Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Smugi iskra turyn
of 1 Tactiek new
46% Balbezit 54%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
48.2 gemiddelde waardering 46.8
zeer goed Schieten solide
solide Passen goed
redelijk Verdedigen redelijk


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roev met een snelle inworp. Brajlović rent richting de bal. Brajlović geeft een lange en hoge pass. Abazev springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Piekarek verovert de bal door een tackle van achteren. Piekarek speelt de bal door. Kaštánek is nu in balbezit. Abazev rent richting de bal. Abazev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Brajlović passt de bal zonder na te denken. Piekarek is nu in balbezit. Piekarek geeft een hoge lob. Roev bereikt de bal nog maar net als eerste. Roev schiet op doel. Sienkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Belie geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andonyan met een snelle inworp. Jachacz geeft een hoge lob. Kulewicz springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Andonyan rent richting de bal. Andonyan met een sublieme pass. Krzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Klungelig pakt Andonyan de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kaštánek. Andonyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Madosh zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Deteşan heeft problemen om de bal te vangen. Krzyk rent richting de bal. Krzyk haalt uit met een fantastische trap. Fejzić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Piekarek met een sublieme pass. Brajlović rent richting de bal. Brajlović met een sublieme pass. Roev is nu in balbezit. Roev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smugi 53%, iskra turyn 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Smugi - iskra turyn 0:0

57e minuut.
Payer rent richting de bal. Kulewicz begaat een overtreding. Payer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Payer zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Roev is nu in balbezit. Roev draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Abazev speelt de bal door. Piekarek rent richting de bal. Piekarek passt de bal met de wreef. Roev bereikt de bal nog maar net als eerste. Roev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Krzyk is nu in balbezit. Kulewicz is nu in balbezit. Krzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyk schiet op doel. Fejzić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smugi - iskra turyn 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smugi 43%, iskra turyn 57%.
Smugi - iskra turyn 1:0