Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
iskra turyn Smugi
new Tactiek of 1
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
16 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
49.6 gemiddelde waardering 48.1
very good Schieten very good
good Passen solid
good Verdedigen adequate


5e minuut.
Jachacz onderschept slim de pass. Jachacz passt de bal zonder na te denken. Andonyan speelt de bal door. Kulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Andonyan passt de bal in één keer door. Kulewicz rent richting de bal. Kulewicz passt de bal met de wreef. Ikonowicz is nu in balbezit. Ikonowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Wartalski met de inworp. Kaštánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaštánek speelt de bal door. Klungelig pakt Roev de bal. Roev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Wartalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wartalski passt de bal met de wreef. Abazev rent richting de bal. Abazev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
iskra turyn - Smugi 1:0

20e minuut.
Kaźmierczyk is nu in balbezit. Kaźmierczyk heeft problemen om de bal te vangen. Brenninkmeijer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kaźmierczyk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jachacz met een snel genomen vrije trap. De bal vliegt tegen de lat. Fejzić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Krzyk springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Roev passt de bal met de wreef. Brajlović bereikt de bal nog maar net als eerste. Brajlović speelt de bal door. Roev is nu in balbezit. Roev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Kaźmierczyk geeft de bal voor. Fejzić met een sublieme pass. Roev kopt de bal weg. Daar is Abazev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abazev draait met de bal, schiet en ... Sienkiewicz bokst de bal weg.

30e minuut.
Jachacz kopt de bal weg. Krzyk heeft problemen om de bal te vangen. Belie rent richting de bal. Krzyk verovert de bal door een tackle van achteren. Krzyk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Wartalski speelt de bal door. Brajlović speelt de bal door. Belie geeft een hoge lob. Roev rent richting de bal. Roev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Wartalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wartalski probeert naar een medespeler te passen. Roev is nu in balbezit. Roev draait met de bal, schiet en ... Sienkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Brajlović met een sublieme pass. Kaštánek rent richting de bal. Kaštánek passt de bal met de wreef. Roev rent richting de bal. Roev haalt uit met een fantastische trap. Sienkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: iskra turyn 59%, Smugi 41%.
iskra turyn - Smugi 1:0

47e minuut.
Daar is Ikonowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewicz is nu in balbezit. Ikonowicz is nu in balbezit. Ikonowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Jachacz probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Payer met de inworp. Kulewicz rent richting de bal. Kulewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Brajlović met een sublieme pass. Wartalski probeert naar een medespeler te passen. Abazev is nu in balbezit. Abazev haalt uit met een fantastische trap. Sienkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Deteşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachacz onderschept slim de pass. Jachacz passt de bal in één keer door. Krzyk rent richting de bal. Krzyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Roev probeert naar een medespeler te passen. Bogacz is nu in balbezit. Abazev onderschept slim de pass. Abazev draait met de bal, schiet en ... Sienkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
iskra turyn - Smugi 2:0

75e minuut.
Brajlović met een sublieme pass. Roev rent richting de bal. Tyfos rent richting de bal. Roev rent richting de bal. Roev haalt uit met een fantastische trap. Sienkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Kaštánek met een sublieme pass. Kaźmierczyk rent richting de bal. Brajlović begaat een overtreding. Brajlović krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Kaštánek probeert naar een medespeler te passen. Brajlović rent richting de bal. Brajlović met een sublieme pass. Roev is nu in balbezit. Roev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Roev passt de bal in één keer door. Brajlović bereikt de bal nog maar net als eerste. Brajlović probeert naar een medespeler te passen. Roev is nu in balbezit. Roev draait met de bal, schiet en ... Sienkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: iskra turyn 60%, Smugi 40%.
iskra turyn - Smugi 2:0