Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jagiellonia Białystok iskra turyn
ppppp2 Tactiek new
54% Balbezit 46%
27% Spel op eigen helft 73%
24 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
62.2 gemiddelde waardering 51
formidabel Schieten solide
formidabel Passen solide
formidabel Verdedigen goed


4e minuut.
Fejzić probeert naar een medespeler te passen. Habilsoy speelt de bal door. Krepsa rent richting de bal. Krepsa geeft een lange en hoge pass. De Benedetti krijgt zijn hoofd ertegen. Fejzić bokst de bal weg.

5e minuut.
Brajlović controleert de bal met de borst. Escobar met een sublieme pass. Daar is Krepsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krepsa geeft de bal voor. De Benedetti springt en kopt de bal. Fejzić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Habilsoy onderschept slim de pass. Habilsoy geeft de bal voor. De Benedetti rent richting de bal. De Benedetti draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Belie kopt de bal weg. Klungelig pakt Piekarek de bal. Kuzera bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRitchie is nu in balbezit. MacRitchie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Escobar met een sublieme pass. Kuzera rent richting de bal. Kuzera geeft de bal voor. MacRitchie rent richting de bal. MacRitchie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Daar is Piekarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzywiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywiński passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Krepsa de bal. Krepsa geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Inworp. Malcolm komt het veld opgelopen. Genca komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Brenninkmeijer kan de bal niet met de borst controleren. Genca rent richting de bal. Genca passt de bal in één keer door. Daar is De Benedetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Benedetti haalt uit met een fantastische trap. Fejzić bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagiellonia Białystok - iskra turyn 1:0

43e minuut.
Genca heeft problemen om de bal te vangen. Genca speelt de bal door. Escobar speelt de bal door. De Benedetti rent richting de bal. De Benedetti draait met de bal, schiet en ... Fejzić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Deteşan bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRitchie verovert de bal door een tackle van achteren. MacRitchie draait met de bal, schiet en ... Fejzić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Brenninkmeijer kopt de bal weg. Malcolm speelt de bal door. Genca bereikt de bal nog maar net als eerste. Genca geeft de bal voor. MacRitchie springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jagiellonia Białystok 26%, iskra turyn 74%.
Jagiellonia Białystok - iskra turyn 1:0

50e minuut.
Wartalski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Baten de bal. Roev is nu in balbezit. Roev schiet op doel. Tyczkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Udrescu is nu in balbezit. Udrescu geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Piekarek de bal onder controle te krijgen. Abazev rent richting de bal. Abazev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Habilsoy speelt de bal door. Piekarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekarek passt de bal in één keer door. Baten is nu in balbezit. Baten geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De Benedetti rent richting de bal. De Benedetti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jagiellonia Białystok - iskra turyn 2:0

55e minuut.
Malcolm is nu in balbezit. Malcolm geeft een lange en hoge pass. Daar is De Benedetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Benedetti haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gabrian komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Escobar is nu in balbezit. Escobar passt de bal met de wreef. Genca speelt de bal door. De Benedetti bereikt de bal nog maar net als eerste. De Benedetti haalt uit met een fantastische trap. Fejzić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Escobar probeert naar een medespeler te passen. Genca is nu in balbezit. Genca passt de bal met de wreef. De Benedetti bereikt de bal nog maar net als eerste. De Benedetti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Roev bereikt de bal nog maar net als eerste. Roev passt de bal zonder na te denken. Abazev rent richting de bal. Abazev draait met de bal, schiet en ... Tyczkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagiellonia Białystok - iskra turyn 2:1

70e minuut.
Baten is nu in balbezit. Baten geeft de bal voor. Genca rent richting de bal. Genca passt de bal zonder na te denken. Kuzera geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Kuzera speelt de bal door. Genca is nu in balbezit. Genca passt de bal zonder na te denken. De Benedetti is nu in balbezit. De Benedetti schiet op doel. Fejzić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Escobar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Genca rent richting de bal. Genca passt de bal met de wreef. Gabrian geeft de bal voor. MacRitchie maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Habilsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Habilsoy met een sublieme pass. Genca speelt de bal door. De Benedetti is nu in balbezit. De Benedetti draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Fejzić bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Baten bereikt de bal nog maar net als eerste. Baten passt de bal met de wreef. Gabrian rent richting de bal. Gabrian met een sublieme pass. Kuzera met een sublieme pass. Fejzić bokst de bal weg. De Benedetti bereikt de bal nog maar net als eerste. De Benedetti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagiellonia Białystok - iskra turyn 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jagiellonia Białystok 27%, iskra turyn 73%.
Jagiellonia Białystok - iskra turyn 3:1