Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kolejorz BORUTA
atak Tactiek 3
56% Balbezit 44%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
49.3 gemiddelde waardering 52.7
good Schieten solid
good Passen solid
very good Verdedigen solid


4e minuut.
Marty is nu in balbezit. Marty geeft een lange en hoge pass. Joosten rent richting de bal. Joosten draait met de bal, schiet en ... Lagaert probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Kalavanský is nu in balbezit. Kalavanský passt de bal met de wreef. Talenciak geeft de bal voor. Kalavanský maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolejorz - BORUTA 0:1

12e minuut.
Joosten probeert naar een medespeler te passen. Zhicheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kalavanský zijn tegenspeler op de grond. Kalavanský krijgt een gele kaart. Zhicheng is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Przyjaciel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zhicheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhicheng haalt uit met een fantastische trap. Lagaert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marty bereikt de bal nog maar net als eerste. Marty draait met de bal, schiet en ... Lagaert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kolejorz - BORUTA 1:1

23e minuut.
Thurman geeft de bal voor. Retlewski kan de bal niet met de borst controleren. Filozof tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Filozof krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Potocki passt de bal in één keer door. Buitenspel voor Talenciak. Goede buitenspelval van de verdediging. Larios neemt vlug de vrije trap. Zhicheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhicheng schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Olszański geeft een hoge lob. Talenciak heeft problemen om de bal te vangen. Talenciak geeft een lange en hoge pass. Kalavanský maakt een snoekduik en kopt de bal. Bucurică probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolejorz - BORUTA 1:2

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bandi met de inworp. Thurman bereikt de bal nog maar net als eerste. Joosten verovert de bal door een tackle van achteren. Joosten geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Larios probeert de bal met de borst te controleren. Talenciak rent richting de bal. Talenciak passt de bal in één keer door. Kalavanský bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalavanský schiet op doel. Bucurică bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolejorz 46%, BORUTA 54%.
Kolejorz - BORUTA 1:2

75e minuut.
Larios met de inworp. Marty rent richting de bal. Velescu rent richting de bal. Velescu geeft de bal voor. Joosten springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Velescu is nu in balbezit. Velescu passt de bal in één keer door. Larios geeft een hoge lob. Zhicheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhicheng draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cudak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhicheng verovert de bal door een tackle van achteren. Zhicheng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kolejorz - BORUTA 2:2

89e minuut.
Marty speelt de bal door. Bandi is nu in balbezit. Bandi passt de bal in één keer door. Joosten is nu in balbezit. Joosten schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolejorz 37%, BORUTA 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kolejorz - BORUTA 2:2