Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Mazur 1946 Ełk parszywa >11
MAZUR Tactiek (5)(2)(3)
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.8 gemiddelde waardering 49.5
solid Schieten good
adequate Passen good
average Verdedigen good


14e minuut.
Hâmpu verovert de bal door een tackle van achteren. Hâmpu geeft een lange en hoge pass. Roşoga is nu in balbezit. Roşoga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mazur 1946 Ełk - parszywa >11 1:0

18e minuut.
Ianculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ianculescu passt de bal in één keer door. Tanzaniano bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanzaniano draait met de bal, schiet en ... Tarasov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Mazur 1946 Ełk - parszywa >11 1:1

24e minuut.
Tarasov met een sublieme pass. Suárez kopt de bal weg. Tigre probeert de bal aan de voet te houden. Šoć is nu in balbezit. Šoć draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Šoć heeft problemen om de bal te vangen. Tigre rent richting de bal. Roşoga onderschept slim de pass. Roşoga draait met de bal, schiet en ... Boca werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mazur 1946 Ełk - parszywa >11 2:1

31e minuut.
Tiberino kopt de bal weg. Ianculescu is nu in balbezit. Ianculescu probeert naar een medespeler te passen. Tanzaniano bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanzaniano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Tanzaniano bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanzaniano speelt de bal door. Jelenković bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal rent richting de bal. Mijal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Tanzaniano bereikt de bal nog maar net als eerste. Isakovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Isakovich passt de bal zonder na te denken. Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Ianculescu geeft een hoge lob. Mijal is nu in balbezit. Met opzet legt Hâmpu zijn tegenspeler op de grond. Mijal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Tanzaniano neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tarasov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Hâmpu geeft de bal voor. Ianculescu heeft problemen om de bal te vangen. Ianculescu probeert naar een medespeler te passen. Tanzaniano bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanzaniano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Mazur 1946 Ełk 55%, parszywa >11 45%.
KS Mazur 1946 Ełk - parszywa >11 2:1

52e minuut.
Jelenković passt de bal met de wreef. López Gutiérrez rent richting de bal. Mijal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mijal krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Isakovich geeft een hoge lob. Tiberino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Šoć is nu in balbezit. Šoć haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Tiberino kopt de bal weg. Ianculescu probeert naar een medespeler te passen. Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal haalt uit met een fantastische trap. Tarasov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Mazur 1946 Ełk - parszywa >11 2:2

75e minuut.
Isakovich met een sublieme pass. Suárez rent richting de bal. Suárez passt de bal in één keer door. Roşoga rent richting de bal. Roşoga draait met de bal, schiet en ... Boca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Mazur 1946 Ełk 56%, parszywa >11 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Mazur 1946 Ełk - parszywa >11 2:2