Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-13 20:47
  • Competitiewedstrijd: Liga V.116 [del]
  • Stadion: KAME HOUSE
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 21240
parszywa >11 KS Mazur 1946 Ełk
(5)(2)(3) Tactiek MAZUR
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.5 gemiddelde waardering 44.3
solide Schieten zeer goed
redelijk Passen redelijk
goed Verdedigen matig


5e minuut.
Suárez met een sublieme pass. Sirotin geeft een lange en hoge pass. Tiberino probeert de bal aan de voet te houden. Šoć bereikt de bal nog maar net als eerste. Šoć schiet op doel. Ingesson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Martinchev kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Muguerza de bal onder controle te krijgen. Suárez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Suárez krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Krasowsky geeft een hoge lob. Ulema is nu in balbezit. Ulema met een sublieme pass. Bechuano is nu in balbezit. Bechuano schiet op doel. Tarasov bokst de bal weg.

14e minuut.
Suárez kopt de bal weg. Muñoz is nu in balbezit. Roşoga onderschept slim de pass. Šoć rent richting de bal. Šoć draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Hâmpu verovert de bal door een tackle van achteren. Hâmpu geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Muñoz de bal onder controle te krijgen. Roşoga is nu in balbezit. Roşoga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
parszywa >11 - KS Mazur 1946 Ełk 0:1

30e minuut.
Yuzhi geeft een hoge lob. López Gutiérrez kopt de bal weg. Ourdouillie met een sublieme pass. Ulema bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulema draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Hâmpu verovert de bal door een tackle van achteren. Hâmpu geeft een lange en hoge pass. Šoć kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Muñoz de bal onder controle te krijgen. Roşoga bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Ulduz probeert naar een medespeler te passen. Suárez rent richting de bal. Suárez passt de bal met de wreef. Šoć is nu in balbezit. Šoć haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
parszywa >11 - KS Mazur 1946 Ełk 0:2

37e minuut.
Ulema met een sublieme pass. Martinchev heeft problemen om de bal te vangen. Martinchev met een sublieme pass. Tanzaniano is nu in balbezit. Tanzaniano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Hermelín geeft een hoge lob. Tanzaniano rent richting de bal. Ulema bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulema schiet op doel. Tarasov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
parszywa >11 - KS Mazur 1946 Ełk 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: parszywa >11 58%, KS Mazur 1946 Ełk 42%.
parszywa >11 - KS Mazur 1946 Ełk 1:2

48e minuut.
Bechuano met een sublieme pass. Ulema is nu in balbezit. Tanzaniano rent richting de bal. Tanzaniano schiet op doel. Tarasov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
parszywa >11 - KS Mazur 1946 Ełk 2:2

49e minuut.
Sirotin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirotin geeft de bal voor. Ulduz met een sublieme pass. Klungelig pakt Šoć de bal. Šoć schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
parszywa >11 - KS Mazur 1946 Ełk 2:3

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ulduz met de inworp. Isakovich speelt de bal door. Ulduz geeft de bal voor. Šoć krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
parszywa >11 - KS Mazur 1946 Ełk 2:4

58e minuut.
Martinchev rent richting de bal. Martinchev probeert naar een medespeler te passen. Ulema bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulema draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
parszywa >11 - KS Mazur 1946 Ełk 3:4

68e minuut.
Martinchev geeft de bal voor. Daar is Leśny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tanzaniano is nu in balbezit. Tanzaniano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
parszywa >11 - KS Mazur 1946 Ełk 4:4

76e minuut.
Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşoga bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşoga passt de bal met de wreef. Šoć is nu in balbezit. Šoć haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Muñoz geeft een lange en hoge pass. Isakovich kopt de bal weg. Hermelín probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ulduz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulduz geeft de bal voor. Ingesson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: parszywa >11 50%, KS Mazur 1946 Ełk 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
parszywa >11 - KS Mazur 1946 Ełk 4:4