Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BORUTA Jagiellonia Białystok
3 Tactiek bor
43% Balbezit 57%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 14
6 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
49.1 gemiddelde waardering 59.9
very good Schieten very good
good Passen very good
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Stypuła geeft de bal voor. Daar is Habilsoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stypuła begaat een overtreding. Stypuła krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Kalavanský rent richting de bal. Udrescu rent richting de bal. Kalavanský verovert de bal door een tackle van achteren. Kalavanský schiet op doel. Breahna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Godfrey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Lagaert probeert naar een medespeler te passen. Potocki probeert naar een medespeler te passen. Retlewski rent richting de bal. Retlewski geeft een lange en hoge pass. Kalavanský springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Melisz kopt de bal weg. Grzywiński is nu in balbezit. Grzywiński passt de bal in één keer door. De Benedetti bereikt de bal nog maar net als eerste. De Benedetti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Melisz geeft een hoge lob. Genca rent richting de bal. Talenciak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Talenciak krijgt een gele kaart.

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Escobar komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Habilsoy probeert naar een medespeler te passen. Stypuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Habilsoy begaat een overtreding. Stypuła wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Stypuła kan niet meer verder spelen. Bujor komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Olszański is nu in balbezit. Olszański probeert naar een medespeler te passen. Gabrian speelt de bal door. Habilsoy heeft problemen om de bal te vangen. Habilsoy geeft de bal voor. Lagaert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Genca rent richting de bal. Talenciak is nu in balbezit. Talenciak geeft een lange en hoge pass. Kalavanský maakt een snoekduik en kopt de bal. Godfrey probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BORUTA - Jagiellonia Białystok 1:0

42e minuut.
Thurman geeft de bal voor. Breahna geeft een lange en hoge pass. MacRitchie rent richting de bal. MacRitchie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BORUTA - Jagiellonia Białystok 1:1

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kuzera komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BORUTA 57%, Jagiellonia Białystok 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BORUTA - Jagiellonia Białystok 1:1

47e minuut.
Thurman geeft een lange en hoge pass. Kayumov bereikt de bal nog maar net als eerste. Retlewski onderschept slim de pass. Retlewski geeft een lange en hoge pass. Kalavanský maakt een snoekduik en kopt de bal. Godfrey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Bujor rent richting de bal. Habilsoy verovert de bal door een tackle van achteren. MacRitchie rent richting de bal. Habilsoy rent richting de bal. Habilsoy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Malcolm heeft problemen om de bal te vangen. Malcolm speelt de bal door. MacRitchie is nu in balbezit. MacRitchie haalt uit met een fantastische trap. Lagaert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BORUTA - Jagiellonia Białystok 1:2

55e minuut.
Thurman onderschept slim de pass. Thurman geeft een hoge lob. Retlewski is nu in balbezit. Retlewski geeft de bal voor. Kalavanský maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BORUTA - Jagiellonia Białystok 2:2

61e minuut.
De Benedetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzera rent richting de bal. Kuzera passt de bal zonder na te denken. De Benedetti is nu in balbezit. De Benedetti draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BORUTA - Jagiellonia Białystok 2:3

71e minuut.
Kuzera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzera passt de bal zonder na te denken. De Benedetti is nu in balbezit. De Benedetti draait met de bal, schiet en ... Lagaert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BORUTA - Jagiellonia Białystok 2:4

72e minuut.
Krepsa komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Malcolm passt de bal in één keer door. Krepsa is nu in balbezit. Krepsa geeft de bal voor. MacRitchie heeft problemen om de bal te vangen. MacRitchie haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
De Benedetti is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boligłowa. De Benedetti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krepsa met een snel genomen vrije trap. MacRitchie kopt de bal weg. De Benedetti bereikt de bal nog maar net als eerste. De Benedetti draait met de bal, schiet en ... Lagaert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Krepsa onderschept slim de pass. Krepsa met een sublieme pass. De Benedetti bereikt de bal nog maar net als eerste. De Benedetti schiet op doel. Lagaert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BORUTA - Jagiellonia Białystok 2:5

85e minuut.
Habilsoy geeft de bal voor. MacRitchie rent richting de bal. Melisz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Melisz krijgt een gele kaart. MacRitchie is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. MacRitchie neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
BORUTA - Jagiellonia Białystok 2:6

89e minuut.
De Benedetti geeft een lange en hoge pass. MacRitchie is nu in balbezit. Bujor is nu in balbezit. MacRitchie verovert de bal door een tackle van achteren. MacRitchie draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BORUTA - Jagiellonia Białystok 2:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BORUTA 62%, Jagiellonia Białystok 38%.
BORUTA - Jagiellonia Białystok 2:7