Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kolejorz FC Arsenal Sosnowiec
atak Tactiek Attack
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
48.8 gemiddelde waardering 52.5
good Schieten solid
good Passen good
very good Verdedigen formidable


4e minuut.
Marty heeft problemen om de bal te vangen. Marty probeert naar een medespeler te passen. Zhicheng is nu in balbezit. Zhicheng haalt uit met een fantastische trap. Arcanjo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolejorz - FC Arsenal Sosnowiec 1:0

9e minuut.
Gambella bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Przyjaciel. Gambella raakt geblesseerd tijdens het duel. Chamagua Estrada zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gambella heeft problemen om de bal te vangen. Gambella geeft een lange en hoge pass. Bucurică kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Aetopoulos probeert de bal met de borst te controleren. Bucurică verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szakácsi controleert de bal met de borst. Aetopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Aetopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kolejorz - FC Arsenal Sosnowiec 1:1

11e minuut.
Centurioni is nu in balbezit. Centurioni passt de bal in één keer door. Fernández Pujante probeert naar een medespeler te passen. Gambella bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambella haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolejorz - FC Arsenal Sosnowiec 1:2

15e minuut.
Arcanjo trapt de bal weg. Raniszewski kopt de bal weg. Joosten rent richting de bal. Joosten draait met de bal, schiet en ... Arcanjo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kolejorz - FC Arsenal Sosnowiec 2:2

20e minuut.
Larios geeft een hoge lob. Velescu is nu in balbezit. Velescu speelt de bal door. Zhicheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhicheng haalt uit met een fantastische trap. Arcanjo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolejorz 48%, FC Arsenal Sosnowiec 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kolejorz - FC Arsenal Sosnowiec 2:2

60e minuut.
Cagnolo is nu in balbezit. Joosten verovert de bal door een tackle van achteren. Joosten passt de bal in één keer door. Zhicheng rent richting de bal. Zhicheng haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Marty rent richting de bal. Marty met een sublieme pass. Daar is Yakut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joosten rent richting de bal. Joosten haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Larios rent richting de bal. Aetopoulos onderschept slim de pass. Aetopoulos probeert naar een medespeler te passen. Riveros is nu in balbezit. Riveros geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Centurioni kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Marty is nu in balbezit. Marty passt de bal in één keer door. Joosten is nu in balbezit. Joosten schiet op doel. Arcanjo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolejorz - FC Arsenal Sosnowiec 3:2

85e minuut.
Marty speelt de bal door. Daar is Zhicheng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhicheng passt de bal met de wreef. Joosten is nu in balbezit. Joosten haalt uit met een fantastische trap. Arcanjo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolejorz - FC Arsenal Sosnowiec 4:2

86e minuut.
Larios passt de bal met de wreef. Zhicheng rent richting de bal. Cagnolo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cagnolo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolejorz 60%, FC Arsenal Sosnowiec 40%.
Kolejorz - FC Arsenal Sosnowiec 4:2