Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Smugi BORUTA
of 1 Tactiek 3
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 5
49.5 gemiddelde waardering 50.2
uitstekend Schieten goed
solide Passen solide
redelijk Verdedigen solide


9e minuut.
Olszański met een sublieme pass. Retlewski is nu in balbezit. Retlewski probeert naar een medespeler te passen. Bujor rent richting de bal. Bujor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Stypuła passt de bal in één keer door. Retlewski is nu in balbezit. Retlewski met een sublieme pass. Bujor heeft problemen om de bal te vangen. Bujor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Klungelig pakt Thurman de bal. Andonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonyan speelt de bal door. Klungelig pakt Krzyk de bal. Krzyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stelzer rent richting de bal. Lagaert probeert naar een medespeler te passen. Murcia Guzmán kopt de bal weg. Kulewicz is nu in balbezit. Kulewicz haalt uit met een fantastische trap. Lagaert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Krzyk rent richting de bal. Krzyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Smugi - BORUTA 1:0

36e minuut.
Olszański rent richting de bal. Olszański speelt de bal door. Retlewski rent richting de bal. Retlewski geeft een lange en hoge pass. Bujor maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Smugi - BORUTA 1:1

42e minuut.
Olszański probeert naar een medespeler te passen. Retlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Retlewski passt de bal in één keer door. Bujor heeft problemen om de bal te vangen. Bujor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Madosh passt de bal zonder na te denken. Kulewicz is nu in balbezit. Met opzet legt Potocki zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Potocki moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Potocki schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smugi 49%, BORUTA 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Smugi - BORUTA 1:1

59e minuut.
Andonyan is nu in balbezit. Andonyan geeft de bal voor. Stelzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelzer schiet op doel. Lagaert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smugi - BORUTA 2:1

60e minuut.
Bujor met een sublieme pass. Olszański heeft problemen om de bal te vangen. Krzyk is nu in balbezit. Krzyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Cudak heeft problemen om de bal te vangen. Murcia Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Murcia Guzmán passt de bal met de wreef. Kulewicz rent richting de bal. Kulewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Thurman verovert de bal door een tackle van achteren. Thurman geeft een hoge lob. Stelzer kopt de bal weg. Kulewicz heeft problemen om de bal te vangen. Kulewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Olszański verovert de bal door een tackle van achteren. Olszański passt de bal met de wreef. Talenciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Talenciak geeft een lange en hoge pass. Bujor krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Stypuła is nu in balbezit. Stypuła geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jachacz met de inworp. Andonyan geeft de bal voor. Lagaert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stelzer rent richting de bal. Stelzer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Smugi - BORUTA 3:1

82e minuut.
Kulewicz speelt de bal door. Daar is Murcia Guzmán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murcia Guzmán speelt de bal door. Kulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewicz schiet op doel. Lagaert bokst de bal weg. Paal!

85e minuut.
Murcia Guzmán geeft een hoge lob. Andonyan geeft een hoge lob. Stelzer maakt een snoekduik en kopt de bal. Melisz verovert de bal door een tackle van achteren. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smugi 30%, BORUTA 70%.
Smugi - BORUTA 3:1