Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Arsenal Sosnowiec Smugi
Christy Tactiek of 1
58% Balbezit 42%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
49.1 gemiddelde waardering 47.6
good Schieten excellent
average Passen solid
outstanding Verdedigen adequate


3e minuut.
Bogacz is nu in balbezit. Gambella begaat een overtreding. Bogacz raakt geblesseerd tijdens het duel. Čipsts zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Krzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonyan is nu in balbezit. Andonyan draait met de bal, schiet en ... Grohlich werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Kolumbić met een sublieme pass. Vânătoru rent richting de bal. Vânătoru geeft een lange en hoge pass. Gambella is nu in balbezit. Gambella haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Pipablaquigrafo geeft een hoge lob. Bogacz rent richting de bal. Bogacz probeert naar een medespeler te passen. Gambella bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambella schiet op doel. Sienkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Bogacz speelt de bal door. Daar is Andonyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andonyan passt de bal zonder na te denken. Krzyk rent richting de bal. Krzyk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - Smugi 0:1

28e minuut.
Petroni onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Andonyan zal de hoekschop nemen. Stelzer krijgt zijn hoofd ertegen. Grohlich probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - Smugi 0:2

28e minuut.
Krzyk rent richting de bal. Krzyk passt de bal in één keer door. Daar is Andonyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andonyan geeft een hoge lob. Stelzer springt en kopt de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal Sosnowiec 54%, Smugi 46%.
FC Arsenal Sosnowiec - Smugi 0:2

46e minuut.
Papavasiliou komt het veld opgelopen. Bîtă komt het veld opgelopen. Yakut komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Bogacz geeft een hoge lob. Andonyan is nu in balbezit. Andonyan passt de bal zonder na te denken. Kulewicz is nu in balbezit. Kulewicz schiet op doel. Grohlich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Krzyk rent richting de bal. Krzyk haalt uit met een fantastische trap. Grohlich werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Murcia Guzmán met de inworp. Klungelig pakt Jachacz de bal. Vânătoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachacz onderschept slim de pass. Jachacz geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Petroni verovert de bal door een tackle van achteren. Vânătoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vânătoru probeert naar een medespeler te passen. Bîtă is nu in balbezit. Bîtă schiet op doel. Sienkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Vânătoru verovert de bal door een tackle van achteren. Vânătoru speelt de bal door. Klungelig pakt Bîtă de bal. Bîtă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal Sosnowiec 41%, Smugi 59%.
FC Arsenal Sosnowiec - Smugi 0:2