Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Arsenal Sosnowiec Jagiellonia Białystok
Attack Tactiek Mecz
58% Balbezit 42%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
53.7 gemiddelde waardering 57.9
very good Schieten excellent
good Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


4e minuut.
Kuzera is nu in balbezit. Kuzera speelt de bal door. De Benedetti bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRitchie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRitchie schiet op doel. Arcanjo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
MacRitchie geeft de bal voor. Daar is Petroni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Benedetti is nu in balbezit. De Benedetti haalt uit met een fantastische trap. Arcanjo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - Jagiellonia Białystok 0:1

20e minuut.
Centurioni kopt de bal weg. Briceño Iragorry speelt de bal door. Centurioni geeft de bal voor. Gambella springt en kopt de bal. Godfrey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Arsenal Sosnowiec - Jagiellonia Białystok 1:1

22e minuut.
Grzywiński rent richting de bal. Grzywiński speelt de bal door. MacRitchie is nu in balbezit. MacRitchie draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cagnolo de bal onder controle te krijgen. Arcanjo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Inworp. Genca komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Centurioni rent richting de bal. Centurioni passt de bal in één keer door. Bîtă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bîtă geeft een lange en hoge pass. Riveros kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Bîtă kopt de bal weg. Fernández Pujante met een sublieme pass. Riveros rent richting de bal. Riveros geeft een lange en hoge pass. Briceño Iragorry krijgt zijn hoofd ertegen. Godfrey bokst de bal weg.

34e minuut.
Grzywiński rent richting de bal. Grzywiński passt de bal in één keer door. MacRitchie is nu in balbezit. MacRitchie schiet op doel. Cagnolo probeert de bal aan de voet te houden. Arcanjo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Genca verovert de bal door een tackle van achteren. Grzywiński geeft de bal voor. MacRitchie kopt de bal weg. De Benedetti heeft problemen om de bal te vangen. De Benedetti haalt uit met een fantastische trap. Arcanjo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Klungelig pakt Chamagua Estrada de bal. Habilsoy met een sublieme pass. Grzywiński rent richting de bal. Grzywiński geeft een lange en hoge pass. De Benedetti maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Udrescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Centurioni neemt de hoekschop. Gambella maakt een snoekduik en kopt de bal. Godfrey probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - Jagiellonia Białystok 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal Sosnowiec 42%, Jagiellonia Białystok 58%.
FC Arsenal Sosnowiec - Jagiellonia Białystok 2:1

47e minuut.
Żemojtel geeft de bal voor. De Benedetti kopt de bal weg. Klungelig pakt MacRitchie de bal. MacRitchie haalt uit met een fantastische trap. Arcanjo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Arsenal Sosnowiec - Jagiellonia Białystok 2:2

50e minuut.
Fernández Pujante is nu in balbezit. Fernández Pujante passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Riveros de bal. Riveros geeft een hoge lob. Gambella springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Fernández Pujante probeert naar een medespeler te passen. Centurioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Centurioni speelt de bal door. Klungelig pakt Briceño Iragorry de bal. Briceño Iragorry haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Habilsoy geeft de bal voor. MacRitchie kopt de bal weg. De Benedetti rent richting de bal. De Benedetti haalt uit met een fantastische trap. Arcanjo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - Jagiellonia Białystok 2:3

59e minuut.
Grzywiński is nu in balbezit. Grzywiński passt de bal in één keer door. Genca is nu in balbezit. De Benedetti rent richting de bal. De Benedetti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Briceño Iragorry passt de bal met de wreef. Centurioni is nu in balbezit. Centurioni passt de bal met de wreef. Gambella bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambella draait met de bal, schiet en ... Godfrey bokst de bal weg.

72e minuut.
Cagnolo verovert de bal door een tackle van achteren. MacRitchie rent richting de bal. Genca rent richting de bal. Genca haalt uit met een fantastische trap. Arcanjo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - Jagiellonia Białystok 2:4

73e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Godfrey niet meer kan verder spelen. Tyczkowski komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Udrescu geeft een lange en hoge pass. Genca kopt de bal weg. De Benedetti bereikt de bal nog maar net als eerste. De Benedetti draait met de bal, schiet en ... Arcanjo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - Jagiellonia Białystok 2:5

78e minuut.
Escobar is nu in balbezit. Briceño Iragorry verovert de bal door een tackle van achteren. Udrescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Briceño Iragorry roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Briceño Iragorry kan niet meer verder spelen. Aetopoulos komt het veld opgelopen. Fernández Pujante zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Tyczkowski bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Yakut kan de bal niet met de borst controleren. Genca verovert de bal door een tackle van achteren. Genca met een sublieme pass. Daar is MacRitchie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacRitchie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - Jagiellonia Białystok 2:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal Sosnowiec 44%, Jagiellonia Białystok 56%.
FC Arsenal Sosnowiec - Jagiellonia Białystok 2:6