Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jagiellonia Białystok parszywa >11
parszywa11 Tactiek (5)(2)(3)
51% Balbezit 49%
32% Spel op eigen helft 68%
17 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 8
59.6 gemiddelde waardering 49.2
very good Schieten good
very good Passen good
excellent Verdedigen solid


13e minuut.
Escobar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Emery rent richting de bal. Grzywiński verovert de bal door een tackle van achteren. Grzywiński geeft een lange en hoge pass. De Benedetti springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Gabrian met een sublieme pass. Grzywiński is nu in balbezit. Grzywiński passt de bal zonder na te denken. De Benedetti bereikt de bal nog maar net als eerste. De Benedetti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Boca speelt de bal door. Udrescu kopt de bal weg. Daar is Fontora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Benedetti rent richting de bal. De Benedetti haalt uit met een fantastische trap. Boca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagiellonia Białystok - parszywa >11 1:0

24e minuut.
Habilsoy probeert naar een medespeler te passen. Krepsa rent richting de bal. Krepsa geeft een hoge lob. De Benedetti maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagiellonia Białystok - parszywa >11 2:0

24e minuut.
Malcolm komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Krepsa heeft problemen om de bal te vangen. Habilsoy probeert naar een medespeler te passen. De Benedetti bereikt de bal nog maar net als eerste. De Benedetti haalt uit met een fantastische trap. Boca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagiellonia Białystok - parszywa >11 3:0

29e minuut.
Daar is Tanzaniano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Benedetti onderschept slim de pass. De Benedetti speelt de bal door. Malcolm is nu in balbezit. Malcolm schiet op doel. Boca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Habilsoy onderschept slim de pass. Habilsoy met een sublieme pass. Malcolm bereikt de bal nog maar net als eerste. Malcolm geeft de bal voor. De Benedetti rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Emery geeft de bal voor. Kayumov kopt de bal weg. Ianculescu rent richting de bal. Gabrian verovert de bal door een tackle van achteren. Gabrian geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Habilsoy probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Malcolm de bal. Malcolm geeft de bal voor. De Benedetti kan de bal niet met de borst controleren. De Benedetti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jagiellonia Białystok 22%, parszywa >11 78%.
Jagiellonia Białystok - parszywa >11 3:0

46e minuut.
Kuzera komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Tigre verovert de bal door een tackle van achteren. Kuzera is nu in balbezit. Kuzera speelt de bal door. De Benedetti is nu in balbezit. De Benedetti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Topić geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Escobar de bal onder controle te krijgen. Mijal is nu in balbezit. Mijal schiet op doel. Godfrey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagiellonia Białystok - parszywa >11 3:1

51e minuut.
Kuzera heeft problemen om de bal te vangen. Kuzera passt de bal in één keer door. Gabrian probeert naar een medespeler te passen. De Benedetti rent richting de bal. De Benedetti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jagiellonia Białystok - parszywa >11 4:1

53e minuut.
Breahna geeft de bal voor. Emery bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar verovert de bal door een tackle van achteren. Kuzera rent richting de bal. Kuzera geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Escobar verovert de bal door een tackle van achteren. Escobar geeft een lange en hoge pass. De Benedetti bereikt de bal nog maar net als eerste. De Benedetti schiet op doel. Boca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagiellonia Białystok - parszywa >11 5:1

63e minuut.
Baten geeft een hoge lob. Inworp. Emery met de inworp. Tanzaniano bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanzaniano geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Mijal draait met de bal, schiet en ... Godfrey met een sublieme pass. Escobar kan de bal niet met de borst controleren. Tanzaniano is nu in balbezit. Tanzaniano haalt uit met een fantastische trap. Godfrey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Genca komt het veld opgelopen.

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Tanzaniano stond buitenspel. Escobar maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Genca is nu in balbezit. Genca geeft de bal voor. De Benedetti maakt een snoekduik en kopt de bal. Boca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Escobar passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Breahna de bal. Mijal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mijal krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jagiellonia Białystok 42%, parszywa >11 58%.
Jagiellonia Białystok - parszywa >11 5:1