Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
iskra turyn Jagiellonia Białystok
new Tactiek ppppp2
47% Balbezit 53%
73% Spel op eigen helft 27%
3 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
47.6 gemiddelde waardering 56.9
goed Schieten formidabel
goed Passen uitstekend
solide Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Malcolm geeft een lange en hoge pass. Brenninkmeijer kopt de bal weg. Krepsa probeert naar een medespeler te passen. Habilsoy is nu in balbezit. Habilsoy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Daar is Payer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Habilsoy met een sublieme pass. Genca rent richting de bal. Genca geeft de bal voor. De Benedetti krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Malcolm bereikt de bal nog maar net als eerste. Malcolm geeft de bal voor. Lienka heeft problemen om de bal te vangen. De Benedetti bereikt de bal nog maar net als eerste. De Benedetti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Krepsa is nu in balbezit. Krepsa passt de bal zonder na te denken. Grzywiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywiński geeft een hoge lob. De Benedetti krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Krepsa rent richting de bal. Krepsa met een sublieme pass. Grzywiński met een sublieme pass. De Benedetti bereikt de bal nog maar net als eerste. De Benedetti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Deteşan heeft problemen om de bal te vangen. MacRitchie rent richting de bal. De Benedetti rent richting de bal. De Benedetti schiet op doel. Fejzić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Baten bereikt de bal nog maar net als eerste. Baten geeft een hoge lob. Klungelig pakt Brenninkmeijer de bal. De Benedetti onderschept slim de pass. De Benedetti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Brenninkmeijer rent richting de bal. Brenninkmeijer geeft een hoge lob. Brajlović is nu in balbezit. Malcolm verovert de bal door een tackle van achteren. Malcolm geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Krepsa probeert naar een medespeler te passen. Grzywiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywiński passt de bal met de wreef. De Benedetti bereikt de bal nog maar net als eerste. De Benedetti draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gabrian komt het veld opgelopen. Kuzera komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Grzywiński met een sublieme pass. Kuzera speelt de bal door. MacRitchie rent richting de bal. De Benedetti rent richting de bal. De Benedetti draait met de bal, schiet en ... Fejzić bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Grzywiński neemt de hoekschop. Malcolm geeft een lange en hoge pass. De Benedetti krijgt zijn hoofd ertegen. Fejzić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
iskra turyn - Jagiellonia Białystok 0:1

34e minuut.
Kuzera passt de bal in één keer door. Grzywiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywiński geeft de bal voor. De Benedetti krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
iskra turyn - Jagiellonia Białystok 0:2

37e minuut.
Brajlović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piekarek rent richting de bal. Met opzet legt Krepsa zijn tegenspeler op de grond. Krepsa krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Brajlović met een snelle inworp. Kayumov speelt de bal door. Grzywiński met een sublieme pass. De Benedetti rent richting de bal. De Benedetti draait met de bal, schiet en ... Fejzić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Deteşan rent richting de bal. Deteşan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gabrian met de inworp. Kuzera geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: iskra turyn 80%, Jagiellonia Białystok 20%.
iskra turyn - Jagiellonia Białystok 0:2

49e minuut.
Grzywiński rent richting de bal. Grzywiński passt de bal in één keer door. De Benedetti bereikt de bal nog maar net als eerste. De Benedetti schiet op doel. Fejzić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
iskra turyn - Jagiellonia Białystok 0:3

52e minuut.
Abazev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kolarov komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Udrescu geeft een hoge lob. Inworp. Brajlović met een snelle inworp. Roev is nu in balbezit. Roev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Escobar komt het veld opgelopen. Malcolm met een snelle inworp. Grzywiński geeft een hoge lob. MacRitchie krijgt zijn hoofd ertegen. Fejzić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt De Benedetti de bal. De Benedetti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
iskra turyn - Jagiellonia Białystok 0:4

60e minuut.
Payer speelt de bal door. Wartalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar onderschept slim de pass. Escobar geeft een lange en hoge pass. MacRitchie springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fejzić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Brenninkmeijer geeft een lange en hoge pass. Brajlović rent richting de bal. Malcolm begaat een overtreding. Malcolm krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Kuzera probeert de bal aan de voet te houden. Grzywiński rent richting de bal. Grzywiński geeft een hoge lob. MacRitchie maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
iskra turyn - Jagiellonia Białystok 0:5

76e minuut.
Udrescu verovert de bal door een tackle van achteren. Udrescu geeft de bal voor. MacRitchie is nu in balbezit. De Benedetti is nu in balbezit. De Benedetti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Grzywiński speelt de bal door. MacRitchie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lienka rent richting de bal. MacRitchie onderschept slim de pass. MacRitchie draait met de bal, schiet en ... Fejzić bokst de bal weg. De Benedetti rent richting de bal. De Benedetti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
iskra turyn - Jagiellonia Białystok 0:6

86e minuut.
Krepsa passt de bal zonder na te denken. Grzywiński is nu in balbezit. Grzywiński speelt de bal door. De Benedetti rent richting de bal. De Benedetti haalt uit met een fantastische trap. Fejzić bokst de bal weg.

87e minuut.
Klungelig pakt Kayumov de bal. Roev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kayumov. Roev moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Roev kan niet meer verder spelen. Talenciak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: iskra turyn 67%, Jagiellonia Białystok 33%.
iskra turyn - Jagiellonia Białystok 0:6