Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Arsenal Sosnowiec KS Mazur 1946 Ełk
Attack Tactiek MAZUR
58% Balbezit 42%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
50.6 gemiddelde waardering 44.5
solide Schieten solide
redelijk Passen redelijk
zeer goed Verdedigen redelijk


4e minuut.
Bîtă kopt de bal weg. Fernández Pujante rent richting de bal. Fernández Pujante passt de bal met de wreef. Bordakiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Riveros geeft een lange en hoge pass. Tarasov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gambella is nu in balbezit. Gambella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - KS Mazur 1946 Ełk 1:0

7e minuut.
Isakovich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ulduz met een sublieme pass. Sirotin speelt de bal door. Roşoga rent richting de bal. Roşoga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Arsenal Sosnowiec - KS Mazur 1946 Ełk 1:1

33e minuut.
Riveros rent richting de bal. Riveros speelt de bal door. Mieśko rent richting de bal. Mieśko draait met de bal, schiet en ... Tarasov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Sirotin geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Bîtă de bal onder controle te krijgen. Suárez met een sublieme pass. Roşoga rent richting de bal. Roşoga draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - KS Mazur 1946 Ełk 1:2

42e minuut.
Ourdouillie probeert naar een medespeler te passen. Suárez rent richting de bal. Suárez passt de bal zonder na te denken. Šoć rent richting de bal. Šoć haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Fernández Pujante passt de bal zonder na te denken. Centurioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Centurioni passt de bal in één keer door. Gambella is nu in balbezit. Gambella schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Arsenal Sosnowiec - KS Mazur 1946 Ełk 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal Sosnowiec 46%, KS Mazur 1946 Ełk 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Arsenal Sosnowiec - KS Mazur 1946 Ełk 2:2

46e minuut.
Keramidas komt het veld opgelopen. Aetopoulos komt het veld opgelopen. Pipablaquigrafo komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Yakut is nu in balbezit. Yakut geeft de bal voor. Aetopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Aetopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Aetopoulos draait met de bal, schiet en ... Tarasov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Hâmpu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Centurioni met de inworp. Pipablaquigrafo is nu in balbezit. Pipablaquigrafo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Sirotin kopt de bal weg. Roşoga rent richting de bal. Yakut tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yakut krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Petroni geeft een hoge lob. Isakovich kopt de bal weg. Chamagua Estrada probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal Sosnowiec 39%, KS Mazur 1946 Ełk 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Arsenal Sosnowiec - KS Mazur 1946 Ełk 2:2