Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jagiellonia Białystok BORUTA
bor Tactiek 3
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
20 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.8 gemiddelde waardering 49.5
uitstekend Schieten solide
formidabel Passen goed
uitstekend Verdedigen solide


5e minuut.
Inworp. Grzywiński met de inworp. Thurman rent richting de bal. De Benedetti verovert de bal door een tackle van achteren. De Benedetti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. MacRitchie rent richting de bal. MacRitchie draait met de bal, schiet en ... Lagaert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagiellonia Białystok - BORUTA 1:0

10e minuut.
Escobar heeft problemen om de bal te vangen. Escobar speelt de bal door. Daar is Grzywiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzywiński geeft de bal voor. MacRitchie krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Olszański speelt de bal door. Retlewski heeft problemen om de bal te vangen. Retlewski passt de bal in één keer door. Kalavanský is nu in balbezit. Kalavanský schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Cudak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Krepsa met de inworp. MacRitchie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRitchie draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Krepsa is nu in balbezit. Cudak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krepsa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kuzera met een snel genomen vrije trap. De Benedetti krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Habilsoy geeft een lange en hoge pass. Daar is Stypuła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacRitchie rent richting de bal. MacRitchie schiet op doel. Lagaert werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! De Benedetti rent richting de bal. De Benedetti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagiellonia Białystok - BORUTA 2:0

35e minuut.
Malcolm komt het veld opgelopen. Genca komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Olszański passt de bal zonder na te denken. Retlewski rent richting de bal. Retlewski passt de bal in één keer door. Daar is Kalavanský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalavanský draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
MacRitchie bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cudak. MacRitchie raakt geblesseerd tijdens het duel. Genca met een snel genomen vrije trap. De Benedetti is nu in balbezit. Cudak rent richting de bal. De Benedetti onderschept slim de pass. De Benedetti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jagiellonia Białystok 45%, BORUTA 55%.
Jagiellonia Białystok - BORUTA 2:0

60e minuut.
De Benedetti rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stypuła. De Benedetti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gabrian komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Gabrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrian met een sublieme pass. De Benedetti rent richting de bal. De Benedetti draait met de bal, schiet en ... Lagaert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Kuzera kopt de bal weg. Stypuła rent richting de bal. De Benedetti begaat een overtreding. Stypuła raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Stypuła kan niet meer verder spelen. Bujor komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Gabrian passt de bal zonder na te denken. Kuzera speelt de bal door. De Benedetti is nu in balbezit. De Benedetti schiet op doel. Lagaert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagiellonia Białystok - BORUTA 3:0

69e minuut.
Genca passt de bal in één keer door. De Benedetti rent richting de bal. De Benedetti geeft de bal voor. MacRitchie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRitchie draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Żemojtel rent richting de bal. Kuzera is nu in balbezit. Kuzera geeft de bal voor. MacRitchie is nu in balbezit. MacRitchie haalt uit met een fantastische trap. Lagaert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Genca geeft een hoge lob. Bujor bereikt de bal nog maar net als eerste. De Benedetti onderschept slim de pass. De Benedetti draait met de bal, schiet en ... Lagaert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagiellonia Białystok - BORUTA 4:0

82e minuut.
Kuzera met een sublieme pass. Gabrian rent richting de bal. Gabrian passt de bal met de wreef. De Benedetti is nu in balbezit. De Benedetti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Olszański kopt de bal weg. Escobar met een sublieme pass. Gabrian geeft een lange en hoge pass. De Benedetti bereikt de bal nog maar net als eerste. De Benedetti haalt uit met een fantastische trap. Lagaert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Kuzera geeft een hoge lob. Daar is Bujor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Benedetti rent richting de bal. De Benedetti haalt uit met een fantastische trap. Lagaert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagiellonia Białystok - BORUTA 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jagiellonia Białystok 28%, BORUTA 72%.
Jagiellonia Białystok - BORUTA 5:0