Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-02 20:22
  • Competitiewedstrijd: Liga V.116 [del]
  • Stadion: KAME HOUSE
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 14898
parszywa >11 Smugi
(5)(2)(3) Tactiek of 1
57% Balbezit 43%
47% Spel op eigen helft 53%
20 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
50.1 gemiddelde waardering 47.9
solid Schieten very good
good Passen solid
solid Verdedigen adequate


6e minuut.
Jachacz is nu in balbezit. Hermelín begaat een overtreding. Jachacz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jachacz met een snel genomen vrije trap. Stelzer maakt een snoekduik en kopt de bal. Topić is nu in balbezit. Krzyk verovert de bal door een tackle van achteren. Krzyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Jelenković kopt de bal weg. Ianculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ianculescu passt de bal in één keer door. Tanzaniano bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanzaniano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Jelenković passt de bal met de wreef. Ianculescu rent richting de bal. Ianculescu probeert naar een medespeler te passen. Tanzaniano bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanzaniano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
parszywa >11 - Smugi 1:0

19e minuut.
Shish geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Emery zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ianculescu is nu in balbezit. Ianculescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Emery met een snelle inworp. Jelenković rent richting de bal. Jelenković passt de bal zonder na te denken. Ianculescu is nu in balbezit. Ianculescu draait met de bal, schiet en ... Sienkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Stelzer kopt de bal weg. Topić geeft een hoge lob. Ianculescu kopt de bal weg. Tanzaniano rent richting de bal. Tanzaniano schiet op doel. Sienkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
parszywa >11 - Smugi 2:0

42e minuut.
Kulewicz kopt de bal weg. Fontora heeft problemen om de bal te vangen. Fontora met een sublieme pass. Ianculescu is nu in balbezit. Ianculescu draait met de bal, schiet en ... Sienkiewicz bokst de bal weg.

44e minuut.
Stelzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Topić verovert de bal door een tackle van achteren. Topić geeft de bal voor. Yuzhi kopt de bal weg. Jachacz geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Yuzhi passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Bogacz de bal onder controle te krijgen. Tanzaniano bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanzaniano draait met de bal, schiet en ... Sienkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
parszywa >11 - Smugi 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: parszywa >11 48%, Smugi 52%.
parszywa >11 - Smugi 3:0

50e minuut.
Yuzhi passt de bal in één keer door. Daar is Skwara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ianculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ianculescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
parszywa >11 - Smugi 4:0

53e minuut.
Jelenković heeft problemen om de bal te vangen. Ianculescu rent richting de bal. Skwara tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ianculescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jelenković zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Ianculescu onderschept slim de pass. Ianculescu passt de bal in één keer door. Tanzaniano is nu in balbezit. Tanzaniano schiet op doel. Sienkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Emery rent richting de bal. Emery speelt de bal door. Tanzaniano bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanzaniano haalt uit met een fantastische trap. Sienkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
parszywa >11 - Smugi 5:0

77e minuut.
Tigre probeert de bal aan de voet te houden. Stelzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Tigre begaat een overtreding. Tigre krijgt een gele kaart. Stelzer roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Stelzer kan niet meer verder spelen.

84e minuut.
Ianculescu is nu in balbezit. Ianculescu passt de bal met de wreef. Răileanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răileanu schiet op doel. Sienkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
parszywa >11 - Smugi 6:0

86e minuut.
Daar is Ianculescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Emery bereikt de bal nog maar net als eerste. Murcia Guzmán begaat een overtreding. Murcia Guzmán krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Yuzhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Madosh verovert de bal door een tackle van achteren. Răileanu rent richting de bal. Răileanu geeft de bal voor. Tanzaniano krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Emery geeft een lange en hoge pass. Răileanu is nu in balbezit. Madosh begaat een overtreding. Madosh krijgt een gele kaart. Răileanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yuzhi met een snel genomen vrije trap. Tanzaniano krijgt zijn hoofd ertegen. Sienkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: parszywa >11 45%, Smugi 55%.
parszywa >11 - Smugi 6:0