Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jagiellonia Białystok FC Arsenal Sosnowiec
Mecz Tactiek Christy
48% Balbezit 52%
41% Spel op eigen helft 59%
28 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
58.8 gemiddelde waardering 48.1
formidabel Schieten goed
zeer goed Passen matig
zeer goed Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Gabrian speelt de bal door. Pipablaquigrafo rent richting de bal. Pipablaquigrafo speelt de bal door. Riveros heeft problemen om de bal te vangen. Riveros geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Genca onderschept slim de pass. Genca passt de bal zonder na te denken. Grzywiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Genca geeft een lange en hoge pass. Grzywiński is nu in balbezit. De Benedetti is nu in balbezit. De Benedetti haalt uit met een fantastische trap. Grohlich probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Grzywiński passt de bal met de wreef. De Benedetti is nu in balbezit. MacRitchie is nu in balbezit. MacRitchie schiet op doel. Grohlich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagiellonia Białystok - FC Arsenal Sosnowiec 1:0

17e minuut.
Chamagua Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamagua Estrada passt de bal zonder na te denken. Gambella is nu in balbezit. Gambella haalt uit met een fantastische trap. Kayumov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Baten heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
García Menéndez rent richting de bal. García Menéndez passt de bal zonder na te denken. Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamagua Estrada verovert de bal door een tackle van achteren. Chamagua Estrada geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Godfrey met een sublieme pass. Grzywiński kopt de bal weg. De Benedetti rent richting de bal. De Benedetti schiet op doel. Grohlich probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagiellonia Białystok - FC Arsenal Sosnowiec 2:0

24e minuut.
De Benedetti kopt de bal weg. Pipablaquigrafo rent richting de bal. MacRitchie onderschept slim de pass. MacRitchie schiet op doel. Grohlich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagiellonia Białystok - FC Arsenal Sosnowiec 3:0

25e minuut.
De Benedetti is nu in balbezit. Kolumbić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. De Benedetti raakt geblesseerd tijdens het duel. Malcolm zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. MacRitchie maakt een snoekduik en kopt de bal. Grohlich bokst de bal weg.

27e minuut.
Kolumbić onderschept slim de pass. Grzywiński probeert naar een medespeler te passen. MacRitchie rent richting de bal. MacRitchie draait met de bal, schiet en ... Grohlich probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagiellonia Białystok - FC Arsenal Sosnowiec 4:0

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Habilsoy komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Genca heeft problemen om de bal te vangen. Kolumbić rent richting de bal. Genca verovert de bal door een tackle van achteren. Genca speelt de bal door. MacRitchie rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Grzywiński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. MacRitchie krijgt zijn hoofd ertegen. Grohlich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagiellonia Białystok - FC Arsenal Sosnowiec 5:0

40e minuut.
De Benedetti is nu in balbezit. De Benedetti passt de bal met de wreef. MacRitchie is nu in balbezit. Grzywiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywiński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
De Benedetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywiński is nu in balbezit. De Benedetti rent richting de bal. Grzywiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jagiellonia Białystok 50%, FC Arsenal Sosnowiec 50%.
Jagiellonia Białystok - FC Arsenal Sosnowiec 5:0

46e minuut.
Bîtă komt het veld opgelopen. Yakut komt het veld opgelopen. Papavasiliou komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Malcolm onderschept slim de pass. Malcolm met een sublieme pass. De Benedetti is nu in balbezit. De Benedetti schiet op doel. Grohlich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagiellonia Białystok - FC Arsenal Sosnowiec 6:0

53e minuut.
Genca rent richting de bal. Genca geeft de bal voor. De Benedetti bereikt de bal nog maar net als eerste. De Benedetti draait met de bal, schiet en ... Grohlich probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagiellonia Białystok - FC Arsenal Sosnowiec 7:0

55e minuut.
Habilsoy probeert de bal met de borst te controleren. Malcolm probeert naar een medespeler te passen. MacRitchie rent richting de bal. MacRitchie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagiellonia Białystok - FC Arsenal Sosnowiec 8:0

58e minuut.
Malcolm bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vânătoru. Malcolm raakt geblesseerd tijdens het duel. Habilsoy zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De Benedetti maakt een snoekduik en kopt de bal. Grohlich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagiellonia Białystok - FC Arsenal Sosnowiec 9:0

61e minuut.
Grzywiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywiński passt de bal in één keer door. De Benedetti rent richting de bal. MacRitchie rent richting de bal. MacRitchie haalt uit met een fantastische trap. Grohlich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kuzera komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, MacRitchie zal de hoekschop nemen. De Benedetti rent richting de bal. De Benedetti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
MacRitchie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRitchie passt de bal zonder na te denken. De Benedetti rent richting de bal. De Benedetti schiet op doel. Grohlich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagiellonia Białystok - FC Arsenal Sosnowiec 10:0

68e minuut.
Kuzera probeert naar een medespeler te passen. Grzywiński bereikt de bal nog maar net als eerste. De Benedetti is nu in balbezit. Grzywiński is nu in balbezit. Grzywiński draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Genca onderschept slim de pass. Genca geeft een lange en hoge pass. De Benedetti is nu in balbezit. De Benedetti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jagiellonia Białystok - FC Arsenal Sosnowiec 11:0

72e minuut.
Daar is Grzywiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzywiński geeft de bal voor. Petroni kopt de bal weg. Kuzera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzera geeft een hoge lob. Grohlich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Kuzera probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt García Menéndez de bal. Kuzera geeft een hoge lob. De Benedetti krijgt zijn hoofd ertegen. Grohlich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagiellonia Białystok - FC Arsenal Sosnowiec 12:0

77e minuut.
MacRitchie verovert de bal door een tackle van achteren. MacRitchie passt de bal in één keer door. De Benedetti rent richting de bal. De Benedetti haalt uit met een fantastische trap. Grohlich probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Petroni geeft een lange en hoge pass. Bîtă rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Escobar. Escobar krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Riveros verovert de bal door een tackle van achteren. Genca bereikt de bal nog maar net als eerste. Genca met een sublieme pass. Grzywiński probeert naar een medespeler te passen. De Benedetti is nu in balbezit. De bal raakt de paal. De Benedetti rent richting de bal. De Benedetti schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Daar is MacRitchie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzywiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywiński geeft de bal voor. De Benedetti is nu in balbezit. De Benedetti schiet op doel. Grohlich bokst de bal weg.

86e minuut.
De Benedetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Petroni verovert de bal door een tackle van achteren. MacRitchie rent richting de bal. Grzywiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywiński schiet op doel. Grohlich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. MacRitchie is nu in balbezit. MacRitchie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jagiellonia Białystok - FC Arsenal Sosnowiec 13:0

87e minuut.
Kuzera rent richting de bal. Kuzera geeft een hoge lob. Yakut heeft problemen om de bal te vangen. De Benedetti onderschept slim de pass. De Benedetti haalt uit met een fantastische trap. Grohlich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Grzywiński met een sublieme pass. Yakut onderschept slim de pass. De Benedetti bereikt de bal nog maar net als eerste. De Benedetti schiet op doel. Grohlich werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jagiellonia Białystok 33%, FC Arsenal Sosnowiec 67%.
Jagiellonia Białystok - FC Arsenal Sosnowiec 13:0