Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Mazur 1946 Ełk FC Arsenal Sosnowiec
MAZUR Tactiek Christy
42% Balbezit 58%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 49.3
solid Schieten very good
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen excellent


2e minuut.
Centurioni passt de bal zonder na te denken. Riveros is nu in balbezit. Riveros geeft de bal voor. Briceño Iragorry is nu in balbezit. Briceño Iragorry draait met de bal, schiet en ... Tarasov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Papavasiliou. Suárez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ulduz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Šoć springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Yakut geeft een hoge lob. Bordakiewicz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Riveros. Riveros krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Isakovich speelt de bal door. Ulduz met een sublieme pass. Šoć speelt de bal door. Roşoga is nu in balbezit. Roşoga haalt uit met een fantastische trap. Grohlich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Riveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Riveros geeft een lange en hoge pass. Briceño Iragorry kopt de bal weg. Chamagua Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamagua Estrada geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Suárez probeert de bal aan de voet te houden. Sirotin geeft een lange en hoge pass. Ulduz met een sublieme pass. Šoć bereikt de bal nog maar net als eerste. Šoć haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Cagnolo geeft een lange en hoge pass. Gambella kopt de bal weg. Klungelig pakt Riveros de bal. Riveros draait met de bal, schiet en ... Tarasov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cagnolo met een snelle inworp. Centurioni met een sublieme pass. Chamagua Estrada rent richting de bal. Chamagua Estrada geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Mazur 1946 Ełk 52%, FC Arsenal Sosnowiec 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Mazur 1946 Ełk - FC Arsenal Sosnowiec 0:0

46e minuut.
Aetopoulos komt het veld opgelopen. Pipablaquigrafo komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Pipablaquigrafo passt de bal zonder na te denken. Briceño Iragorry rent richting de bal. Briceño Iragorry met een sublieme pass. Pipablaquigrafo rent richting de bal. Pipablaquigrafo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mazur 1946 Ełk - FC Arsenal Sosnowiec 0:1

56e minuut.
Centurioni passt de bal met de wreef. Pipablaquigrafo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipablaquigrafo passt de bal zonder na te denken. Aetopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Aetopoulos schiet op doel. Tarasov bokst de bal weg.

59e minuut.
Briceño Iragorry verovert de bal door een tackle van achteren. Pipablaquigrafo heeft problemen om de bal te vangen. Briceño Iragorry bereikt de bal nog maar net als eerste. Briceño Iragorry haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mazur 1946 Ełk - FC Arsenal Sosnowiec 0:2

68e minuut.
Šoć rent richting de bal. Papavasiliou onderschept slim de pass. Papavasiliou geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chamagua Estrada de bal. Chamagua Estrada geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Tarasov probeert wanhopig de bal te grijpen. Briceño Iragorry rent richting de bal. Briceño Iragorry schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Riveros kopt de bal weg. Cepurneac is nu in balbezit. Pipablaquigrafo speelt de bal door. Klungelig pakt Briceño Iragorry de bal. Briceño Iragorry schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Pipablaquigrafo met een sublieme pass. Aetopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Aetopoulos passt de bal in één keer door. Daar is Briceño Iragorry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Briceño Iragorry haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Pipablaquigrafo is nu in balbezit. Pipablaquigrafo met een sublieme pass. Briceño Iragorry is nu in balbezit. Briceño Iragorry haalt uit met een fantastische trap. Tarasov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mazur 1946 Ełk - FC Arsenal Sosnowiec 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Mazur 1946 Ełk 65%, FC Arsenal Sosnowiec 35%.
KS Mazur 1946 Ełk - FC Arsenal Sosnowiec 0:3