Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kolejorz parszywa >11
atak Tactiek (5)(2)(3)
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
48.4 gemiddelde waardering 48.3
goed Schieten goed
goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


39e minuut.
Jelenković geeft een lange en hoge pass. Hermelín rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bandi. Bandi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolejorz 49%, parszywa >11 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kolejorz - parszywa >11 0:0

59e minuut.
Velescu met de inworp. Raniszewski geeft de bal voor. Klungelig pakt Hermelín de bal. Joosten bereikt de bal nog maar net als eerste. Joosten haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Mijal kopt de bal weg. Tanzaniano is nu in balbezit. Przyjaciel begaat een overtreding. Tanzaniano raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Tanzaniano kan niet meer verder spelen. Ulema komt het veld opgelopen. Ulema wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolejorz - parszywa >11 0:1

70e minuut.
Topić bereikt de bal nog maar net als eerste. Topić geeft de bal voor. Larios rent richting de bal. Mijal verovert de bal door een tackle van achteren. Mijal geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Szakácsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Răileanu onderschept slim de pass. Raniszewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Raniszewski krijgt een gele kaart. Răileanu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Răileanu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Tigre bereikt de bal nog maar net als eerste. Tigre geeft een hoge lob. Inworp. Bandi met een snelle inworp. Raniszewski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Velescu geeft een lange en hoge pass. Hermelín kopt de bal weg. Bandi met een sublieme pass. Joosten rent richting de bal. Joosten schiet op doel. Boca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

90e minuut.
Raniszewski kopt de bal weg. Bandi rent richting de bal. Marty is nu in balbezit. Joosten is nu in balbezit. Joosten draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolejorz 48%, parszywa >11 52%.
Kolejorz - parszywa >11 0:1