Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Smugi parszywa >11
of 1 Tactiek (5)(2)(3)
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
47.1 gemiddelde waardering 49
very good Schieten solid
good Passen good
good Verdedigen solid


8e minuut.
Jelenković met een sublieme pass. Topić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachacz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jachacz krijgt een gele kaart. Topić raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

12e minuut.
Tyfos maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ikonowicz kopt de bal weg. Krzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyk schiet op doel. Boca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smugi - parszywa >11 1:0

15e minuut.
Krzyk onderschept slim de pass. Topić onderschept slim de pass. Topić passt de bal met de wreef. Tanzaniano is nu in balbezit. Tanzaniano haalt uit met een fantastische trap. Sienkiewicz bokst de bal weg.

31e minuut.
Madosh controleert de bal met de borst. Madosh geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Andonyan de bal onder controle te krijgen. Andonyan geeft de bal voor. Ikonowicz springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Ianculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachacz verovert de bal door een tackle van achteren. Jachacz geeft een lange en hoge pass. Kulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Ianculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ianculescu passt de bal in één keer door. Bechuano is nu in balbezit. Bechuano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Smugi - parszywa >11 1:1

41e minuut.
Sienkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Jelenković kopt de bal weg. Jachacz probeert de bal aan de voet te houden. Tanzaniano bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanzaniano haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Sienkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smugi 41%, parszywa >11 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Smugi - parszywa >11 1:1

50e minuut.
Hermelín verovert de bal door een tackle van achteren. Hermelín heeft problemen om de bal te vangen. Hermelín met een sublieme pass. Tanzaniano bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanzaniano schiet op doel. Sienkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tanzaniano rent richting de bal. Tanzaniano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Smugi - parszywa >11 1:2

54e minuut.
Bechuano is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bogacz. Bechuano raakt geblesseerd tijdens het duel. Muguerza zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Skwara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ianculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ianculescu haalt uit met een fantastische trap. Sienkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Jachacz speelt de bal door. Tiberino bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonyan schiet op doel. Boca maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

63e minuut.
Tiberino geeft de bal voor. Daar is Madosh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bechuano is nu in balbezit. Tanzaniano rent richting de bal. Tanzaniano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Tyfos onderschept slim de pass. Jelenković onderschept slim de pass. Jelenković speelt de bal door. Tanzaniano bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanzaniano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Topić kopt de bal weg. Ianculescu is nu in balbezit. Ianculescu probeert naar een medespeler te passen. Tanzaniano is nu in balbezit. Tanzaniano schiet op doel. Sienkiewicz bokst de bal weg. Madosh onderschept slim de pass. Muguerza is nu in balbezit. Muguerza geeft een hoge lob. Sienkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Doeltrap. Boca trapt de bal weg. Topić kopt de bal weg. Klungelig pakt Kulewicz de bal. Kulewicz draait met de bal, schiet en ... Boca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Topić bereikt de bal nog maar net als eerste. Topić probeert naar een medespeler te passen. Ianculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ianculescu draait met de bal, schiet en ... Sienkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smugi - parszywa >11 1:3

85e minuut.
Skwara kopt de bal weg. Klungelig pakt Kulewicz de bal. Muñoz geeft een lange en hoge pass. Tanzaniano bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanzaniano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smugi 57%, parszywa >11 43%.
Smugi - parszywa >11 1:3