hoge lob. Klungelig pakt Belie de bal. Gambella is nu in balbezit. Gambella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Arsenal Sosnowiec - iskra turyn 1:1

24e minuut.
Cepurneac verovert de bal door een tackle van achteren. Cepurneac speelt de bal door. Yakut is nu in balbezit. Roev onderschept slim de pass. Roev draait met de bal, schiet en ... Grohlich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

31e minuut.
Brajlović kopt de bal weg. Yakut met een sublieme pass. Brenninkmeijer heeft problemen om de bal te vangen. Chamagua Estrada rent richting de bal. Chamagua Estrada geeft de bal voor. Fejzić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
García Menéndez controleert de bal met de borst. Abazev speelt de bal door. Roev is nu in balbezit. Roev draait met de bal, schiet en ... Grohlich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal Sosnowiec 34%, iskra turyn 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Arsenal Sosnowiec - iskra turyn 1:1

46e minuut.
Papavasiliou komt het veld opgelopen. Aetopoulos komt het veld opgelopen. Pipablaquigrafo komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Kaštánek is nu in balbezit. Papavasiliou tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kaštánek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kaštánek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Roev bereikt de bal nog maar net als eerste. Roev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Kaštánek onderschept slim de pass. Kaštánek met een sublieme pass. Abazev is nu in balbezit. Abazev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - iskra turyn 1:2

56e minuut.
Papavasiliou bereikt de bal nog maar net als eerste. Papavasiliou passt de bal in één keer door. Riveros is nu in balbezit. Riveros geeft de bal voor. Briceño Iragorry springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Brajlović bereikt de bal nog maar net als eerste. Brajlović met een sublieme pass. Abazev rent richting de bal. Abazev schiet op doel. Grohlich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - iskra turyn 1:3

76e minuut.
Centurioni met een sublieme pass. Riveros is nu in balbezit. Riveros geeft een hoge lob. Chamagua Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamagua Estrada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Papavasiliou geeft een hoge lob. Pipablaquigrafo rent richting de bal. Briceño Iragorry bereikt de bal nog maar net als eerste. Aetopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Aetopoulos schiet op doel. Fejzić bokst de bal weg. Briceño Iragorry is nu in balbezit. Briceño Iragorry draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - iskra turyn 2:3

80e minuut.
Aetopoulos probeert de bal met de borst te controleren. Payer geeft een lange en hoge pass. Brajlović kopt de bal weg. Roev is nu in balbezit. Roev schiet op doel. Grohlich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
García Menéndez trapt de bal weg van het doel. Daar is Briceño Iragorry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Payer rent richting de bal. Briceño Iragorry onderschept slim de pass. Briceño Iragorry schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Arsenal Sosnowiec - iskra turyn 3:3

89e minuut.
Pipablaquigrafo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipablaquigrafo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Centurioni de bal. Aetopoulos rent richting de bal. Aetopoulos draait met de bal, schiet en ... Fejzić bokst de bal weg. Briceño Iragorry rent richting de bal. Briceño Iragorry draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - iskra turyn 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal Sosnowiec 43%, iskra turyn 57%.
FC Arsenal Sosnowiec - iskra turyn 4:3